A rejtély megoldatlan marad.Pipita írta: Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 19., csütörtök 17:57
A rejtély megoldatlan marad.Pipita írta: Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 19., csütörtök 17:43
nagyon gagyi ez a stílus, neked nem áll jólPipita írta: Tehát te írtad egyedül, hogy Európában csak itt van betiltva, másodszor. Értem én hogy gúnyosan, de ne adj már szavakat a számba ha megkérhetlek. Köszönöm szépen.
szerk: elnézést, hazudtam. Egyszer Európa, másszor világ, én kérek elnézést.![]()
A félkövér mondat nem olyan nehéz, gyakorolgasd, szükséged van rá.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 19., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 19., csütörtök 16:43
- betiltják az alapvető emberi jogok közé tartozó gyülekezés szabadságát,Pipita írta:Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?El Sie7e írta: https://index.hu/kulfold/2020/11/19/var ... ejm_veres/
gyülekezési tilalom alatt tüntetni? na ne máár. hát akkor itthon miért nem megy utcára a nagy, össznépi ellenzék, hogy jól odapörköljenek a közpénz meg a női férfi szerepek miatt?
a gyülekezési tilalomról pedig ugye 1 hete itt a fórumon is megtudtuk, hogy egyedülálló a világban, sehol máshol nem vezettek be ilyen antidemokratikus intézkedéseket![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 19., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 19., csütörtök 16:20
Neked a szövegértéssel vannak problémáid, vagy hazudni szeretsz kórosan?El Sie7e írta: https://index.hu/kulfold/2020/11/19/var ... ejm_veres/
gyülekezési tilalom alatt tüntetni? na ne máár. hát akkor itthon miért nem megy utcára a nagy, össznépi ellenzék, hogy jól odapörköljenek a közpénz meg a női férfi szerepek miatt?
a gyülekezési tilalomról pedig ugye 1 hete itt a fórumon is megtudtuk, hogy egyedülálló a világban, sehol máshol nem vezettek be ilyen antidemokratikus intézkedéseket![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 19., csütörtök 16:10
Én nem vagyok otthon a külföldi pártpolitikában, de azt még én is tudom, hogy Ausztriában az FDÖ a kifejezetten jobboldali párt, nem az osztrák néppárt, és pláne nem Kurz.BlancoMark írta:
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2020. november 19., csütörtök 15:49
Ezen a ponton már nem. Talán még 2014ben lett volna rá esély ,most már túl messzire mentek.Dupla D írta:Nem? Változtatni a meglévő dolgokan nem választás?füst írta: Egy percig se kérdés hogy OV húzza a végén a rövidebbet, de ebben a kérdésben, már ami a vétót illeti, neki nem volt igazi választása.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 19., csütörtök 15:32
Egyébként csak hogy tényszerűek legyünk, az Európai Unió alábbi országaiban van még kifejezetten jobboldali vezetés kormányon:sonic írta:Nekem errol egy bizonyos etnikai csoport allando kifogasai jutnak eszembe. Akit nyilvan csak azert kozositenek ki / buntetnek / neznek ra rossz szemmel mert ehhez a csoporthoz tartozik. Annak hogy nem furdik es budos mint a dog, kessel fenyeget mas embereket, ostoban obegat, ellop mindent ami ertekesebb egy legycsaponal, semmilyen szinten nem hajlando alkalmazkodni a kozosseg szabalyaihoz abszolut semmi koze az egeszhez.füst írta: Nem a két legkorruptabb, ezt most csak így hasból mondtad. És azért ezt a két országot támadják mert ebben a két országban van eltérő ideológiát képviselő kormány, nem a litvánoknál. Ha a németeknél az afd lenne kormányon, akkor őket is gáncsolák, ha a franciáknál le pen kormányozna, akkor ő lenne a mumus, mi pedig 2004-2010 között jó fiúk voltunk, mert bal oldali kormányunk volt. Ezért akkor nem volt jogállami kérdés hogy kit hogy vernek össze viperával a rendőrök. Ilyen egyszerű, baloldali fősodor van, nálunk pedig jobboldali kormány, ami poilitikai ellentétet szül, politikai harcokat.
Az EU annak örülne, ha itt kormányváltás lenne, a kormányunk meg annak örülne, ha az EU-ban lenne ideológiaváltás. .
Mi vagyunk europa ciganyai, az ingyen penz az johet de ha vallami minimalis feltetelt kotnek hozza (pl ne sikkaszd el) akkor hoborgunk mint egy rossz kurva.
Egyaltalan nem csodalkozok ha a dan holland nemet esatobbi orszagoknak felfordul a gyomra tolunk.
Egyébként a nemzeti oldal mindig azzal legitimalizalja a korrupciót hogy legalabb nem a külföldi tőkésosztály kezében landolnak az ország javai. De kérdem én, mivel jobb hogy 1 ember és a sleppje dönt mindenről szinte istenként az országban és egy szűk hozzá közeli réteghez juttatja el az ország javait, minthogy piaci alapon multinacionális kezekben landol a pénz? (Akik nyilvánvalóan nem csak casht aratni jönnek be az országba, hanem kőkeményen adóznak is a tevékenységük után.)sonic írta:Akkor rendben van hogy kimentik egy jelentos reszet Meszaros maganvagyonaba mert ez jar. Gondolom ez is benne volt a szerzodesben amit a cigany EU anno elfogadott ugyhogy mostmar ne reklamaljanak ok nelkul csak azert mert itt jobb oldali ideologia van ott meg bal.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 19., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 19., csütörtök 9:50
Nem? Változtatni a meglévő dolgokan nem választás?füst írta: Egy percig se kérdés hogy OV húzza a végén a rövidebbet, de ebben a kérdésben, már ami a vétót illeti, neki nem volt igazi választása.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 19., csütörtök 9:36
És igaz. Nincs jogilag meghatározva, és amíg nincs meghatározva, addig öngyilkosság papírt aláírni róla annak, akit folyamatosan jogállamisághoz köthető vádakkal illetnek.sonic írta: Ez a "jogallamisag nincs definialva" kifogas tok jo
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 19., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 19., csütörtök 9:14
nah igen, de ezekre válasz nem lesz.BlancoMark írta:
De megint miert csak a ket legkorruptabb, legautokratabb EU-s nemzet fel attol, hogy valami buntetest rahuznak az orszagra jogallamisag hianya cimen, es nem mondjuk Litvania vagy Szlovakia (hogy hasonlo kaliberu orszagokat emitsek). A maradek 25 tagorszag politikusai miert nem? Ugye nem gondolod hogy barmelyik orszagnak is az az erdeke hogy homalyosan megfogalmazott szempontrendszer szerint rajuk lehessen huzni a vizeslepedot politikai tamadaskent?
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 19., csütörtök 9:11
A belpol vitából, mint mondtam kimaradnék.sonic írta: Akkor rendben van hogy kimentik egy jelentos reszet Meszaros maganvagyonaba mert ez jar. Gondolom ez is benne volt a szerzodesben amit a cigany EU anno elfogadott ugyhogy mostmar ne reklamaljanak ok nelkul csak azert mert itt jobb oldali ideologia van ott meg bal.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 19., csütörtök 9:03
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 19., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 19., csütörtök 8:54
Nincs ingyen pénz, Az EU-s forrásokért ellentételeztünk, amikor megnyitottuk a gyenge és sebezhető magyar piacot, csatlakozáskor. Erről szerződés született, az a pénz jár, mert ezzel fizetnek azért, hogy be tudtak özönleni a nyugati cégek és átvenni a magyar cégek helyét az itthoni piacon.Mi vagyunk europa ciganyai, az ingyen penz az johet de ha vallami minimalis feltetelt kotnek hozza (pl ne sikkaszd el) akkor hoborgunk mint egy rossz kurva.
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 19., csütörtök 8:48
Nekem errol egy bizonyos etnikai csoport allando kifogasai jutnak eszembe. Akit nyilvan csak azert kozositenek ki / buntetnek / neznek ra rossz szemmel mert ehhez a csoporthoz tartozik. Annak hogy nem furdik es budos mint a dog, kessel fenyeget mas embereket, ostoban obegat, ellop mindent ami ertekesebb egy legycsaponal, semmilyen szinten nem hajlando alkalmazkodni a kozosseg szabalyaihoz abszolut semmi koze az egeszhez.füst írta: Nem a két legkorruptabb, ezt most csak így hasból mondtad. És azért ezt a két országot támadják mert ebben a két országban van eltérő ideológiát képviselő kormány, nem a litvánoknál. Ha a németeknél az afd lenne kormányon, akkor őket is gáncsolák, ha a franciáknál le pen kormányozna, akkor ő lenne a mumus, mi pedig 2004-2010 között jó fiúk voltunk, mert bal oldali kormányunk volt. Ezért akkor nem volt jogállami kérdés hogy kit hogy vernek össze viperával a rendőrök. Ilyen egyszerű, baloldali fősodor van, nálunk pedig jobboldali kormány, ami poilitikai ellentétet szül, politikai harcokat.
Az EU annak örülne, ha itt kormányváltás lenne, a kormányunk meg annak örülne, ha az EU-ban lenne ideológiaváltás. .
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 19., csütörtök 8:37
Ezzel kezdtem.Ez így jól hangzik, de nem magyarázza meg hogy miért zárkóztak el már az első pilanattól attól, hogy érvényre juttassák a nézeteiket jogállami kérdésekben.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem