soadroli írta: Az előbbieket én is bátran ajánlom, plusz a Hihetetlent is.
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2020. november 23., hétfő 14:42
soadroli írta: Az előbbieket én is bátran ajánlom, plusz a Hihetetlent is.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 23., hétfő 12:37

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2020. november 23., hétfő 12:23
- Neked is köszönöm!sebydani írta: +1 Mindhunter. Nagyon jó az a sorozat.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 23., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2020. november 23., hétfő 12:17
-Értem,köszönöm!poronty írta: Sharp Objects, Bodyguard meg a Mindhunter, amit láttam ezekből, utóbbi simán a legjobb. Egyébként a Bodyguard is nézhető szerintem, a Sharp Objects nekem nem jött be.
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. november 23., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2020. november 23., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 23., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 23., hétfő 10:35
Elvileg olyasmi igen..aztán vszeg csak bedobták mint Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bobát aztán majd egyszer előkerül a zsákból.nmate írta:Én csak azt sajnálom, hogy a 7-8-9. rész faszságai nem lesznek ignorálva... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ott Snoke volt bébipózban?ziro4vr írta: Mandalorian 2x4
Szokásos 1 rész 1 küldetés, szokásosnál több utalással meg fan szervizzel.
Kövi részben elvileg ásó Kapa nagyharang.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. november 23., hétfő 10:17
Én csak azt sajnálom, hogy a 7-8-9. rész faszságai nem lesznek ignorálva... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ott Snoke volt bébipózban?ziro4vr írta: Mandalorian 2x4
Szokásos 1 rész 1 küldetés, szokásosnál több utalással meg fan szervizzel.
Kövi részben elvileg ásó Kapa nagyharang.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. november 22., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. november 22., vasárnap 21:44
Én amúgy nagyon ajánlom az eredeti szinkront, már az angol sem tetszett nekem, kétlem, hogy a magyar jobb lenneJim írta:az jó hírlordgabi írta: La casa de papel - ez igen, szembejött velem magyarul, sokat hallottam róla már, az első évad van kint csak szinkronnal![]()
spanyolul nem tudunk, szinkronosan megnézzük![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 22., vasárnap 21:26
az jó hírlordgabi írta: La casa de papel - ez igen, szembejött velem magyarul, sokat hallottam róla már, az első évad van kint csak szinkronnal
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. november 22., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. november 22., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 21., szombat 16:42
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. november 15., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 14., szombat 16:30
Na ez engem is lehoz az eletrol, de legalabb a mostani reszben a mellekkuldetes nem valami random hulyeseg volt, hanem kapcsolodik a fosztorihoz, legalabbis nem hinnem hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak úgy behoznák a sorozatba Bo-Katant.Csabi írta:de miez az epizódtervezet? az első rész 50 perces, a második 40, a harmadik már csak 32. ilyet még nem láttam kb.géza írta: Na az uj Mando resz eleg jo volt.![]()
olyan eza sorozat, mint egy nagyon szép grafikájú rpg, ahol mindig mellékküldiket tolsz (hozd el ezt, szedj össze ebből 5-öt, öld meg a szörnyet...)![]()
Igen, az elso evadban kb. csak filler reszek voltak, de most remelhetoleg ezzel a resszel elindult mar valami. Remelem, hogy kapunk tobb tortenetet Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mandalorerol, de most nagyon ugy nez ki hogy Bo-Katannal, a Dark Saberrel meg Bobaval arra az iranyba haladunk.Yazid írta: ilyen volt az első évad is nagyrészt, ezek a tingli tangli feladatok mint a mesékben, engem az zavar még, hogy első rész végén felizgatják az embert(no spoiler), aztán fogunk belőle kapni gondolom 6percet az utolsó részben. ilyen fan csalogató szartól hányigert kapok.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. november 14., szombat 8:50
ilyen volt az első évad is nagyrészt, ezek a tingli tangli feladatok mint a mesékben, engem az zavar még, hogy első rész végén felizgatják az embert(no spoiler), aztán fogunk belőle kapni gondolom 6percet az utolsó részben. ilyen fan csalogató szartól hányigert kapok.Csabi írta:de miez az epizódtervezet? az első rész 50 perces, a második 40, a harmadik már csak 32. ilyet még nem láttam kb.géza írta: Na az uj Mando resz eleg jo volt.![]()
olyan eza sorozat, mint egy nagyon szép grafikájú rpg, ahol mindig mellékküldiket tolsz (hozd el ezt, szedj össze ebből 5-öt, öld meg a szörnyet...)![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 14., szombat 0:30
de miez az epizódtervezet? az első rész 50 perces, a második 40, a harmadik már csak 32. ilyet még nem láttam kb.géza írta: Na az uj Mando resz eleg jo volt.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem