Személy szerint kiszállítok is, sok emeletes ház van, sok lépcsővel, maszk nélkül is fárasztó már egy idő után, háát maszkban krva nehéz lesz gondolom. de ha muszáj, hát muszáj...
Közterület helyett megyek erdőbe

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 10., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 10., kedd 21:11
Oda voltam hegyen, Mátrában nem sok rendvédelmi dolgozóval találkoztam._Bushido_ írta: a legjobb kérdés: erdőben is kell maszk? szerintem nem. csaknem. szerintetek?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 10., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 10., kedd 21:06
A közterület jogi (elsősorban közigazgatási jogi) fogalom. Minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló földterületet jelent, amelyet – rendeltetésének megfelelően – bárki használhat (tehát közhasználatú) és amely ekként van bejegyezve az ingatlan-nyilvántartásba._Bushido_ írta: a legjobb kérdés: erdőben is kell maszk? szerintem nem. csaknem. szerintetek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 10., kedd 21:06
A közterület jogi (elsősorban közigazgatási jogi) fogalom. Minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló földterületet jelent, amelyet – rendeltetésének megfelelően – bárki használhat (tehát közhasználatú) és amely ekként van bejegyezve az ingatlan-nyilvántartásba._Bushido_ írta: a legjobb kérdés: erdőben is kell maszk? szerintem nem. csaknem. szerintetek?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 10., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 10., kedd 20:41
Én is kérek még !Fuzzzyyy Dunlop írta:Ha látnád a Benzema avataros,moderátoros arculatú mocskos troll Bütyök fajtáját akkor szólalj nékem de tüstént!Azonnal ki kell vágni innét a Bütyök fajtáját mert szétcseszi ezt a helyet !!!Dupla D írta:
Ez eddig a legtöbb kérdést felvető komment, amióta fórumozok.
HozzászólásSzerző: Drake » 2020. november 10., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 10., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 10., kedd 17:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 10., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 10., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 10., kedd 17:15
Dupla D írta:Ez eddig a legtöbb kérdést felvető komment, amióta fórumozok.Fuzzzyyy Dunlop írta: Itten van éppen a Benzema avataros?Beteg egy fazon a Bütyök,de majd én kivágom innét ha látom mint macskát szarni!!!!Ez így nem mehet tovább,hogy tele van ittenen trollokkal szeretett oldalam!Szóljatok ha erre tévedne a Bütyök!!!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. november 10., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Fuzzzyyy Dunlop » 2020. november 10., kedd 16:59
Ha látnád a Benzema avataros,moderátoros arculatú mocskos troll Bütyök fajtáját akkor szólalj nékem de tüstént!Azonnal ki kell vágni innét a Bütyök fajtáját mert szétcseszi ezt a helyet !!!Dupla D írta:Ez eddig a legtöbb kérdést felvető komment, amióta fórumozok.Fuzzzyyy Dunlop írta: Itten van éppen a Benzema avataros?Beteg egy fazon a Bütyök,de majd én kivágom innét ha látom mint macskát szarni!!!!Ez így nem mehet tovább,hogy tele van ittenen trollokkal szeretett oldalam!Szóljatok ha erre tévedne a Bütyök!!!
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 10., kedd 16:55
Ez eddig a legtöbb kérdést felvető komment, amióta fórumozok.Fuzzzyyy Dunlop írta: Itten van éppen a Benzema avataros?Beteg egy fazon a Bütyök,de majd én kivágom innét ha látom mint macskát szarni!!!!Ez így nem mehet tovább,hogy tele van ittenen trollokkal szeretett oldalam!Szóljatok ha erre tévedne a Bütyök!!!
HozzászólásSzerző: Fuzzzyyy Dunlop » 2020. november 10., kedd 16:51
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. november 10., kedd 16:47
HozzászólásSzerző: Fuzzzyyy Dunlop » 2020. november 10., kedd 16:46
Ez nem kérdés! Döngesd tesó!!!BlancoMark írta:Ha van Snapchat akkor kérj tőle egy live snapet.alexoxladjackoxi írta: Na akkor bedobnék újra egy kis csajozós témát.Tindert használja/használta valaki? Akinek hitelesítve van a profilja, az tuti nem kamu? Csak mert lenne most egy csajszi, nagyon jó, intelligens és kedves, csak elég könnyűvérűnek tűnik, ha értitek. Gyanúsan könnyű vérűnek...
Pénteken elvileg találkoznánk is, egyből a lakásán, ha értitek.
Hitelesített profil egyébként és 6 képe van kinn. Jó lenne ha nem valami világi átbaxásba szaladnék bele.
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 10., kedd 16:43
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem