De igazából úgy is onnan veszem, ahol a legolcsóbb

HozzászólásSzerző: maestrito46 » 2020. november 12., csütörtök 19:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. november 12., csütörtök 19:35
Hát... én tapasztalatból mondom, emag-ról ne rendelj semmit.maestrito46 írta: Sziasztok,
nálunk holnapi nap folyamán black friday akció lesz, egy új tv-t szeretnék vásárolni. Igazából eddig a samsungokat nézegettem.
https://www.emag.hu/televiziok/brand/Sa ... ar_6417_42
itt szemezgettem, viszont nem nagyon értem egy-két modell között mi a különbség. Valaki hozzáértő tud segíteni?
nekem netflixre, meccset nézni, illetve karácsony körül szeretnék egy ps5-öt beújítani. (ha kapok) szerintetek mi lenne az ideális erre a célra?
a max, amit rászánnék az 150 ezer lenne. Igazából, mindegy a márka.
Köszönöm a segítséget, előre is![]()
HozzászólásSzerző: maestrito46 » 2020. november 12., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. október 30., péntek 18:22
97%-ot ír a telefon.. vezetékesen töltöm.mocsok írta: Megkerdezhetem hány százalékos az akku állapota?
Vezeteknelkul szoktad tolteni?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. október 30., péntek 18:03
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. október 30., péntek 17:54
hát nekem olyan problémám van vele, hogy ha egész nap telefonálok vele (értsd 6-7 órát majdnem egyfolytában) bizony-bizony képes lemerülni 85%ról 20% alá... lehet ez csak nálam jellemző, de engem zavar. ja és se mobilnet, se wifi se bluetooth nincs bekapcsolva emelett. egyébként tökéletesen működik, imádom.mocsok írta: Xr van nekem is.
Nekem meg se fordult a fejemben hogy lecsereljem a 12re.
Miért szeretnéd?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. október 30., péntek 9:45
Nekem cégesnek most adtak nyáron egy új generációs SE-t. Szerintem patika kis telefon bár nagyon sokat nincs azért nyúzva.Dupla D írta: Én egy első generációs SE-t nyüstölök a '16-os kiadás óta, aminek 16gb-os háttértára van. Korábban azt mondtam, hogy addig nem fogom lecserélni, amíg nem lesz valami baja, de ez csak nem akar bekövetkezni, pedig még tok sincs rajta amióta megvettem.![]()
Akksit kéne cserélni benne ls egyébként teljesen jó lenne. Viszont a 16gb-nak erősen kijön már a hátránya. Én elég sok appot használok/használnék, de még 50gb-os iClouddal is a használt appjaim felét nem tudom állandóan a mobilon tárolni. Szerencsére a netem korlátlan így ki tudom bekkelni, de ez már nem állapot.
Szóval most én is erősen gondolkodom az upgrade-en és mivel régóta vágytam egy kis mobilra, ezért a Mini lehet a tökéletes választás. Az említett alacsony akkukapacitás még bekavarhat. Majd a teszteken kiderül.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. október 30., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 29., csütörtök 23:16
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. október 29., csütörtök 22:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 29., csütörtök 22:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 29., csütörtök 22:16
Gondolom szebb kijelző, két kamera, vmivel gyorsabb rendszer (több RAM), és jobb üzemidő. Azért így csokorba szedve már akár nyomós érvek a váltásra.mocsok írta: Xr van nekem is.
Nekem meg se fordult a fejemben hogy lecsereljem a 12re.
Miért szeretnéd?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. október 29., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. október 29., csütörtök 17:55
sanko. írta: helyzet a következő. iphone xr-m van, de nagyon elgondolkodtam rajta, hogy lecserélem az 12-re. először is, van értelme? nem vagyok egy műszaki zseni, ezért kérdezem. a másik, ha lecserélném, egy kb 1,5 éves xr-ért mennyit kérhetnék?
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. október 29., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 27., kedd 19:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 27., kedd 17:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 27., kedd 16:08
Majd add meg nekem is és kifizetem az 1500ft felét.Pont ezt akartam én is kérdezni amúgy a napokban.reeed_ati írta:Köszi!, eszembe sem jutott volna ebay-en keresgélni..Kerlon írta:
Ebay, 1500ert![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. október 27., kedd 15:49
Köszi!, eszembe sem jutott volna ebay-en keresgélni..Kerlon írta:Ebay, 1500ertreeed_ati írta: Skacok! Tudtok esetleg valami megbízható oldalt, ahonnan lehet óccsó win 10 kulcsot venni?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 27., kedd 15:39
Ebay, 1500ertreeed_ati írta: Skacok! Tudtok esetleg valami megbízható oldalt, ahonnan lehet óccsó win 10 kulcsot venni?![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem