morientes írta:Igen,egyre erősödnek a hangok,hogy megtalálták azt az arcot aki kitölti az űrt amit Bale hagyott.Egyébként jól is erősített a spurs,de azért játékban van hova fejlődni még,ha tegnap az elején a villa helyzetei bemennek akkor lehetett volna gond....mondjuk a fociba nincsen ha...
Egyébként a londoniaknál én AvB-t érzem a leggyengébb láncszemnek,elég műanyag a pali,nagyobb a füstje mint a lángja....túl van ő picit értékelve....
Ezeket én is olvasgatom, azért túlzás ennyire egyértelműen kijelenteni, hogy ő Bale utódja, meg hasonlók, de tény, hogy idén a legjobb játékosunk nagyjából. Bőven túlteljesítette az elvárásaimat, tavaly figyeltem a QPR-ben, nem játszott rosszul, örültem is, hogy visszajött, mondom, kiegészítő emberkének tökéletes lesz - erre majdhogynem betonbiztos helye van a kezdőben hetek óta, miközben olyan játékosok üldögélnek a padon, mint Lamela, Holtby vagy éppen Chadli.
Szóval nagyon elégedett vagyok vele, csak így tovább, Andros!
http://www.youtube.com/watch?v=0sTZFqLhzkM
Persze, van hová fejlődni még, de azt hiszem, nem meglepő, hogy bő másfél hónap alatt még nem sikerült teljes mértékben összerakni a csapatot, rengeteg érkező és távozó volt, Bale kiesését pláne megsínyli a csapat, szóval van még min javítani bőven, de bízom AVB-ben, szerintem egyáltalán nem gyenge láncszem, tavaly is gyakorlatilag ő "találta ki" Bale új szerepkörét, ami által világklasszis játékos vált a walesiből.
Szvsz idén is meg fogja találni a helyes taktikát, a keret pedig mély, minőségi, annyi variációs lehetőség van, ahány sérült játékos az Arsenalban (

), nem aggódom. Még ha nem is lesz meg a BL-hely, legalább összeérik a csapat.
Más:
A hétvégi PL-forduló álomcsapata (Eurosport)
Andros