Süti írta:Szerencse hogy ez nem a tinderes kollégára vonatkozott.Nika91127 írta:
Feldolgozzák.![]()
Amúgy ha én akarok tesztet just for fun (nyilván azért hogy tudjam voltam e beteg) akkor hol érdemes?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 22., vasárnap 12:30
Süti írta:Szerencse hogy ez nem a tinderes kollégára vonatkozott.Nika91127 írta:
Feldolgozzák.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 22., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 22., vasárnap 12:26
Szerencse hogy ez nem a tinderes kollégára vonatkozott.Nika91127 írta:
Feldolgozzák.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 22., vasárnap 12:07
Feldolgozzák.csababarca írta: van arról infótok, hogy a levett pcr teszteket hétvégén is feldolgozzák, vagy ha tegnap levették, akkor majd csak hétfőn kapok eredményt?
a gyorstesztem negatív lett.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 22., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. november 22., vasárnap 11:35
Megy itt az élcelődés, aztán igazából egy igazi szexbarlangba jutott be, és azóta végig mámorban, ezért nem ér rá írnigéza írta:Kerunk egy szavazast, hogy epp melyik orszagban van baratunk.ziro4vr írta:
2 grúz kamionos cirkulálja a lőcsét épp Hegyeshalomnál, semmi extra, biztos valid volt a csaj tinder profilja.En Oroszorszagot tippelem, de igazabol akkor mar jo a helyzet, ha csak egy tartozkodasi hely van.
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 21., szombat 11:50
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 21., szombat 0:06
Kerunk egy szavazast, hogy epp melyik orszagban van baratunk.ziro4vr írta:2 grúz kamionos cirkulálja a lőcsét épp Hegyeshalomnál, semmi extra, biztos valid volt a csaj tinder profilja.Steve írta: Kezdek amúgy komolyan aggódni a tinderes srácért![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. november 20., péntek 23:34
Amit én akkor ajánlottam Tefal Ingenio szett, az azóta is patikaRealista24 írta:Mondjuk nekem sajnos tönkrement a négy ev alatt.Steve írta:
![]()
![]()
Így van, aztán csecsemő mellett jön a kevés alvás gond, ami szintén megeszi az idegeidet. A végén a leégett cuccok lesznek a gondok.![]()
Jó serpenyő megszépíti a hétköznapjaidat. R24 is azóta egy kiegyensúlyozott boldog családapa,mióta új serpenyője van.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 20., péntek 21:49
2 grúz kamionos cirkulálja a lőcsét épp Hegyeshalomnál, semmi extra, biztos valid volt a csaj tinder profilja.Steve írta: Kezdek amúgy komolyan aggódni a tinderes srácért![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 20., péntek 16:40
Mondjuk nekem sajnos tönkrement a négy ev alatt.Steve írta:Faust írta:
Amugy elegge rajta vagyok a teman, csak elobb lakasfelujitas kell es egy rendes konyha, aztan olyan serpenyot veszek ami le is cummant ha ugy van. Egy eve szenvedek egy regi, orokolt serpenyo/labos/fazek kollekcioval, de megeszi az idegeimet.![]()
![]()
Így van, aztán csecsemő mellett jön a kevés alvás gond, ami szintén megeszi az idegeidet. A végén a leégett cuccok lesznek a gondok.![]()
Jó serpenyő megszépíti a hétköznapjaidat. R24 is azóta egy kiegyensúlyozott boldog családapa,mióta új serpenyője van.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 20., péntek 15:57
Nem nyomják amatőrbe ezek az orosz szervkereskedők, minden részletre figyelnek.El Sie7e írta:nov 17-én volt utoljára aktív, talán túlélteSteve írta: Kezdek amúgy komolyan aggódni a tinderes srácért![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 20., péntek 15:55
nov 17-én volt utoljára aktív, talán túlélteSteve írta: Kezdek amúgy komolyan aggódni a tinderes srácért![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 20., péntek 15:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 20., péntek 15:47
Faust írta:Amugy elegge rajta vagyok a teman, csak elobb lakasfelujitas kell es egy rendes konyha, aztan olyan serpenyot veszek ami le is cummant ha ugy van. Egy eve szenvedek egy regi, orokolt serpenyo/labos/fazek kollekcioval, de megeszi az idegeimet.Faustnak most már fel kell készülni rendesen egy serpenyővel. Gyerek mellett nem lesz idő ezzel vacakolni.![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. november 20., péntek 15:37
Sajnos "ismerős" ez a képernyőkép. Nekem a videokártya halála előtt jelent meg párszor. Miután az cserélve lett nem volt több ilyen...de lehet driver gond is. Esetleg a vinyo health státuszát is megnézheted...kiserik írta:Nem. Asztali PC. Köszi, első körben megnézem a drivereket.El Sie7e írta:
ASUS?
nekem is csinált ilyet néha, plusz az is előfordult, hogy a képernyő kifagyott és csak a bekapcosló gombot hosszan nyomva kényszerítetten lehetett leállítani...valszeg vmi driver hiba lehet, vagy rossz csatlakozás a gép belsejében akár, de egy driver frissítést megér a dolog.
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. november 20., péntek 15:36
Nekem szinte ugyanezt csinalja a napokban detto asztali.kiserik írta:Nem. Asztali PC. Köszi, első körben megnézem a drivereket.El Sie7e írta:
ASUS?
nekem is csinált ilyet néha, plusz az is előfordult, hogy a képernyő kifagyott és csak a bekapcosló gombot hosszan nyomva kényszerítetten lehetett leállítani...valszeg vmi driver hiba lehet, vagy rossz csatlakozás a gép belsejében akár, de egy driver frissítést megér a dolog.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 20., péntek 15:18
Nem. Asztali PC. Köszi, első körben megnézem a drivereket.El Sie7e írta:ASUS?kiserik írta: Srácok! Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... _hal_l.jpg
Minden előzmény nélkül mára ezzel lep meg időközönként a gépem. Van valakinek valami ötlete, hogy mi ez és merre induljak a megoldással? Winfos 10.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 20., péntek 15:11
Amugy elegge rajta vagyok a teman, csak elobb lakasfelujitas kell es egy rendes konyha, aztan olyan serpenyot veszek ami le is cummant ha ugy van. Egy eve szenvedek egy regi, orokolt serpenyo/labos/fazek kollekcioval, de megeszi az idegeimet.Faustnak most már fel kell készülni rendesen egy serpenyővel. Gyerek mellett nem lesz idő ezzel vacakolni.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 20., péntek 15:07
ASUS?kiserik írta: Srácok! Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... _hal_l.jpg
Minden előzmény nélkül mára ezzel lep meg időközönként a gépem. Van valakinek valami ötlete, hogy mi ez és merre induljak a megoldással? Winfos 10.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem