Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. november 22., vasárnap 15:29

petiamadridista írta: Az a helyzet h szarok vagyunk.
Nagyon meglepődnék, ha nem picsázna el minket az Inter.
Az a helyzet, hogy szarok vagyunk és az a mákunk, hogy az Inter is szarul játszik. Ettől függetlenül jó lenne, valami színt vinni a játékba.

Mariano lelkesedése miatt megérdemelné szerintem a kezdő szerepet. Rodrygot ideje lenne a bal szélen játszatni főleg ha Hazard ilyen gyenge. A jobboson pedig bármennyire is ellene voltam, de a védőmunkája miatt Lucast kezdetném.

A kp adott, csak Iscot felejtsük el. Norvég barátunk a két rutinos társával jó lesz most a körülményekhez képest.

A védelemben pedig az a lényeg, hogy Marcelot és a Varane-Militao párost ne erőltessük. Talán Nachoval valamelyik kh jó lehet. Carvajal és Mendy alap a széleken.

Ez van ezt főztük ki magunknak. Ki kell küzdeni a továbbjutást a csoportból, ennyi van maximum ebben a csapatban.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. november 22., vasárnap 15:21

Az a helyzet h szarok vagyunk.
Nagyon meglepődnék, ha nem picsázna el minket az Inter.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 22., vasárnap 15:19

Na látom a Madridom szakértői csak eljutottak oda, hogy nem a középszerű,gyenge és kiöregedett játékosok a hond, hanem ZZ nem ért semmihez.

Örülök, hogy itt annyi zseni van, akik szarból is simán várat építenek.

Már várom mikor jutunk el oda, amit wxyz barátunk állapított meg, hogy ZZ csak bemákolta a BL győzelmeket is.

Jó a buli, de remélem azért látjuk majd Zidanet újra egy rendes csapat élén is.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 22., vasárnap 15:10

Egyébként ha ez ténylegesen így lenne, akkor Rodrygo már hatszor többet játszott volna mint Vini.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2020. november 22., vasárnap 14:40

Kicsit talán off, de ez a sárkányos mez honnan került elő? :lol: kb. 5 éve volt egy kotta ugyanilyen mezünk, van is nekem egy replika a szekrénybe. Miért vették ezt fel?

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. november 22., vasárnap 12:15

kiserik írta: A Mester egyik alaptézise, hogy a biztonságra kell építeni. A kapus kirúgásnál nagy az esélye a labdavesztésnek, ezért kell balfaszkodni az 5-ösön. Ezért kell visszapasszolni, körbe adogatni és ezért kell az alibi játékot játszani. Aztán meg ezért kell a meccsek végén kapkodni és beadogatni minden szart. Ha megfigyeljük a labdavesztéssel játható elemek teljesen hiányoznak a támadó repertoárból: beindulások, kockázatos passzok, 1v1-ek, de még az alap háromszögelések is. Szerencsétlen Vini erőltette ezt egy ideig a maga kis hatékonyságával (10-ből 1-szer bejött), de mint valaki megjegyezte, mára teljesen felhagyott vele ő is. Az sem véletlen, hogy szinte lövés nélkül hozunk le meccseket. Távolról meg szinte soha nem próbálkozunk, max, ha már hátrányban vagyunk.
Amúgy azt figyeltem, Odegaard próbált párszor kicsit nagyobb kockázatot vállalni, és ahányszor elbaszta, Modric, Kroos egyből elégedetlenkedett, mutogatott. Nagyon hamar ki lesz ölve belőle is ez ahogy látom. Valószínű ezért is nem megy itt annyira a norvégnak, ő vállalná a kockázatot, de mindenki csak az alibit, a tutit választja, ha visszafordulsz azt megtapsolják kb, de ha kockázatot vállalva elrontod, akkor lebasznak. Pont emiatt nincsenek már nagyon beindulások sem, mert minek, oda túl nagy kockázat berúgni, mert labda vesztés lesz.
Már írtam tegnap is, de ide nem egy Zidane kaliber kell most, hanem egy nagyon alapos és taktikailag felkészült ember, aki megmondja a csapatnak, hogy mit csináljon és nem az egyének jó döntésében bízik.
Persze lehet megint lesz 2-3 jó hónap tavasszal, ami megmenti Zidane seggét, de nehogy már ez elég legyen. Most már 1,5 éve visszajött és játékunk semmit nem változott. Eddig is csak a neve tartotta itt, remélem már nem sokáig. (Capellot egy ilyen tavalyi idény után simán elküldték innen amúgy)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. november 22., vasárnap 11:20

Borzaszto jellegtelen, meg stilustalan az egesz csapat jateka. Raadasul mostmar az eredmenyek sem jonnek. Egyeni teljesitmenyekrol meg nincs is mit beszelni a 35 eves modricon kivul.

Lassan ideje vmit Zznek valtoztatni, vagy talalni valamit a csapaton belul, mert ez a semmi szotyizas amit jatszunk epp semmire nem is lesz eleg.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 22., vasárnap 10:24

KAG írta: Egy 0 kupas szezon eseten, szerintetek felallna/kirugnak Z.Z-t?
Ne szaladjunk ennyire előre. Előbb jussunk tovább a BL-ben, mert egy esetleges kiesés nagyobb baki lenne, mint egy 0 kupás szezon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. november 22., vasárnap 10:22

Attól függ meg -e van a BL indulás, ami azért csak meg lesz. Szerintem kirúgni őt innen nem fogják, Zz tudta mindig is mikor kell abbahagyni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 22., vasárnap 10:20

Egy 0 kupas szezon eseten, szerintetek felallna/kirugnak Z.Z-t?
ZIDANE

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. november 22., vasárnap 10:16

kiserik írta:
wZoLee7 írta: Modric nagyon elt tegnap. Na ennyi volt a pozitivum :lol:
Mendy tamadasokban irto rossz, halott az az oldal vele. Lattam Hazard statjait, de latva is szerintem egesz jo volt. Pechjere korulotte nem volt olyan akivel lehetett volna jatszani. Mariano nem volt rossz, de a meccs 80%at lesen tolti, igy nem lehet tamadast epiteni, hogy nem tudjuk neki feladni a labdat.

A legrosszabb az volt, hogy a meccs nagy reszeben csak a mi kapunk elott ment a jatek. Siman beszorultunk egy villareal ellen.

Na meg valaki magyarazza mar el, egy magasan letamado csapat ellen kapus kirugasnal miert kell az 5 oson balfaszkodni? Kikeszitenek ezzel a szarsaggal.
Nem tudom milyen statokra gondolsz Hazarddal kapcsolatban, de én kicsit másképp látom.
Nemzeti sport fb oldalán láttam kirakva
• gólok: 0
• gólpasszok: 0
• lövések: 0
• beadások: 0
• kulcspasszok: 0
• lesre futások: 1

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 22., vasárnap 10:02

wZoLee7 írta: Modric nagyon elt tegnap. Na ennyi volt a pozitivum :lol:
Mendy tamadasokban irto rossz, halott az az oldal vele. Lattam Hazard statjait, de latva is szerintem egesz jo volt. Pechjere korulotte nem volt olyan akivel lehetett volna jatszani. Mariano nem volt rossz, de a meccs 80%at lesen tolti, igy nem lehet tamadast epiteni, hogy nem tudjuk neki feladni a labdat.

A legrosszabb az volt, hogy a meccs nagy reszeben csak a mi kapunk elott ment a jatek. Siman beszorultunk egy villareal ellen.

Na meg valaki magyarazza mar el, egy magasan letamado csapat ellen kapus kirugasnal miert kell az 5 oson balfaszkodni? Kikeszitenek ezzel a szarsaggal.
Nem tudom milyen statokra gondolsz Hazarddal kapcsolatban, de én kicsit másképp látom. Úgy játszik, mint egy középpályás és nem úgy, mint egy támadó. Szép dolgokat csinál... a félpályán. Szinte semmi direktség, semmi támadó potenciál.

Ennél is rosszabb volt, hogy én nem emlékszem egy darab kontrára sem, amit ""védekező"" csapatként végig vittünk, vagy csak elkezdtünk volna.

A Mester egyik alaptézise, hogy a biztonságra kell építeni. A kapus kirúgásnál nagy az esélye a labdavesztésnek, ezért kell balfaszkodni az 5-ösön. Ezért kell visszapasszolni, körbe adogatni és ezért kell az alibi játékot játszani. Aztán meg ezért kell a meccsek végén kapkodni és beadogatni minden szart. Ha megfigyeljük a labdavesztéssel játható elemek teljesen hiányoznak a támadó repertoárból: beindulások, kockázatos passzok, 1v1-ek, de még az alap háromszögelések is. Szerencsétlen Vini erőltette ezt egy ideig a maga kis hatékonyságával (10-ből 1-szer bejött), de mint valaki megjegyezte, mára teljesen felhagyott vele ő is. Az sem véletlen, hogy szinte lövés nélkül hozunk le meccseket. Távolról meg szinte soha nem próbálkozunk, max, ha már hátrányban vagyunk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. november 22., vasárnap 9:36

Most olvasom ZZ szokásos semmitmondó nyilatkozatát, mindenki velünk marad, mindenki jól dolgozik, lelkesebb vagyok, mint valaha, közhely, közhely, stb., stb., de a legjobb, hogy többet érdemeltünk volna. A sors csak annyira volt kegyes hozzám, hogy a második félidőt láthattam, de ott nekem az jött le, hogy le voltunk focizva. Döntetlen vagy inkább picit Villarreal képű meccs volt szerintem. Nem érdemeltünk többet. Egy csapat lettünk a spanyol élmezőnyből, amelyik ki ki meccseket vív. A mentségünk annyi, hogy olyan embereket nélkülözünk, akiket nem lehet pótolni.
A tavalyi bajnoki címet elsősorban Benzemának, Casemironak, Ramosnak köszönhetjük (kb. Courtois, Kroos, Modric és Carvajal mellett.) Ez a három meghatározó játékos nagyon hiányzik, ráadásul egyszerre, plusz még a három tüdejű Valverde vagy a szerintem igenis jó játékos Militao sincs. Így sajnos nem is lehetett mást várni, hiába volt néhány jó teljesítmény (főleg Modric), a töltelékemberek miatt lyukak voltak a védelemben és a támadások is ki voltak herélve. Van egy jó első csapatunk, de ha az megrogyik, mint most, akkor a kispadtól nem lehet segítséget várni sajnos, és ez az egyik legnagyobb problémánk. Isco, Asensio, Vini Jr., stb. szintű emberkék már spanyol középcsapatokban, vagy akár lejjebb is szaladgálnak bőven.
Azért csalódás, mert még így is nyerhető lett volna. Egy gólos meccs volt, az életben nem rúgott volna még egyet senki, ha reggelig játsszák, akkor sem, de Courtois karácsonyi hangulatban volt, és ajándékozott egyet. A Valencia ellen is gyakorlatilag négyet rúgtunk magunknak, nyert állásból. Odébb van még picit a december, hamar lettünk karácsonyi csapat. Rossz nézni, hogy díszdobozba csomagolva adjuk át hétről hétre a pontokat mindenkinek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. november 22., vasárnap 8:54

Modric nagyon elt tegnap. Na ennyi volt a pozitivum :lol:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 21., szombat 21:41

k*rva jó helyzetben lennénk, ha csak Isco lenne a probléma :lol:
(persze reméljük tényleg távozik a télen)
az a baj, hogy elöl Benzemán kívül (de 1 megfelelő helyettes már neki is kéne)
mindenkivel komoly problémák vannak ...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 21., szombat 21:36

Volt helyette tüzesz szárkány, főleg Iscon nagyon tüzelt.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 21., szombat 21:31

Legyunk pozitivak, ma nem volt rozsaszin a mezunkben
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 21., szombat 20:36

ziro4vr írta: Hát ja amúgy, valaki itt összehasonlította a kezdőket, ez a mai kezdő (is) egy spanyol 4-6. csapaté volt 1-2 embert leszámítva.
Ezt nem értem.
Tbo: világ egyik, ha nem a, legjobb kapusa.
Carvajal: még mindig az egyik legjobb jszv, spanyol válogatott alapembere.
Varane: az egyik legjobb khv, a francia válogatott csk-ja.
Mendy: mindenki oda meg vissza van tőle, hogy milyen jó
Modric: az egyetlen aranylabdásunk
Kroos: a világ bármely csapatában alapember lenne, szerintem a világ egyik legjobb kp-sa
Hazard: 100-160 millióért vettük. Nehogymár!
Odegaard: az egyik legígéretesebb fiatal, tavaly a Soci legjobbja

Ez alap hangon 7 (8) világ szinten top játékos. Nem spanyol 4-6 bakker.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 21., szombat 20:18

Anthony írta:
Realista24 írta:

Örülj nem tettelek ki a boszme reakciód miatt.
Értem.
Te amikor nincsenek érveid és sértegetsz utána még én örüljek.

És közben jössz olyanokkal, hogy felfedezték Camavingát, akit 1: nem vettünk meg, 2: az egész világ észrevette, hogy tehetséges.

Aztán én vagyok a frusztrált.

Na mindegy, egy jó ideig úgy sincs mit értékelni a csapat teljesítményén...
Mondjuk én normálisan írtam valamit, aztán odabofogtel valamit és még meg vagy sertodve.

Rólam lepattan, szóval nyomhatjatok. De emiatt a csapat miatt egymásnak menni, semmi értelme.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 21., szombat 20:17

Hát ja amúgy, valaki itt összehasonlította a kezdőket, ez a mai kezdő (is) egy spanyol 4-6. csapaté volt 1-2 embert leszámítva.
Nem illik.

Vissza: