csababarca írta:
https://www.facebook.com/watch/?ref=ext ... 9612209434
erről tudni valamit?
hol lehet igényelni?
vagy majd ez is olyan, hogy:
1) közben sose fog megvalósulni, de az emlékezetbe bevonul mint free internet.
2) majd jövőre valamikor több órányi dokumentáció, adminisztráció per család/pedagógus lehet visszaigényelni a novemberi internet díjat?
Mert még Vitya is arról beszél, hogy a szolgáltatókkal le kell dealelni.
Ha meg lesz valositva gyanus, hogy egy resze a szolgaltatokon lesz leverve, szerintem ez meg nem lefutott meccs. Szerintem ezzel a videoval szeretne nyomast gyakorolni, a targyalasokon meg kiderul, hogy mi lesz valojaban belole es milyen konstrukcioban.
Annyit megemlitenek, hogy a szamlazasert minden szolgaltatonal nehezen modosithato es bonyolult rendszerek felelnek, raadasul nem is egy. Ha nem a szamlabol fog lejonni az osszeg, akkor valamilyen kedvezmenyt kell adni a termekek melle ami pont akkora erteku, mint az egyebkent fizetendo osszeg, de nem veletlenul van evente kb csak egyszer portfolio upgrade.
Ha ezt valoban sikerul ebben a formaban keresztul verni, hogy ingyen menjen egyeseknek a net, rengeteget kell invesztalnia ezeknek a cegeknek valodi nyereseg nelkul. Vagy lesz valami kompromisszum, vagy nagyon fajni fog a cegeknek es a munkavallaloknak. Aztan cafoljanak ram egy ertelmes megoldassal.
TLDR: Meg semmi sincsen belole kitalalva semmilyen szinten, igy ha kering is info az igenylesrol, szerintem az fals. Meg nem lehet tudni.