morientes írta:Ez igaz,ettől függetlenül viszont sokszor elcseréli magát,vagy egyáltalán nem akkor cserèl mikor kell...nem véletlen hogy 2 év alatt egyszer sem sikerült a BL hely,még Bale-el sem,a jóöreg Harryval viszont sikerült...
Idén valóban nem annyira jönnek be a cseréi, de ez szerintem betudható a nagy játékosmozgásnak, amit már írtam.

Viszont tavaly tényleg nagyon érezte a cseréket, nem egy, nem kettő olyan mérkőzésre emlékszem, amit a csereember döntött el a góljával vagy éppen a gólpasszával. De szerintem idén is hamar bele fog jönni AVB. Legalábbis bízom benne.
A jó öreg Redknapp papát meg nagyon bírtam, ezért is szorítok a QPR-nek minimális szinten, amióta odaigazolt Harry.

Tényleg remek szakember volt, de szükség volt a váltásra, AVB pedig remek döntés volt szerintem, igaz, tavaly nem jött össze a BL-hely (már hadd ne mondjam, mennyi hiányzott hozzá...

), idén még van rá esély, de nem fogok a kardomba dőlni akkor sem, ha csak ötödikek leszünk. Ez most egy egészen új projekt, rengeteg új és fiatal playával, csapatot kell építeni, ez beletelhet egy kis időbe, részemről rendben van, ha idén nem lesz még meg a BL-hely, ha utána tényleg szinten folyamatosan tudjuk hozni a 3-4. helyet egy megújult együttessel.
Lényeg a lényeg, szeretünk, AVB, maradj a White Hart Lane-en sokáig.