Az alsóban benne van egy g2a-s előfizetés is, ami havonta 2 euro alapból.___Samy___ írta:Köszi Csabi!
G2A-n miben különbözik a 6600 és a 7300 forintos?
Szóval így is úgyis a felső árat fizeted.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 17., kedd 9:37
Az alsóban benne van egy g2a-s előfizetés is, ami havonta 2 euro alapból.___Samy___ írta:Köszi Csabi!
G2A-n miben különbözik a 6600 és a 7300 forintos?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 17., kedd 9:23
Köszi Csabi!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 8:50
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. november 15., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 15., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 15., vasárnap 9:58
Van most, a legfullosabb pakk 26 ezer vagy mennyi helyett 10k. Csak nekem a sima is elég lenne.Dupla D írta: GTA-t steamen és PS store-ban is rendszeresen leárazzák 3-5 ezer forintra, így gondolom xbox-ra is le szokták. Csak figyelni kell.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 15., vasárnap 8:45
Nézz szét a game pass kínálatban. Ha tetszik valami, akkor kb 1 ezres 1 hónapra szürke boltból.___Samy___ írta:Lent van, de az sokáig nem tud lekötni.ziro4vr írta:
Szedd le a warzone-t.
Az a baj, hogy nekem meghajtó nélküli a technika. Mindenképp letöltős kellene. 9500 most az alap a Store-ban, gondoltam hátha létezik valami akció.Pipita írta:
En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.
Csomó használt játékom van és egyikkel sem volt semmi gond btw. Hardverapro megbízható.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 15., vasárnap 8:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 14., szombat 23:33
Lent van, de az sokáig nem tud lekötni.ziro4vr írta:Szedd le a warzone-t.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
Az a baj, hogy nekem meghajtó nélküli a technika. Mindenképp letöltős kellene. 9500 most az alap a Store-ban, gondoltam hátha létezik valami akció.Pipita írta:En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
Csomó használt játékom van és egyikkel sem volt semmi gond btw. Hardverapro megbízható.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 14., szombat 23:17
En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 14., szombat 22:20
Szedd le a warzone-t.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 14., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 14., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. november 14., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. november 14., szombat 9:10
Amikor èn kint laktam és Fifázni akartam PS-en, csak beszaladtam egy cash generatorba és vettem egy használt PS4 Prot 120 fontért. Vállalnak rá garanciát is, ha jól emlékszem fél évet, egy évet'shutterisland írta: kerdesem, hogy melyik ps-t vennetek meg, ha a legegyszerubb/legolcsobb kell, amivel meg jo a fifa 21 ?
a black friday itt kinn ho vegen lesz, arra mondjuk lehet erdemes lenne varnom.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. november 14., szombat 0:33
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. november 9., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. november 9., hétfő 9:26
Ugyanígy vagyok én is, jó pár évig nem tervezek váltani, maximum ha már olyan játékok sokasága jön ki csak az új konzolokra, amiket nagyon pörgetnék.ziro4vr írta: Btw új konzolt nem fogok venni, amire kell tökéletes nekem az xbox one.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2020. november 9., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 9., hétfő 9:16
Egyre több helyen azt olvasni, hogy idén már sansztalan, ha nem rendelted eddig elő.hala real írta: azert valami hivatalos infot kiadhatnanak, hogy kb mikor es hany db ps5 kerul forgalomba AZ ELORENDELTEKEN KIVUL, mert ez tenyleg vicc, hogy nem lehet tudni, hogy mikor lehet beszerezni![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem