Egyébként már rég lemondtam a magyar politika megértéséről..

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. november 18., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 18., szerda 13:22
Hát, elsőkörben definiálni kellene mi az a jogállamiság, hogy lehessen egységes szabálykeretként alkalmazni. De jelenleg nincs meghatározva és részletezve a fogalom jelentése, így pedig bármilyen vádra rá lehet húzni. A jogállamisággal kapcsolatos vádakkal szemben védekezni pedig olyan mint ködöt szurkálni.ateeemadrid írta: Mocskos politikát csak felhozom megint, kíváncsi vagyok mit szóltok az uniós költségvetés megvétózásához.
Csúnya dolog is nagyon, hogy jogállamisághoz mernék kötni a pénzek szétosztását. Gondolom valami migránsozással védi ezt a döntését is a kormány. Egyre mélyebbre süllyedünk, de legalább ostoba lengyel testvéreinkkel együtt tesszük.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 18., szerda 13:14
Rád még pont jó lesz, pláne ha lementél hikomatbapátkán írta:Mekkorak? Mennyire gyerek?Realista24 írta: Ugyanitt gyerek Real mezek eladók.
Na, hajrá mindenkinek és a legjobbakat![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. november 18., szerda 13:06
Na ne itt próbálj gyereket vennipátkán írta:Mekkorak? Mennyire gyerek?Realista24 írta: Ugyanitt gyerek Real mezek eladók.
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 18., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. november 18., szerda 11:44
Mekkorak? Mennyire gyerek?Realista24 írta: Ugyanitt gyerek Real mezek eladók.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. november 18., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 18., szerda 11:26
https://koronavirus.gov.hu/cikkek/decem ... tezkedesek'shutterisland írta: a szigoritasok maradnak februar 8-ig.
kemeny.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 18., szerda 11:26
hvg-n ezt írják:'shutterisland írta: a szigoritasok maradnak februar 8-ig.
kemeny.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. november 18., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 17., kedd 11:42
gratula faust. nagyon kellett már ezFaust írta:8 honap mulva erkezik az uj csaladtag.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
És tudjátok is hogy hol amúgy? Vagy kitől?![]()
![]()
neked is gratula. erről ez jut eszembe:kiserik írta:Ajánlom figyelmetekbe ezt az apróságot. https://www.dhresource.com/200x200/f2/a ... b9o797.jpgFaust írta: Még nem akarjuk elkiabálni, 1-2 hónap és kiderül.![]()
Én ezzel várom a februárt![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 17., kedd 11:27
Ajánlom figyelmetekbe ezt az apróságot. https://www.dhresource.com/200x200/f2/a ... b9o797.jpgFaust írta: Még nem akarjuk elkiabálni, 1-2 hónap és kiderül.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 17., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 9:41
Hohóóó. GratFaust írta:Mivel nekem nagyon lajtos tuneteim voltak, el sem mentem tesztelni, csak otthon kikuraltam. Tehat nem bizonyitott, lehetett sima influenza is, csak a szaglas hianyabol kovetkeztetek. Hogy honnan? Barhonnan, en alapbol nem vagyok a sztejethom hive, plane hogy valamiert az elmult 3-4 hetben tobb munkam van mint az azt megelozo fel evben kb.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
És tudjátok is hogy hol amúgy? Vagy kitől?Minden safety proceduret betartok, de basszameg hat dolgozni kell, plane hogy ugy tunik, 8 honap mulva erkezik az uj csaladtag.
![]()
![]()
Nehez ugy, de ezt anno Puzser szerintem jol mondta (sok mas emberkevel egyetemben), hogy ezt nem lehet meguszni, ugyis atmegy az emberiseg nagy reszen, nem lehet otthon ulni emberek milliardjainak a negy fal kozott arra varva, hogy legyen vakcina.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 17., kedd 9:33
Mivel nekem nagyon lajtos tuneteim voltak, el sem mentem tesztelni, csak otthon kikuraltam. Tehat nem bizonyitott, lehetett sima influenza is, csak a szaglas hianyabol kovetkeztetek. Hogy honnan? Barhonnan, en alapbol nem vagyok a sztejethom hive, plane hogy valamiert az elmult 3-4 hetben tobb munkam van mint az azt megelozo fel evben kb.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
És tudjátok is hogy hol amúgy? Vagy kitől?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. november 17., kedd 8:03
Én is így voltam vele.flori írta: @csababarca
Sok sikert a túloldalon a politikai vitához. Annyi hülyeséget írtak le ott, hogy majdnem regisztráltam.Elképesztő hova jutottunk. Kettészakadt az ország, totális nézetkülönbségek. A sok sz.házi politikus miatt. Tényleg elszomorító.
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 17., kedd 7:46
Csak sejtésünk van, de kb már bárhol, bárkitől elkaphatod, annyi beteg van. Iszonyat mód elszaporodott.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 17., kedd 7:09
1-2 emberen múlik ez, mármint a nagy többség kulturáltan vitázik, mások meg nyomják a mumust, hogy mind melegek leszünk meg négerek ha OV nem véd meg stb.flori írta: @csababarca
Sok sikert a túloldalon a politikai vitához. Annyi hülyeséget írtak le ott, hogy majdnem regisztráltam.Elképesztő hova jutottunk. Kettészakadt az ország, totális nézetkülönbségek. A sok sz.házi politikus miatt. Tényleg elszomorító.
![]()
Az sose fog kiderülni, de nálunk fele tanári karon átment már, anyum is pedagógus, tehát ott gyerektől is elkaphattuk éppen.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 6:39
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem