Serie A
Re: Serie A
Semmi veszítenivalónk nem lenne egy Erikssen Isco cseréből egy félévre, ha más nem egy motivált játékost kapnánk és nem egy unott Iscot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az off topicban már a kimentésedet szervezték a srácokalexoxladjackoxi írta:Hát az még picit odébb lesz.Realista24 írta:
Megnéztem, Tápiószecső![]()
![]()
Amúgy ha a tinderes buksza miatt kérdezitek, az elég szépen besült akkor, amikor elkértem a telószámát.Utána random letörlés beadta a csajszinak. Hát mondom akkor oké. Kár érte, kiváló ügynök volt.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát az még picit odébb lesz.Realista24 írta:Megnéztem, Tápiószecsőziro4vr írta: Location: Estonia
Kedves dolog a kamionostól hogy posztol a srác nevében.![]()
![]()

Amúgy ha a tinderes buksza miatt kérdezitek, az elég szépen besült akkor, amikor elkértem a telószámát.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Megnéztem, Tápiószecsőziro4vr írta: Location: Estonia
Kedves dolog a kamionostól hogy posztol a srác nevében.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, nethez engedtek az oroszok?alexoxladjackoxi írta: Én azért nem jelentenék ki még olyanokat róla, hogy ráunt volna a futballra. Nem ő az első olyan játékos, akinek nem feküdt Olaszország, és erre még rájön, hogy a világ egyik legkonokabb edzőjével kéne együtt dolgoznia, akinek egyáltalán nem is passzol a rendszerébe. Szerintem a Premier League-ben még mindig jó tudna lenni.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én azért nem jelentenék ki még olyanokat róla, hogy ráunt volna a futballra. Nem ő az első olyan játékos, akinek nem feküdt Olaszország, és erre még rájön, hogy a világ egyik legkonokabb edzőjével kéne együtt dolgoznia, akinek egyáltalán nem is passzol a rendszerébe. Szerintem a Premier League-ben még mindig jó tudna lenni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hja, nagyon hiányzik még egy támadó középpályás ide.
Ráadásul úgy néz ki Eriksen fiú kicsit ráunt a fotballra, legalábbis nekem az jön le, hogy nem valami jó a hozzáállása, pont egy ilyen játékos hiányzik még a bandába..
Ráadásul úgy néz ki Eriksen fiú kicsit ráunt a fotballra, legalábbis nekem az jön le, hogy nem valami jó a hozzáállása, pont egy ilyen játékos hiányzik még a bandába..
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Attol fugg, minek tekintjuk azt, hogy nem passzol az eleg kotott rendszerbe. Conte probalkozott a modositassal, letrejott egy 10-es poszt, de meg igy is nagyon sok extra feladatot kivant meg a pozicio.reeed_ati írta: MEgbukott amúgy, vagy csak az edző egyszerűen nem is használta??
Mire Eriksen megerkezett, a Covid teljesen lebenitotta a sportot, maga Eriksen is az edzokozpontban elt honapokat tavol minden szerettetol egy totalisan lezart varosban. Ezzel a beilleszkedese gyakorlatilag tonkre is lett teve, habar kapott 17 meccset abban a szezonban.
Most pedig kiderult, hogy van egy Barella, akinek baromira fekszik ez a kotetlenebb pozicio es nagyon jol erzi magat kozelebb a kapuhoz, emellett nagy munkabirasu is, ami Eriksenrol egyaltalan nem mondhato el.
Nincs ra szukseg, mert nincs posztja. A Zidane-fele olaszos stilusba ugyanugy nem fer bele egy ember, aki csak tamadasban hasznalhato, pluszban a fizetese is extrem magas.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Eriksennek sincs posztja a csapatnál.
Iscotól nyilván előrébb lennénk vele, de egyébként tök fölösleges lenne kiadni az aláítás pénzét meg az orra alá tolni egy 2-3 éves szerződést, nyilván nagyobb fizetéssel, mint amit a spanyol kap jelenleg.
Iscotól nyilván előrébb lennénk vele, de egyébként tök fölösleges lenne kiadni az aláítás pénzét meg az orra alá tolni egy 2-3 éves szerződést, nyilván nagyobb fizetéssel, mint amit a spanyol kap jelenleg.
ZIDANE
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A top táttenemes Eriksent szívesen láttam volna itt, de még nála is nagy kérdőjel lett volna, hogy beválik-e..wZoLee7 írta: Jó szar deal lenne. Eriksennek adni egy új szerződést jó pénzért, ne vicceljünk már.
Most, hogy megbukott olaszban, most meg aztán méginkább kérdőjeles a dolog..
MEgbukott amúgy, vagy csak az edző egyszerűen nem is használta??
Spóroljunk csak a legjobb minőségre, közepes kiegészítők vannak már bőven.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó szar deal lenne. Eriksennek adni egy új szerződést jó pénzért, ne vicceljünk már.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én még a meccs előtt lezsíroznám ezt a swapet.El Sie7e írta:Isco helyett bárki jobb lennePad'em írta:
Angolok? Mi.![]()
According to Sky Germany, Inter Milan and Real Madrid are working on a swap deal for Eriksen and Isco.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Isco helyett bárki jobb lennePad'em írta:Angolok? Mi.wZoLee7 írta: Eriksennek is bejott az olasz kaland latom. Angolok visszaveszik aproert![]()
According to Sky Germany, Inter Milan and Real Madrid are working on a swap deal for Eriksen and Isco.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pad'em
Angolok? Mi.wZoLee7 írta: Eriksennek is bejott az olasz kaland latom. Angolok visszaveszik aproert

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eriksennek is bejott az olasz kaland latom. Angolok visszaveszik aproert
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na igen, Immobile tündöklése..a 40 éves Quagtrallalalla stb..de attól még jó nézni a két öreget ez tény.
Más kérdés, hogy én azért megnézném az Öreg Cristianot a béelben, ezzel a juventussal azért nehéz lesz bármit is alkotni.
Más kérdés, hogy én azért megnézném az Öreg Cristianot a béelben, ezzel a juventussal azért nehéz lesz bármit is alkotni.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Olaszországban már hagyománya van a koros csatárok jó szereplésének.ToniKroos írta: Az azért kemény, hogy a 39 éves Ibra versenyez a 35 éves Ronaldoval a gk-i címért jelenleg olaszban. De kicsit szomorú is, hogy még mindig ők vannak ott és nem nagyon látni, hogy ki lenne a kihívójuk. Jól jellemzi ez a felhozatalt támadók terén.
Ez nem von le semmit CR és Ibra érdemeiből

Nincs már olyan nagy különbség az olasz és a spanyol foci között.numberone1 írta:Nem a csatarainkat arazza be, ha nem az olasz focit...Ibra detto.Jim írta:
beárazza a mostani csatárainkat![]()
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem a csatarainkat arazza be, ha nem az olasz focit...Ibra detto.Jim írta:beárazza a mostani csatárainkatEl Sie7e írta:Mayoral fiam gól+gólpassz![]()
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou