Spanyol bajnokság
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
16 perc alatt kettővel vezet az Alaves a Valencia ellen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Masik spanyol csapatoknal nincs covid+?
Vagy csak nem latok rola hireket?
Vagy csak nem latok rola hireket?
joabulicsak
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a "nyugdíjas" különítmény, vagy a formán kívüliek gyülekezete mindig bevethetőzoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?![]()
csak fontos játékosok nem lesznek
- Pad'em
Én speciel a hírekre szoktam alapozni.Kerlon írta: Nem tudom, hogy mire alapoztátok ezeket, de Benzema pl. minden edzés képen ott volt a napokban.
In principle, @Benzema should be ready for the game against Inter Milan. He's still a doubt for the Villarreal game. [@Marca]
Benzema is a doubt against Villarreal as he suffered a knock against Valencia. [@diarioas]
Hazard meg Militao negatívat tesztelt ma, szóval gondolom akkor ők ott lesznek. Így már annyira nem súlyos a helyzet, x-re jók lehetünk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nem tudom, hogy mire alapoztátok ezeket, de Benzema pl. minden edzés képen ott volt a napokban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Karim the king
- Kedvenc játékosaid: Karim
Ugyan... Isco és Marco tuti játszik... világverő spanyolok!!! Nem láttad a németek elleni 6-0-t? Micsoda vezér szerepet vállaltak benne mindkettenPad'em írta: Valverde, Ramos, Militao, Hazard, Benzema - elvileg ők nem lesznek hétvégén![]()
Courtois, Carvajal, Nacho, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Ödegaard, Jovic, Rodrygo
Talán ezt tenném fel a rendelkezésre állókból. Középpályán brutál cammogás lesz, én is vereségre számítok.
Jájj, és Marcelo is kipihente magát, most majd jönnek a sprintek 36tal a szélen!
- Pad'em
Azt írták pár napja, hogy 100-as ő is meg Nacho is.KAG írta:Carvajal már bevethető lesz tuti?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Valverde, Ramos, Militao, Hazard, Benzema - elvileg ők nem lesznek hétvégén
Courtois, Carvajal, Nacho, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Ödegaard, Jovic, Rodrygo
Talán ezt tenném fel a rendelkezésre állókból. Középpályán brutál cammogás lesz, én is vereségre számítok.
Én is erre hajlok, amikor ennyire ellenük szól minden és semmi ész érv nincs a győzelem mellett akkor szoktak villantani egy nagyot.Realista24 írta: Sima Real. Remy úgyis megteszi a Villarrealt.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nagyot fordult a világ, egészen idáig a Real focijával vigasztalódtam miután láttam csetleni-botlani a mieinket. Most a válogatott szünet a felüdülés és akkor ráncolódik a szemöldök ha jönnek a Real meccsek. 
Nehéz lesz a villarreal, rengeteg a sérült. Szokásos szenvedés lesz, de remélem kiizzadjuk a végére a 3 pontot, nagyon kéne.
Nehéz lesz a villarreal, rengeteg a sérült. Szokásos szenvedés lesz, de remélem kiizzadjuk a végére a 3 pontot, nagyon kéne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sima Real. Remy úgyis megteszi a Villarrealt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hasonlóra számítok, mint amit lentebb vázoltak a kollegák.
Jelenleg az egyik legerősebb csapat a ligában, hazai pályán fogadnak minket, baszott sok a sérültünk.
Én is vereségre számítok sajnos.
Jelenleg az egyik legerősebb csapat a ligában, hazai pályán fogadnak minket, baszott sok a sérültünk.
Én is vereségre számítok sajnos.
ZIDANE
10 meccse veretlenek, gólokat is vágnak rendesen, nem leszünk nekik túl nagy falat ennyi sérülttel, ilyen csapzottanateeemadrid írta:Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?![]()
- ateeemadrid
Tokmind1, hernandez hernandez vezeti. En biztos nem nézem, orulhetunk ha 3 alatt megusszuk.zoli0415 írta: Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?![]()
Szombaton Villareal ellen mik a tippek, ki tudunk állni egyáltalán?
nagyszerű, hogy most már nem csak egy barcától kapunk 4-5 gólt, hanem egy valenciától is geci
Az ilyen csapatok mint a Valencia (a helyzetükre gondolok) mindig veszélyesek ránk nézve, mert a foshalmazból ami körülveszi őket, éppen idealis kiugrási lehetőség egy Real elleni meccs. Vért fognak inni, és azért még mindig megvan néhány veszélyes játékosuk.
Ami minket illet éppen a válogatott szünet előtt szeretünk lazázni, ha pedig se Case, se Hazard nem lesz sok jóra nem számítok. Főleg ha még Marcelo is lehetőséget kap esetleg.
Nem számítok jó meccsre, pedig most de jól esne szünet előtt egy magabiztos győzelem.
Ami minket illet éppen a válogatott szünet előtt szeretünk lazázni, ha pedig se Case, se Hazard nem lesz sok jóra nem számítok. Főleg ha még Marcelo is lehetőséget kap esetleg.
Nem számítok jó meccsre, pedig most de jól esne szünet előtt egy magabiztos győzelem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ezzel nem értek egyet. Suárez típusú játékos kellett már nekik jóideje. Benne még 2-3 jó év lehet. Suárez jelenléte javítja Félix játékát is. Kettő jó játékost nyertek Suárez érkezésével. Partey elvesztése fájhat még nekik, de szerintem most elég ütős a csapatuk. Az utóbbi évek legjobb szezonja lehet ez nekik. És ne feledjük, hogy kevesebb pontot vesztettek eddig a bajnokságban, mint mi. Szerintem idén ők lesznek az elsőszámú kihívók a bajnokságban. Tudja Simeone is, hogy ekkora esélyük bajnoki címet/címeket nyerni talán a következő 15 évben nem lesz, mint most. Figyelni kell majd rájuk.flori írta: Az Atletico még végképp teveszar keménységűre száradt, Suárezzel az élen. Az utóbbi évek szerintem leggyengébb csapata, de a mi pontvesztéseinket a stabilitásukkal simán kihasználhatják. Jövő héten Atleti - Barca, az jó erőfelmérő lesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.