Bár nem vagyok képben, hogy mennyire könnyen vagy nem könnyen lehet pénzt szerezni az idei fifában, de szerintem decemberben, egy 87-es játékosért a 4kiló marha sok. Milyen kártya? Tudna még fejlődni? vagy ilyen fixen 87 marad?reeed_ati írta: Azon agyalok, hogy megèrnè-e kirakni a 87es Felixet 4kilòèrt??
84esben van meg, a legjobb csatárom eddig, baromi jòl lehet vele cselezni, jòl is lő..
A baj az, hogy untrèdes sbc, szal a 400bòl nem látok kèsőbb semmit.
Közben neg ikonokat is kapok ennyièrt pl. Crespo ès őt bármikor eladhatom..
Szerintetek??![]()

FIFA
Re: FIFA
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azon agyalok, hogy megèrnè-e kirakni a 87es Felixet 4kilòèrt??
84esben van meg, a legjobb csatárom eddig, baromi jòl lehet vele cselezni, jòl is lő..
Szerintetek??
Szerintetek??

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ibra is már túltolja a dolgokat. Egyrészt a milannak exclusiv licensze van az ea sportsal ezért akkor rakják ki ibrát reklámnak amikor csak akarják másrészt a játékosok jogai meg a fifpronál vannak szóval reklamálni ott kell.Realista24 írta: Beckham három év alatt 40 milliót kap a Fifatol hogy beletettek.
Amíg focizott sem volt ennyi a fizetése![]()
És persze még is jelentek a haborgok, Ibra és Bale vezérletével, hogy ők nem adtak engedélyt, hogy a játékba legyenek.
Raiola és Barnett újra akcióban![]()
Ezért van pl céronaldo meg a dzsuventusz játékosok a játékban maga a klub viszont piemonte calcioként szerepel fake mezekkel meg logóval.
Raiolanak gondolom szemetszúrt,hogy főként ibraval szokta az ea promozni a milanos dolgokat és elkezdett viszketni a tenyere.De amíg nem borítón szerepel nem hiszem,hogy tudnak fogást találni.
Kahn esete más volt,azthiszem vele tényleg reklámozták a world cup 2002es játékot meg nemtudom akkoriban is a fifpro volt e felelős a játékosok licenszeiért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Beckham három év alatt 40 milliót kap a Fifatol hogy beletettek.
Amíg focizott sem volt ennyi a fizetése

És persze még is jelentek a haborgok, Ibra és Bale vezérletével, hogy ők nem adtak engedélyt, hogy a játékba legyenek.
Raiola és Barnett újra akcióban
Amíg focizott sem volt ennyi a fizetése

Raiola és Barnett újra akcióban

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok vmi oldalt, ahonnan tudnék vásárolni PC változathoz eredeti kulcsot a 21-hez és nem 15-20-ba kerül?
Láttam pár akciót, pl 14-ért, de az DVD változat. Nekem csak kód kell.
Segítségeteket előre is köszi!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok vmi oldalt, ahonnan tudnék vásárolni PC változathoz eredeti kulcsot a 21-hez és nem 15-20-ba kerül?
Láttam pár akciót, pl 14-ért, de az DVD változat. Nekem csak kód kell.
Segítségeteket előre is köszi!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Semennyire. Mondjuk nekem speciel sosem volt élvezhető, pakkok miatt néha nyomok párat de kinek mikiserik írta: Srácok! Az SB mennyire élvezhető idén?

Btw icon sbc is big joke hatalmas vicc.
Igazi kretének dolgozhatnak az ea-nél.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Arra van mód a fifában, hogy online coop karriermódott játszak egy balfasz pajtásommal? 
mint single karrier, csak ő is matathat benne igazolásokkal meg minden, aztán együtt balfaszkodnánk ai ellen.
Tudom ez is noob kérdés, de sok éves kihagyás után nem tudom most van-e ilyen, mert annyi szir-szar játékmód van amúgy.

mint single karrier, csak ő is matathat benne igazolásokkal meg minden, aztán együtt balfaszkodnánk ai ellen.

Tudom ez is noob kérdés, de sok éves kihagyás után nem tudom most van-e ilyen, mert annyi szir-szar játékmód van amúgy.
- realistahuni
Csöves silver 1 rankra jött egy piros Kanté.

- Galacticos
de gomez 150k korul meg mindig kounde meg kb 3 ora jatekkal megvan.realistahuni írta:Meh, nekem nem igazán jön be, nyilván nem vagyok túl jó spíler a stabil silver 1-es rankjaimmal, de Gomez valahogy kevesebbet hibázik. Jó lenne Varane, csak drága.Ha kivette a rttf koundet o is nagyon jo![]()
Varane amugy oriasi kiraly, elso nap kinyitottam untrade, de nagyon nagy kiraly.
Iden viszonylag szerencsem volt, mendy, varane, ramos untrade trioval.

- füst
Most mondjátok meg ha szar Kundé, mert vennem kéne jópár játékost hogy ki tudjam szedni, lévén a spanyol ligás vonalat elhasználtam SBC challengekre.

- realistahuni
Meh, nekem nem igazán jön be, nyilván nem vagyok túl jó spíler a stabil silver 1-es rankjaimmal, de Gomez valahogy kevesebbet hibázik. Jó lenne Varane, csak drága.Ha kivette a rttf koundet o is nagyon jo

- Galacticos
Ha kivette a rttf koundet o is nagyon jo, es mukielevel meg egy lucas hernandezzel a chem is meglenne.géza írta: En valtoztatnek a felallason, Müller helyere mehetne Werner, Kroos helyett akar season reward Sabitzer, de Goretzka se rossz megoldas, Hummels helyett is raknek be mast, pace eleg sokat samit cb-nek, akar Zakariat, akar Klostermannt erdemes lehet kiprobalni. Ha valtanal CAM-os felallasra, akkor ott Müller is egesz jo, illetve Reus/Brandt jo beruhazas lehet.
Szerintem aki nagyon brutal az cr iden.
Nekem most igy all.
Attol fugg ki az a ket csatar, egy Mbappe 7-es chemmel is eleg baszo.
Werner-Lewa mukodhet ugy hogy Muller CAM, de ez a te jatekstilusodtol is fugg. En szeretem ha a CAM es az egyik csatar gyors, a masik csatar meg bever mindent.

Werner-Lewa mukodhet ugy hogy Muller CAM, de ez a te jatekstilusodtol is fugg. En szeretem ha a CAM es az egyik csatar gyors, a masik csatar meg bever mindent.
- füst
ŐŐ jó, Zakariáról meggyőztetek, őt berakom Kroos helyére. És akkor Sancho is kuka. De Hummels nálam érinthetetlen, minden szögletnél az ő fejére rúgom a labdát.
Müllert fájó szívvel hajlandó vagyok lecserélni, de előtte megkérdezném; egy Werner-Lewa csatárduó vajon működhetne ha Müller a CAM? vagy ez nagy hülyeség? Mert ha nem, akkor átvariálnám valahogy a csapatot hogy jó legyen.
Noob vagyok, nem tudom biztosan, de sejtem hogy nem jelent jót ha a 2 csatár között nincs meg a chem.
Müllert fájó szívvel hajlandó vagyok lecserélni, de előtte megkérdezném; egy Werner-Lewa csatárduó vajon működhetne ha Müller a CAM? vagy ez nagy hülyeség? Mert ha nem, akkor átvariálnám valahogy a csapatot hogy jó legyen.
Noob vagyok, nem tudom biztosan, de sejtem hogy nem jelent jót ha a 2 csatár között nincs meg a chem.

- realistahuni
Persze, hogy kilóg Sancho és Kroos, mert sajnos ebben a játékban is a pace a lényeg mindenhol. Ha bundás csapatban gondolkodsz, középre Kroos helyett Zakaria, egyik op lap idén. IF Hummels is lassú, próbáld Klostermannt vagy L.Hernandezt. Schulz, Mukiele oké lapok.füst írta: Egy időre felhagytam a divison rivals-szal, a gép ellen ügyetlenkedtem, meg elvoltam az SBC challengekkel is... így sikerült összehozni az alábbi csapatot.
https://www.futbin.com/21/squad/3015986
Azóta már a pvp játék is jobban megy, de szeretném megkérni az itteni FIFA mágusokat, hogy tanácsot adjanak hogyan fejleszthetem még jobbá a csapatot.
Érzésre Sancho és sajnos Kroos azok akik kilógnak lefele, de a többivel megvagyok.
Odáig jutottam el, hogy megszerzem Daviest és Neuert, ezen felül Werner még a cél, de itt már jönnek a bonyodalmak hogy hova és ki helyére. Szóval kb. itt fogy el a tudásom, a kérdésem hogy ki milyen irányba módosítana ezen a csapaton, hogy baszóbb legyen.
Magamtól idáig jutottam el, max még pár játékosnak megszerzem a TOTW kártyáját, amúgy meg elkezdek gyűjteni Puskásra mint végső cél, aztán ennyi.![]()
Kimmichet cserélném Goretzkára. IF müller helyett inkább Gnabry szerintem másik felállásban. Sané is elég jó, őt hagynám.
En valtoztatnek a felallason, Müller helyere mehetne Werner, Kroos helyett akar season reward Sabitzer, de Goretzka se rossz megoldas, Hummels helyett is raknek be mast, pace eleg sokat samit cb-nek, akar Zakariat, akar Klostermannt erdemes lehet kiprobalni. Ha valtanal CAM-os felallasra, akkor ott Müller is egesz jo, illetve Reus/Brandt jo beruhazas lehet.
- füst
Egy időre felhagytam a divison rivals-szal, a gép ellen ügyetlenkedtem, meg elvoltam az SBC challengekkel is... így sikerült összehozni az alábbi csapatot.
Azóta már a pvp játék is jobban megy, de szeretném megkérni az itteni FIFA mágusokat, hogy tanácsot adjanak hogyan fejleszthetem még jobbá a csapatot.
Érzésre Sancho és sajnos Kroos azok akik kilógnak lefele, de a többivel megvagyok.
Odáig jutottam el, hogy megszerzem Daviest és Neuert, ezen felül Werner még a cél, de itt már jönnek a bonyodalmak hogy hova és ki helyére. Szóval kb. itt fogy el a tudásom, a kérdésem hogy ki milyen irányba módosítana ezen a csapaton, hogy baszóbb legyen.
Magamtól idáig jutottam el, max még pár játékosnak megszerzem a TOTW kártyáját, amúgy meg elkezdek gyűjteni Puskásra mint végső cél, aztán ennyi.

Magamtól idáig jutottam el, max még pár játékosnak megszerzem a TOTW kártyáját, amúgy meg elkezdek gyűjteni Puskásra mint végső cél, aztán ennyi.

- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Minden egyes FUT belépésnél kéri a Squad Update-t, minden alkalommal és már ez nagyon zavaró. Eddig nem kérte kB egy hete működik így. Ezen tudok valahol változtatni?
PS4-en használom