Raikonnen akkora prime volt hogy csak na, egy baromi nagy tehetség volt aki alatt állandóan elfüstölt a mclaren. Alonsoék jók voltak, le is győzte kétszer Schumit. Nem akarom őket összehasonlítani, én azt nem szeretem amikor állandóan a "Hamilton makkolt" meg " ilyen űrautóval könnyű" szövegek mennek._Bushido_ írta: Itt nem csak a béna csapattársakról van szó (Rosberg el is verte őt), hanem a mindenkori ellenfelekről. Ez ugyanaz, mint a CR-Messi éra. Nyilván ők kaptak minden aranylabdát, ha ők voltak a legjobbak (I know, 2010...). Ugyanez. Nyilván Hamilton nyer, ha ő a legjobb. Ellenfelek sincsenek, akik megszorongassák őket. Schumi idejében volt egy prime Hakkinen, Raikonnen, Coulthard keményebb 2. számú volt, Alonso, Montoya és a többiek. Ja, és jó autóik voltak. Nyilvá nem Hamilton tehet róla, hogy csak a Merci tud autót építeni - hanem a FIA. Ahogy a kosárlabdában se lehet összehasonlítani őket (MJ, Lebron), úgy a Hamilton-MSC összehasonlítás is hülyeség. Futamgyözelmekben, időmérő és egyéb rekordokban meg nyilván megelőzi Schumit, amikor anno 15 futam volt egy évben, most meg 20-23...
Korábban többen is leírták itt, NSO-n és más helyeken is; amíg ki van ölve az F1-ből minden váratlan (tankolás pl), nem lehet fejleszteni, addig ez lesz.
Ismétlem: 2007-ben, rookie-ként egy ALONSO mellett olyat ment amilyet kb még senki. És akkor nem csak a mclaren volt jó autó.
Most hogy pörgetni vissza a fejembe az éveket, úristen de hiányzik a régi sárga Jordan, Frentzen-nel a volán mögött... nah abban a paliban is több volt, nem kapott igazi vb esélyes autót.