Ilyenkor szokott jonni a gol/golpassz.

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. november 15., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. november 15., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. november 15., vasárnap 19:38
Magyarország: Dibusz – Botka, Lang, Kecskés – Bese, Nagy Á., Sigér, Holender – Kalmár, Szoboszlai – Nikolics.R. Carlos írta: Fiola és Szalai Attila eltiltott. Nem lesz egyszerű dolga az új mesterünknek.
Én egy ilyen kezdőt képzelek el:
Dibusz - Lovrencsics, Lang, Botka - Nego, Kalmár, Sigér, Szoboszlai, Holender - Nikolics, Könyves
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. november 15., vasárnap 13:01
Fiola és Szalai Attila eltiltott. Nem lesz egyszerű dolga az új mesterünknek.Tottinho írta: Gera irányítja ma a csapatot, Cosimo Inguscio pályaedzőnek pozitív lett a koronavírustesztje.
Szalai Ádám térdsérülést szenvedett, ezért sem a szerbek, sem a törökök ellen nem játszhat.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. november 15., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 15., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 15., vasárnap 9:20
Amúgy igen, ha valamilyen úton-módon elsők lennénk a csoportban, akkor szinte biztos, hogy egy VB selejtező playoffban résztvennénk.R. Carlos írta:Engem azért a vb is érdekel. Ez a Nemzetek Ligája megmentett minket és az EB-re kivezetett, jó lenne már egyszer a vb-n is ott lenni.Pipita írta: Nyilván jó lenne a 6 pont, de engem a csütörtöki után két 6-0 sem érdekelne. Olyan ez, mint három bl után kiesni egy Ajax majd egy City ellen. Kit érdekel? Ki lett maxolva a dolog.![]()
Remélem kisajtol belőle valami jót Rossi ma is. A szerbek meg vannak törve most, így lehetne hozni. Viszont elvileg nálunk lesznek hiányzók mint Gulácsi, Orbán és Sallai.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. november 15., vasárnap 9:10
Engem azért a vb is érdekel. Ez a Nemzetek Ligája megmentett minket és az EB-re kivezetett, jó lenne már egyszer a vb-n is ott lenni.Pipita írta: Nyilván jó lenne a 6 pont, de engem a csütörtöki után két 6-0 sem érdekelne. Olyan ez, mint három bl után kiesni egy Ajax majd egy City ellen. Kit érdekel? Ki lett maxolva a dolog.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 14., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 14., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. november 14., szombat 17:16
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 14., szombat 17:01
En azt neztem, hogyha megnyernenk a csoportot, akkor jo esellyel ott lennenk a vb potselejtezoben.Realista24 írta: Ezt a két meccset el is lehet engedni. Semmi jelentősége.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 14., szombat 16:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 14., szombat 16:28
Sanszosan ki is kapunk, jöhetnek majd a károgók és kiélhetik magukat.Ez a két NL meccs azért így húzósabb lesz, mint kellene. A kapus + a komplett védelem OFFos, egyedül Botka maradt az izlandi meccsről.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 14., szombat 16:10
Ebből gondolom Botka-Lang belső kettős lesz. Dibusz lesz a kapus az tuti.Gulácsi Péter és Willi Orbán kisebb sérülés miatt elhagyták a válogatott edzőtáborát, Sallai Rolandnak a német karanténszabályok miatt kellett visszautaznia klubjához. Szalai Attila és Fiola Attila eltiltás miatt nem játszhat Szerbia ellen.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. november 13., péntek 22:04
A 4 legjobb csoportharmadik is továbbjut. Szerintem itt lehetnek olyan körbeverések, hogy a nagyok mind továbbmennek, mert ellenünk szinte biztos, hogy mindegyik nyerni fog, és utána még egy pont kell, mert általában 4 ponttal már tovább lehet jutni a 16 közé.füst írta: Amúgy a csoport nekem sem tetszik, lévén az EB-n a végső győzelemre esélyes csapatok közül elsősorban a németeknek szurkolok, másodsorban a portugáloknak. A többi csapat érdektelen számomra.
Az igen combos, és számomra ellenszenves franciák miatt vélhetően legalább az egyikük elvérzik a csoportkörben, és ehhez hozzájön hogy a mieink miatt eleve -1 mérkőzésen tudok szorítani a németeknek.
Akárhogy zárul a csoportkör, 2 számomra kedves csapat búcsúzni fog, mert nem feltételezem, hogy a franciák kieshetnek, utána 1 csapat miatt fog érdekelni a torna hátralevő része... nem ez lesz életem EB-je.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 13., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 13., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 13., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. november 13., péntek 17:12
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem