alexoxladjackoxi írta: Gyerekek, Hamilton, Schumi, Senna, Alonso (talán még 1-2 nevet ide lehetne venni) hatalmas versenyzők, a sportág legnagyobbjai, kb. csak a szimpátia dönti el, hogy ki melyiket tartja a legerősebbnek, de ezt lehetetlen megítélni. Szerintem aki kicsit ért ehhez az egészhez, az láthatja, hogy Hamilton abszolút a legnagyobbak közé sorolandó, de abban semmi szubjektív nincs, hogy kb. 2x annyi ideje van alatta domináns autó, mint ameddig Schumachernek vagy Vettelnek volt. Ettől nem lesz rosszabb versenyző Hamilton, de ezen mit nem lehet elismerni? Ez rohadtul nem arról szól, hogy jajj MSC jobb nosztalgiából meg ilyenek. Egyáltalán nem tudom melyik a jobb, ezt lehetetlen megmondani, de az egy száraz tény, hogy soha senkinek nem volt még ennyi ideig ilyen autója. De lassan ott tartunk, hogy még csak megközelítőleg sem. Nézzétek meg Alonsot, ugyanilyen szintű pilóta nagyjából, és 2 címe van, azt is Renault-val nyerte, ami nem mondanám, hogy Merci szintű domináns verda lett volna. Alonsonak vagy Raikkönennek pl. soha a büdös életben nem volt egy szezonba sem olyan autója, amivel agyon lehetett volna verni az egész mezőnyt. Ettől még Hamilton hatalmas versenyző, de nevetséges, ha valaki nem ismeri be, hogy irreálisan régóta van űrautó alatta, ami példátlan a sportág történetében.
Jah és igen, Verstappen a leggyorsabb a mezőnyben. Ebben viszont biztos vagyok.
Alonso volt talán a legkomplettebb versenyző az elmúlt 15 évben.
Raikonnent bár csípem ďe valahol mentálisan soha nem volt Alonso szinten, mondhatnám azt is hogy ő behúzott egy vb címet 1 ponttal, ahol Hamilton+Alonso önmagát szúrta tökön, 1 évvel később Massa fél percig világbajnok volt aztán Hamilton visszajött.
Verstappen szerintem is a leggyorsabb, sajnos sokszor a legeszetlenebb is. Bár mintha javuló tendenciát mutatna.
Nem akarok egy ilyen "régenmindenjobbvolt" csávó lenni, de a mostani pályák,autók, a túlszabályzás tönkreteszi az egészet.
Azon csodálkozom tegnap engedték az urakat esőben, az életüket kockáztatva