Miért feszengtek amúgy?KovaLlos írta:Olyan a csapatunk játéka,mint a moderátorunk szintjeAnthony írta: Warnt küldjed magadnak![]()
![]()
Az megvan, hogy ennek a moderátornak akinek ennyi a szintje köszönhetitek a híreket, azt hogy van ez a kis fórumunk. Nyilván ha ok nélkül lenne bunkó R24 vagy más zöld,akkor tuti én is felszólalnék, de ezt a hisztit itt most nem is értettem. Visszaszolt a feszült hisztire, ennyi.
Most tényleg srácok, ez totál komolytalan volt.Amúgy meg mindenki szabad akaratából fórumozik itt.
A meccshez annyit, hogy gondolom többen nem értenek egyet,de számomra Hazard egy üde színfolt volt, akart, jó volt. A védelmen, meg a kp-n a második félidő második felében simán végigmentek sajnos, ez elég aggasztó.
Az Isco+Vinicius páros becserélésével nem lett minőségi ugrás mondjuk úgy..Finom és kedves voltam. Amúgy fene tudja, lehet bemagyarázás, de a Benzema vs Vini dolog óta, mint ha totál bátortalan lenne Vini. Eddig legalább elhitte magáról, hogy világsztár és ment előre ígyis-úgyis, max elesett,elhagyta a labdát. De pont ez az akarás volt szerintem a legnagyobb pozitívum.Remélem ez visszajön.