HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 2., szerda 7:59
ToniKroos írta:
Kerlon írta:
Má' bocsánat, de a kapufa előtt ő hozta helyzetbe aszünszaót, meg volt egy ziccer félesége a 16 oson kívülre, illetve Nachoval is majdnem fejeltetett egy gólt, még x-nek is erős lenne
amúgy használható labdát nem kapott, bár itt egyesével elővenni bárkit felesleges
Olyan dolgokat mondasz, amiért mást kinevetsz, ha Viniciusnál hozza fel érvként. Ja és ha Vini nevetett volna a padon valószínű, te lettél volna az első aki írja.
Ez most nem az a meccs és időszak, amikor megkéne védeni Benzemát. Ilyenkor kellene megmutatni, hogy nem csak pofázni tud, meg a másikat fúrni.
Hallod annyira sok sebből vérzik a hozzá szólasod, hogy nagyon vissza kell fognom magam. Tényeket mondtam aszunszaoval osszevetve, Vinit ide keverni priceless, foleg, hogy a topikjaban sem jartam jo ideje. Leirtam, hogy nem kell egyesevel elovenni a tegnapiert senkit, aszunszaot nem is szidtam. Bar mindenhol mashol fokolonckent emlegetik.
Benzema serules utan tert vissza, elmosolyodott a padon, de a kurva anyjat!!!
Az meg abszurd es szanalmas, hogy szerinted Benzema csak pofazik es fur. Kurva gaz, ha igy gondolod, de legalabb most megmondtad a csunya rossz Kerlonnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K