Biztos, hogy muszáj lejáratni magad ezzel a retorikaval?El Sie7e írta: másrészt fent van a magyar közlöny honlapján, bátran olvasgasd
ne csak a 444-et csőlátással, percenként frissíve az új uszító tartalomért
Annyira egyformák vagytok.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. november 10., kedd 22:54
Biztos, hogy muszáj lejáratni magad ezzel a retorikaval?El Sie7e írta: másrészt fent van a magyar közlöny honlapján, bátran olvasgasd
ne csak a 444-et csőlátással, percenként frissíve az új uszító tartalomért
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 10., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 10., kedd 22:50
Hallgatlak. Arról is, hogy hol van még betiltva és pontosan hogyan, és arról is, hogy mi lesz még ebből, ha nem csak sima legalizált lopás.El Sie7e írta:mert egyébként európában sehol nincs betiltva a gyülekezés szabadsága, ezt itthon tiltották be elsőnek és egyetlenkéntPipita írta: Amikor elkezdtem írni, még nem volt feltöltve a magyar közlönyre, pár perces lehet.
Kerestem mandíneren, hírtv-n, origón, nem volt sehol semmi, csak a miniszterelnök fészbuk posztjai. Nevetséges, hogy ez alapján kell találgatni, egy.
Kettő, bevezetik ellenzéki támogatással a 90 napos mindenség-ura-vagyunk törvényt, betiltják az alapvető emberi jogok közé tartozó gyülekezés szabadságát, majd az első lépésük az hogy nekiállnak buzizni meg legalizálni a közpénzlopást.
Mit lehet erre mondani? Tényleg ez most az ország számára a legégetőbb probléma?
a közpénz megfogalmazása pedig túlmutat azon, amit a médiában belelátnak, ez nem csak erről szól, sokkal nagyobbat fog ütni
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 22:34
mert egyébként európában sehol nincs betiltva a gyülekezés szabadsága, ezt itthon tiltották be elsőnek és egyetlenkéntPipita írta: Amikor elkezdtem írni, még nem volt feltöltve a magyar közlönyre, pár perces lehet.
Kerestem mandíneren, hírtv-n, origón, nem volt sehol semmi, csak a miniszterelnök fészbuk posztjai. Nevetséges, hogy ez alapján kell találgatni, egy.
Kettő, bevezetik ellenzéki támogatással a 90 napos mindenség-ura-vagyunk törvényt, betiltják az alapvető emberi jogok közé tartozó gyülekezés szabadságát, majd az első lépésük az hogy nekiállnak buzizni meg legalizálni a közpénzlopást.
Mit lehet erre mondani? Tényleg ez most az ország számára a legégetőbb probléma?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 10., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 22:24
egyrészt kormányrendelet, ami nem törvényPipita írta: Tucatjával halnak honfitársaink napi szinten, nyakunkon egy világjárvány ami ellen hónapok óta nem csinál semmit a kormány, nem véd, nem cselekszik, tétlenül vár és sunyítva hallgat.
Kevesebb mint két óra múlva életbe lép egy olyan törvény, amit még nem ismerünk, mert még nem alkották meg és nem fogadták el és nem publikálták, de azt legalább már tudjuk, hogy buziknak meg egyedülállóknak nem lehet gyereke.
Fontossági sorrend rendben van.![]()
https://444.hu/2020/11/10/aki-ezt-korma ... gy-hazudik
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 10., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 10., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: Puding » 2020. november 10., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. november 10., kedd 21:50
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 10., kedd 21:43
Kiskapuországban mit vár az ember?Realista24 írta:Nyilván nem, de rögtön a kiskaput keresni, blodseg. Meg egyből a rinyalas. Na mindegy.Faust írta: Szerinted van az orszagban rendori kapacitas hogy az erdoben strazsaljanak az embereket vizslatva?![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 10., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 21:37
azért ha figyelembe vesszük a jogalkotó szándékát, ez nem kiskapu keresés, hanem valós élethelyzet, amikor nem feltétlenül kell betűre pontosan betartani a jogszabálytRealista24 írta:Nyilván nem, de rögtön a kiskaput keresni, blodseg. Meg egyből a rinyalas. Na mindegy.Faust írta: Szerinted van az orszagban rendori kapacitas hogy az erdoben strazsaljanak az embereket vizslatva?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 10., kedd 21:34
Nyilván nem, de rögtön a kiskaput keresni, blodseg. Meg egyből a rinyalas. Na mindegy.Faust írta: Szerinted van az orszagban rendori kapacitas hogy az erdoben strazsaljanak az embereket vizslatva?![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 10., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 10., kedd 21:11
Oda voltam hegyen, Mátrában nem sok rendvédelmi dolgozóval találkoztam._Bushido_ írta: a legjobb kérdés: erdőben is kell maszk? szerintem nem. csaknem. szerintetek?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 10., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 21:06
A közterület jogi (elsősorban közigazgatási jogi) fogalom. Minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló földterületet jelent, amelyet – rendeltetésének megfelelően – bárki használhat (tehát közhasználatú) és amely ekként van bejegyezve az ingatlan-nyilvántartásba._Bushido_ írta: a legjobb kérdés: erdőben is kell maszk? szerintem nem. csaknem. szerintetek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 10., kedd 21:06
A közterület jogi (elsősorban közigazgatási jogi) fogalom. Minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló földterületet jelent, amelyet – rendeltetésének megfelelően – bárki használhat (tehát közhasználatú) és amely ekként van bejegyezve az ingatlan-nyilvántartásba._Bushido_ írta: a legjobb kérdés: erdőben is kell maszk? szerintem nem. csaknem. szerintetek?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem