A második gól pedig onnan indult, hogy ő rúgta el az érkező izalndi elől.

Én csak ma hallottam, hogy mit mond Hajdú B. Szoboszlai gólja után.

Mondjuk legalább 20x.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. november 13., péntek 12:03
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2020. november 13., péntek 11:49
Tényleg nem károgni akarok, de a passzjátéka előrefelé tegnap rossz volt. Sok labdát elpasszolt, ez az elem még sok fejlesztést igényel a játékában, ellenben az dicséretes hogy próbálkozik előre játszani, nem csak a kapusnak adja, illetve védekezésben nekem is tetszett az ütemérzéke jónak néz ki a szerelésekhez.Süti írta: Meglep hogy Szalai Attilát fel se hozza senki. Az a srác idén a válogatottban igazából európai klasszis szintet hozott. Elképesztő.
bár várható volt, Puskás nevelés.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. november 13., péntek 10:45
sebydani írta: Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én 10 percenként újranézem Dominik gólját.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 13., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 13., péntek 10:31
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. november 13., péntek 10:27
Eljött a flex ideje: gimiben egy osztályba jártunk, bár ő magántanuló volt, szóval évente egyszer láttamSüti írta: Meglep hogy Szalai Attilát fel se hozza senki. Az a srác idén a válogatottban igazából európai klasszis szintet hozott. Elképesztő.
bár várható volt, Puskás nevelés.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 13., péntek 10:22
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. november 13., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. november 13., péntek 10:07
Tanulmányozd a nemzetek ligáját, sok szerencsétM1Ö írta: Ja... és az, hogy lehet, hogy a selejtezőbe is mi kaptuk a legerősebb ellenfelet, míg volt egy Grúzia-Észak-Macedónia meccs? Meg ez a csoport? Már nincsenwk kalapok, vagy mi a picsa? 3 ilyen válogatott, hogy kerülhetett egy csoportba?
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 13., péntek 9:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 13., péntek 9:25
Akkor azért lett ekkora arca meg önbizalma, volt kit alázni.Realista24 írta: Meglátszik a fejlődésén, hogy játszott ellenem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. november 13., péntek 7:36
Ellened szerzett onbizalmat?Realista24 írta:Ez is egy remek tulajdonsága Szobinak és Rossinak is. 90 perc bújócska után képes eldönteni a meccset, erre a "legnagyobbak" képesek, mert a 90. percben a hígfos után is megvolt az önbizalma, hogy megcsinálja.flori írta:
Érdekes a futball, ha nincs ez a gól és lecsorog a meccs 0-1-gyel, akkor vizeslepedőt húznak a Szoboszlaira, hogy a fal adja a másikat. Tényleg fantasztikus a futball, zero to hero.
Rossi meg tudta, hogy bármikor lehet egy ilyen helyzet, egy szabi, bármi, ahova odateszed a Kicsit és beveri, ahogy kell.
És így is lett.
Meglátszik a fejlődésén, hogy játszott ellenem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 13., péntek 7:08
Ez is egy remek tulajdonsága Szobinak és Rossinak is. 90 perc bújócska után képes eldönteni a meccset, erre a "legnagyobbak" képesek, mert a 90. percben a hígfos után is megvolt az önbizalma, hogy megcsinálja.flori írta:
Érdekes a futball, ha nincs ez a gól és lecsorog a meccs 0-1-gyel, akkor vizeslepedőt húznak a Szoboszlaira, hogy a fal adja a másikat. Tényleg fantasztikus a futball, zero to hero.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. november 13., péntek 7:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. november 13., péntek 7:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. november 13., péntek 6:45
Ez itt a nem mindegy. Nem gondoltam volna, hogy a közeljövőben ilyen válogatottunk lesz. A '16-os mondjuk már nagyon bíztató volt, ott azért már látszódott, hogy mostmár tényleg jó az út. De ez a mai... Nem hiszek a szememnek. Tudatos foci, ahogy írta Steve, nincs kivágott labda. Szép passzok, mezőnyfölény, begyakorolt figurák, bombagólok, sarkazgatások basszus. Van tartás, akarás, küzdés a srácokban, szóval megvan minden bennük ami kell. Tényleg el se hiszem amit látok.R. Carlos írta:Szerintem amióta élek nem volt ilyen válogatottunk!
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. november 13., péntek 6:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 13., péntek 0:10
Meg ami a legjobb a korábbiakhoz képest, hogy régen folyamatosan volt vagy valami hátul eladott labda ez a vér profi Williékkel megszűnt.Jim írta: az eredmény egy dolog, szuper amúgy![]()
a másik, hogy tényleg van egy szimpatikus csapat, ami küzd hajt általában
együtt vannak, nincsenek kiskirályok (nincs Dzsudzsák)
nem balfaszkodnak totojáznak annyit mint a korábbi csapatok (főleg kb 2014-ig)
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 13., péntek 0:05
HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 12., csütörtök 23:57
dennson írta:Amellett, hogy végtelenül lehet örülni a sikernek...flori írta: Elképesztő mennyi a magyar focinak áll minden idén.![]()
Így gyakorlatilag poltikailag minden jusztifikálva van. Sajnos részemről biztosan nem felhőtlen az öröm, mert így a végtelenségig lehet hangoztatni a korlátlan pénzlenyúlás eszközeinek jogosságát és eredményességét. Meghajlok a fiúk előtt, óriási küzdés volt, végre szerethető a válogatott, vannak tehetséges gyerekek, de a politika erre is ráfekszik![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem