Az volt 2 v 3 éve ugye?Realista24 írta:Még mindig a Tefal serpenyő volt a legjobb deal ever BF keretébensebydani írta: Az Alzánál nyáron is volt, és majdnem minden hétvége boxing day.Nem is értem hogy sikerült ezt ilyen szarul átvenni.
![]()

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. november 20., péntek 11:07
Az volt 2 v 3 éve ugye?Realista24 írta:Még mindig a Tefal serpenyő volt a legjobb deal ever BF keretébensebydani írta: Az Alzánál nyáron is volt, és majdnem minden hétvége boxing day.Nem is értem hogy sikerült ezt ilyen szarul átvenni.
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 20., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 20., péntek 10:42
Még mindig a Tefal serpenyő volt a legjobb deal ever BF keretébensebydani írta: Az Alzánál nyáron is volt, és majdnem minden hétvége boxing day.Nem is értem hogy sikerült ezt ilyen szarul átvenni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 20., péntek 9:42
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. november 20., péntek 9:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 20., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. november 20., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. november 20., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 20., péntek 8:57
De nem jövőhéten van BF? Mármint hivatalosan.Santi írta: Nézegetem ezt a Black Fridayt, (pár helyen most indult itthon), de eléggé lóhugy. A szokásos megy, 2ezer forintost terméket felkúrják 30ezerre, és rárakják a 90%-os árcédulát, hogy most csak 3ezer forint. Az ilyeneket amúgy keményen büntetném.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 20., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. november 20., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 19., csütörtök 18:13
Szerintem nem azzal van a baj, fusttel peldaul jol el lehet beszelni, mert neki nem celja a felesleges provokacio.Realista24 írta:És akkor csodálkoznak ha a politika tiltolistas.Faust írta:
Mindenesetre a szinvonalatok tokeletesen jellemzi kis hazankat.
Na az engem is erdekel, en azota nem lattam, hogy kommentelt volna Alex. Lehet mar Oroszorszagban van valamilyen pinceben?Steve írta: Egyébként engem sokkal jobban érdekel, hogy mi lett a tinderes, nem olyan lányos, csak egyből lakásra hív randi eredménye?!
Jól sült el vagy mi történt?! Ez hasznos esettanulmány.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 19., csütörtök 18:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 19., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 19., csütörtök 18:08
És akkor csodálkoznak ha a politika tiltolistas.Faust írta:Mindenesetre a szinvonalatok tokeletesen jellemzi kis hazankat.Pipita írta:
A rejtély megoldatlan marad.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 19., csütörtök 18:04
Mindenesetre a szinvonalatok tokeletesen jellemzi kis hazankat.Pipita írta:A rejtély megoldatlan marad.Pipita írta: Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. november 19., csütörtök 17:58
Igen ez világos szerintem mindenkinek - sőt valahol támogatható is, ha úgy csinálnák, hogy közben nem ejtik túszul az államot és a felhalmozott tőke értelmesen oszlana el, valamint ezzel a hatalommal nem élnének vissza. Csak amig olyan dolgok történnek, hogy lölö megveti a lábát egy alkuszcégben - másnap behivják az összes az alvállalkozót és nyiltan megmondják, hogy holnap adóvizsgálat és börtön vagy kuss és seggnyalás. Egyszerűen nem lehet mindent tranzakcionális alapon nézni. A totális szervilizmus és gerinctelenség ez ami tönkretesz mindent. (elmúlt nyócévezni nem ér, eltelt 10 év)Ezért összeültek a fejek és kitalálták hogy mesterségesen hoznak létre magyar nagytőkés beruházókat, akik idehaza versenyre tudnak kelni a külföldiekkel, és a profitot nem viszik ki, hanem itthon marad. Ere a célra egy báb kell aki azt teszi amit mondanak neki, a'la lölő.
Ennyi az egész, szép dolog ez? nem. Morálisan kifogásolható? de még mennyire. Érthető? számomra az.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 19., csütörtök 17:57
A rejtély megoldatlan marad.Pipita írta: Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 19., csütörtök 17:43
nagyon gagyi ez a stílus, neked nem áll jólPipita írta: Tehát te írtad egyedül, hogy Európában csak itt van betiltva, másodszor. Értem én hogy gúnyosan, de ne adj már szavakat a számba ha megkérhetlek. Köszönöm szépen.
szerk: elnézést, hazudtam. Egyszer Európa, másszor világ, én kérek elnézést.![]()
A félkövér mondat nem olyan nehéz, gyakorolgasd, szükséged van rá.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 19., csütörtök 17:24
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem