De nem jövőhéten van BF? Mármint hivatalosan.Santi írta: Nézegetem ezt a Black Fridayt, (pár helyen most indult itthon), de eléggé lóhugy. A szokásos megy, 2ezer forintost terméket felkúrják 30ezerre, és rárakják a 90%-os árcédulát, hogy most csak 3ezer forint. Az ilyeneket amúgy keményen büntetném.

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nézegetem ezt a Black Fridayt, (pár helyen most indult itthon), de eléggé lóhugy. A szokásos megy, 2ezer forintost terméket felkúrják 30ezerre, és rárakják a 90%-os árcédulát, hogy most csak 3ezer forint. Az ilyeneket amúgy keményen büntetném.
Szerintem nem azzal van a baj, fusttel peldaul jol el lehet beszelni, mert neki nem celja a felesleges provokacio.Realista24 írta:És akkor csodálkoznak ha a politika tiltolistas.Faust írta:
Mindenesetre a szinvonalatok tokeletesen jellemzi kis hazankat.
Na az engem is erdekel, en azota nem lattam, hogy kommentelt volna Alex. Lehet mar Oroszorszagban van valamilyen pinceben?Steve írta: Egyébként engem sokkal jobban érdekel, hogy mi lett a tinderes, nem olyan lányos, csak egyből lakásra hív randi eredménye?!
Jól sült el vagy mi történt?! Ez hasznos esettanulmány.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyébként engem sokkal jobban érdekel, hogy mi lett a tinderes, nem olyan lányos, csak egyből lakásra hív randi eredménye?!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A lezárás és a csütörtöki esti kocsmázás hiánya erősen érződik. Ha nincs a kocsmai politikai értekezés,akkor van Madridom Off topic politikai értekezés.
Valahogy le kell vezetni ezt.
Valahogy le kell vezetni ezt.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És akkor csodálkoznak ha a politika tiltolistas.Faust írta:Mindenesetre a szinvonalatok tokeletesen jellemzi kis hazankat.Pipita írta:
A rejtély megoldatlan marad.![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindenesetre a szinvonalatok tokeletesen jellemzi kis hazankat.Pipita írta:A rejtély megoldatlan marad.Pipita írta: Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Igen ez világos szerintem mindenkinek - sőt valahol támogatható is, ha úgy csinálnák, hogy közben nem ejtik túszul az államot és a felhalmozott tőke értelmesen oszlana el, valamint ezzel a hatalommal nem élnének vissza. Csak amig olyan dolgok történnek, hogy lölö megveti a lábát egy alkuszcégben - másnap behivják az összes az alvállalkozót és nyiltan megmondják, hogy holnap adóvizsgálat és börtön vagy kuss és seggnyalás. Egyszerűen nem lehet mindent tranzakcionális alapon nézni. A totális szervilizmus és gerinctelenség ez ami tönkretesz mindent. (elmúlt nyócévezni nem ér, eltelt 10 év)Ezért összeültek a fejek és kitalálták hogy mesterségesen hoznak létre magyar nagytőkés beruházókat, akik idehaza versenyre tudnak kelni a külföldiekkel, és a profitot nem viszik ki, hanem itthon marad. Ere a célra egy báb kell aki azt teszi amit mondanak neki, a'la lölő.
Ennyi az egész, szép dolog ez? nem. Morálisan kifogásolható? de még mennyire. Érthető? számomra az.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nagyon gagyi ez a stílus, neked nem áll jólPipita írta: Tehát te írtad egyedül, hogy Európában csak itt van betiltva, másodszor. Értem én hogy gúnyosan, de ne adj már szavakat a számba ha megkérhetlek. Köszönöm szépen.
szerk: elnézést, hazudtam. Egyszer Európa, másszor világ, én kérek elnézést.![]()
A félkövér mondat nem olyan nehéz, gyakorolgasd, szükséged van rá.

tehát én írtam h máshol nincs, te pedig hallgattál hogy akkor még hol van, érthető, tiszta sor
sztem menj vissza az iskolapadba és próbálj meg szövegértelmezést gyakorolni, mert bőven rád fér sajnos
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Tehát te írtad egyedül, hogy Európában csak itt van betiltva, másodszor. Értem én hogy gúnyosan, de ne adj már szavakat a számba ha megkérhetlek. Köszönöm szépen. 
szerk: elnézést, hazudtam. Egyszer Európa, másszor világ, én kérek elnézést.

szerk: elnézést, hazudtam. Egyszer Európa, másszor világ, én kérek elnézést.

- El Sie7e
- betiltják az alapvető emberi jogok közé tartozó gyülekezés szabadságát,Pipita írta:Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?El Sie7e írta: https://index.hu/kulfold/2020/11/19/var ... ejm_veres/
gyülekezési tilalom alatt tüntetni? na ne máár. hát akkor itthon miért nem megy utcára a nagy, össznépi ellenzék, hogy jól odapörköljenek a közpénz meg a női férfi szerepek miatt?
a gyülekezési tilalomról pedig ugye 1 hete itt a fórumon is megtudtuk, hogy egyedülálló a világban, sehol máshol nem vezettek be ilyen antidemokratikus intézkedéseket![]()
- mert egyébként európában sehol nincs betiltva a gyülekezés szabadsága, ezt itthon tiltották be elsőnek és egyetlenként

- Hallgatlak. Arról is, hogy hol van még betiltva és pontosan hogyan

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- BlancoMark
Tessék? Azért mert Ausztriában van még egy szélsőjobboldali párt ami kijjebb helyezkedik el a spektrumon, akkor már Kurzék nem is lehetnének jobboldaliak?
Körülbelül mintha azt mondanád, hogy a Mihazánk jelenléte miatt a Fidesz már nem is jobboldali párt.
https://time.com/5466497/sebastian-kurz/
https://www.theguardian.com/commentisfr ... believe-it
Azt hiszem amit lejjebb taglalsz az már értékrendi kérdés. Számodra "érthető" egy maffiaszerű hálózat üzemeltetése magyar- és európai adófizetői pénzből, számomra nem. Szerintem bűncselekményt nem lehet, és nem is szabad hasonló kifejezesékkel legitimalizálni.

Körülbelül mintha azt mondanád, hogy a Mihazánk jelenléte miatt a Fidesz már nem is jobboldali párt.
https://time.com/5466497/sebastian-kurz/
https://www.theguardian.com/commentisfr ... believe-it
Azt hiszem amit lejjebb taglalsz az már értékrendi kérdés. Számodra "érthető" egy maffiaszerű hálózat üzemeltetése magyar- és európai adófizetői pénzből, számomra nem. Szerintem bűncselekményt nem lehet, és nem is szabad hasonló kifejezesékkel legitimalizálni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?El Sie7e írta: https://index.hu/kulfold/2020/11/19/var ... ejm_veres/
gyülekezési tilalom alatt tüntetni? na ne máár. hát akkor itthon miért nem megy utcára a nagy, össznépi ellenzék, hogy jól odapörköljenek a közpénz meg a női férfi szerepek miatt?
a gyülekezési tilalomról pedig ugye 1 hete itt a fórumon is megtudtuk, hogy egyedülálló a világban, sehol máshol nem vezettek be ilyen antidemokratikus intézkedéseket![]()
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én nem vagyok otthon a külföldi pártpolitikában, de azt még én is tudom, hogy Ausztriában az FDÖ a kifejezetten jobboldali párt, nem az osztrák néppárt, és pláne nem Kurz.BlancoMark írta:
Ha a többi is ennyire jobboldali, akkor hagyjuk is inkább.
A másik bekezdésre nem tudok igazán válaszolni, mert szerintem evidens hogy miért jobb számunkra, ha egy itthoni nagytőkés erősödik meg, nem pedig egy külföldi multi. Aminek az élén egy külföldi nagytőkés van.

Mivel te ezt az evidens dolgot semmisnek veszed, hát istenem, ez van.
Lölőt nem kedvelem, egyetlen percig sem, és mindenkit megértek aki rajta háborog. De azt is értem hogy miért kapja a világ összes pénzét, meg is próbálnám elmagyarázni;
Magyarországon a történelmi nagytőkés családokat kinyírta a 40 év kommunizmus. Minden gyárat, üzemet, nagykereskedést államosítottak, ezért nyugat-európával ellentétben nálunk csak az állam maradt meg mint nagyberuházó, minden más megszűnt. Ez olyan hátrány, amivel valamit kezdeni kell, mert minden nagyberuházás ami nem állami, külföldi kézbe került, akik szerintem igenis csak a casht aratni vannak itt, mert ez az egyetlen logikus motivációjuk van.
Ezért összeültek a fejek és kitalálták hogy mesterségesen hoznak létre magyar nagytőkés beruházókat, akik idehaza versenyre tudnak kelni a külföldiekkel, és a profitot nem viszik ki, hanem itthon marad. Ere a célra egy báb kell aki azt teszi amit mondanak neki, a'la lölő.
Ennyi az egész, szép dolog ez? nem. Morálisan kifogásolható? de még mennyire. Érthető? számomra az.
A korrupciót nem szabad legitimizálni, de mindenhol ott van, és én más nézőpontból látom a dolgoz; úgy látom hogy ott van a legnagyobb korrupció, ahol a legnagyobb pénzmozgás. És az nem Mo, és nem Bulgária. Mert az emberi természet velejárója hogy ha pénzről van szó, akkor megszűnik a pártatlanság, és megindul a részrehajlás. Itt nálunk látványosabb, de azok a pénzek amik itt mozognak, azok globálisan nézve morzsák.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Ezen a ponton már nem. Talán még 2014ben lett volna rá esély ,most már túl messzire mentek.Dupla D írta:Nem? Változtatni a meglévő dolgokan nem választás?füst írta: Egy percig se kérdés hogy OV húzza a végén a rövidebbet, de ebben a kérdésben, már ami a vétót illeti, neki nem volt igazi választása.
- BlancoMark
Egyébként csak hogy tényszerűek legyünk, az Európai Unió alábbi országaiban van még kifejezetten jobboldali vezetés kormányon:sonic írta:Nekem errol egy bizonyos etnikai csoport allando kifogasai jutnak eszembe. Akit nyilvan csak azert kozositenek ki / buntetnek / neznek ra rossz szemmel mert ehhez a csoporthoz tartozik. Annak hogy nem furdik es budos mint a dog, kessel fenyeget mas embereket, ostoban obegat, ellop mindent ami ertekesebb egy legycsaponal, semmilyen szinten nem hajlando alkalmazkodni a kozosseg szabalyaihoz abszolut semmi koze az egeszhez.füst írta: Nem a két legkorruptabb, ezt most csak így hasból mondtad. És azért ezt a két országot támadják mert ebben a két országban van eltérő ideológiát képviselő kormány, nem a litvánoknál. Ha a németeknél az afd lenne kormányon, akkor őket is gáncsolák, ha a franciáknál le pen kormányozna, akkor ő lenne a mumus, mi pedig 2004-2010 között jó fiúk voltunk, mert bal oldali kormányunk volt. Ezért akkor nem volt jogállami kérdés hogy kit hogy vernek össze viperával a rendőrök. Ilyen egyszerű, baloldali fősodor van, nálunk pedig jobboldali kormány, ami poilitikai ellentétet szül, politikai harcokat.
Az EU annak örülne, ha itt kormányváltás lenne, a kormányunk meg annak örülne, ha az EU-ban lenne ideológiaváltás. .
Mi vagyunk europa ciganyai, az ingyen penz az johet de ha vallami minimalis feltetelt kotnek hozza (pl ne sikkaszd el) akkor hoborgunk mint egy rossz kurva.
Egyaltalan nem csodalkozok ha a dan holland nemet esatobbi orszagoknak felfordul a gyomra tolunk.
Ausztria, Belgium (keresztény-konzervativ koalíció), Bulgária (erősen populista vezetés), Horvátország, Ciprus (keresztény-konzervatív), Írország (keresztény-konzervatív koalíció).
Na már most akárhogy nézem ezek az országok a jobboldaliságuk fényében sem kapnak folyamatos támadásokat szervezetten a libsiktől, és nem esett nehezükre beleállni a jogállamiságot feltételként szabó szerződésbe sem.
Egyébként a nemzeti oldal mindig azzal legitimalizalja a korrupciót hogy legalabb nem a külföldi tőkésosztály kezében landolnak az ország javai. De kérdem én, mivel jobb hogy 1 ember és a sleppje dönt mindenről szinte istenként az országban és egy szűk hozzá közeli réteghez juttatja el az ország javait, minthogy piaci alapon multinacionális kezekben landol a pénz? (Akik nyilvánvalóan nem csak casht aratni jönnek be az országba, hanem kőkeményen adóznak is a tevékenységük után.)sonic írta:Akkor rendben van hogy kimentik egy jelentos reszet Meszaros maganvagyonaba mert ez jar. Gondolom ez is benne volt a szerzodesben amit a cigany EU anno elfogadott ugyhogy mostmar ne reklamaljanak ok nelkul csak azert mert itt jobb oldali ideologia van ott meg bal.
- El Sie7e
https://index.hu/kulfold/2020/11/19/var ... ejm_veres/
a gyülekezési tilalomról pedig ugye 1 hete itt a fórumon is megtudtuk, hogy egyedülálló a világban, sehol máshol nem vezettek be ilyen antidemokratikus intézkedéseket

a gyülekezési tilalomról pedig ugye 1 hete itt a fórumon is megtudtuk, hogy egyedülálló a világban, sehol máshol nem vezettek be ilyen antidemokratikus intézkedéseket

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem? Változtatni a meglévő dolgokan nem választás?füst írta: Egy percig se kérdés hogy OV húzza a végén a rövidebbet, de ebben a kérdésben, már ami a vétót illeti, neki nem volt igazi választása.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.