Engem vonzott, egy csomó ideig vártam a feliratra, de nem akart jönni, és most egyszer csak hopp egy szinkronos verzsönlordgabi írta: egyáltalán nem vonzott, hogy feliratosan beszerezzek egy nem túl acélosan álló, középszerűnek titulált filmet, de így itt a lehetőség, a napokban én is pótolom.
Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Női szervek
Az a stúdió amely leszerződtette az idei évben Sandra Bullockot, nagyon jól járt. Mind a Női szervek, mind a Gravitáció hatalmas összegeket szakított a pénztáraknál, így nem lehetett rájuk panasz, legalábbis pénzügyileg nem. Viszont, míg a Gravitáció, akár Oscar-díjat is hozhat neki, addig a Női szervek egy átlagosnál kicsivel jobb vígjáték lett csak. Nézzük is, hogy miért.
Sarah az FBI egyik legjobb embere a kábítószer-maffia vezérének nyomába ered, ám akarata ellenére hozzácsapódik a helyi zsaruk legidegesítőbb és legfurcsább embere is. Kezdetben nem pompás a viszonyuk, ám miután rájönnek, hogy ha egyesítik erejüket, akkor könnyen véghezvihetik a feladatot…
A vígjátékok elé mindig félve ülök le, mert nagyon sokszor csalódok - ami könnyen lehet, hogy az én hibám, mert rossz filmekre esik a választásom – és sajnos a Női szervek sem az a film, ami után fülig ér a szám. Idén – eddig - egyértelműen az Itt a vége volt a legnagyobb durranás számomra, de van még mit pótolni. A Női szervek már a trailer megtekintése után hátrányból indult, mert egyáltalán nem kötött le. Sablonos jó zsaru – rossz zsaru kapcsolatáról fog szólni, amit már többször is láttam. Ez persze nem jelent semmit, mert egy megszokott történetet, lehet többször is jól tálalni, de Paul Feignek ez nem sikerült.
Azt nem mondom, hogy nem vicces, de sajnos a jó poénok között nagy a hézag és a köztes részek vagy erőltetettek, vagy unalmasak. Ehhez társul negatívumként a két órás játékidő is, melyet a felhőtlen szórakozás elmaradása miatt nagyon hosszúnak érezhetünk.
Viszont, hogy ne csak leszóljam a filmet, térjünk is rá a színészekre, akik között is Melissa McCarthy volt az, aki szállította a poénok többségét. A karaktere vicces volt, és szerethető, annak ellenére, hogy sokan a falra másznának tőle. Sandra Bullock nem nyújtott semmi extrát, szimplán csak hozta az, amit egy efféle vígjátékban elő tud húzni a tarsolyából.
A film nem veszi magát komolyan, hiszen egy vígjátékról van szó, annak ellenére, hogy itt nem drogok vagy alkohol hatása alatt ökörködnek a színészek. A sok pozitív kritika miatt egy kicsit többet vártam a filmtől, ezáltal egy ici-picit csalódtam, de azért nem volt olyan vészes. Ha ritkán is, de a poénok tényleg betaláltak, úgyhogy adok rá egy erős 6/10-et.
Az a stúdió amely leszerződtette az idei évben Sandra Bullockot, nagyon jól járt. Mind a Női szervek, mind a Gravitáció hatalmas összegeket szakított a pénztáraknál, így nem lehetett rájuk panasz, legalábbis pénzügyileg nem. Viszont, míg a Gravitáció, akár Oscar-díjat is hozhat neki, addig a Női szervek egy átlagosnál kicsivel jobb vígjáték lett csak. Nézzük is, hogy miért.
Sarah az FBI egyik legjobb embere a kábítószer-maffia vezérének nyomába ered, ám akarata ellenére hozzácsapódik a helyi zsaruk legidegesítőbb és legfurcsább embere is. Kezdetben nem pompás a viszonyuk, ám miután rájönnek, hogy ha egyesítik erejüket, akkor könnyen véghezvihetik a feladatot…
A vígjátékok elé mindig félve ülök le, mert nagyon sokszor csalódok - ami könnyen lehet, hogy az én hibám, mert rossz filmekre esik a választásom – és sajnos a Női szervek sem az a film, ami után fülig ér a szám. Idén – eddig - egyértelműen az Itt a vége volt a legnagyobb durranás számomra, de van még mit pótolni. A Női szervek már a trailer megtekintése után hátrányból indult, mert egyáltalán nem kötött le. Sablonos jó zsaru – rossz zsaru kapcsolatáról fog szólni, amit már többször is láttam. Ez persze nem jelent semmit, mert egy megszokott történetet, lehet többször is jól tálalni, de Paul Feignek ez nem sikerült.
Azt nem mondom, hogy nem vicces, de sajnos a jó poénok között nagy a hézag és a köztes részek vagy erőltetettek, vagy unalmasak. Ehhez társul negatívumként a két órás játékidő is, melyet a felhőtlen szórakozás elmaradása miatt nagyon hosszúnak érezhetünk.
Viszont, hogy ne csak leszóljam a filmet, térjünk is rá a színészekre, akik között is Melissa McCarthy volt az, aki szállította a poénok többségét. A karaktere vicces volt, és szerethető, annak ellenére, hogy sokan a falra másznának tőle. Sandra Bullock nem nyújtott semmi extrát, szimplán csak hozta az, amit egy efféle vígjátékban elő tud húzni a tarsolyából.
A film nem veszi magát komolyan, hiszen egy vígjátékról van szó, annak ellenére, hogy itt nem drogok vagy alkohol hatása alatt ökörködnek a színészek. A sok pozitív kritika miatt egy kicsit többet vártam a filmtől, ezáltal egy ici-picit csalódtam, de azért nem volt olyan vészes. Ha ritkán is, de a poénok tényleg betaláltak, úgyhogy adok rá egy erős 6/10-et.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Felkerült a polcra magyarul is...soadroli írta:Halálhegy - A Dyatlov-rejtély
Egyébként pár hónapja én is elolvastam a teljes cikket (jó kis írás), de egyáltalán nem vonzott, hogy feliratosan beszerezzek egy nem túl acélosan álló, középszerűnek titulált filmet, de így itt a lehetőség, a napokban én is pótolom.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Alien 3
Ez már kevésbé tetszett.
Igazuk volt azoknak, akik szerint tényleg ez a film jelentette az Alien-filmek romlását.
A végső megoldás? De Ripley, miért?
Majd valamikor jövök a következő résszel is.
Még ma elkezdem a T3-at vagy a Fejvadászokat.
Ez már kevésbé tetszett.
Igazuk volt azoknak, akik szerint tényleg ez a film jelentette az Alien-filmek romlását.
A végső megoldás? De Ripley, miért?
Majd valamikor jövök a következő résszel is.
Még ma elkezdem a T3-at vagy a Fejvadászokat.
"And my heart will leave you never."
- soadroli
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Visszamentek az időben. A saját kamerájukat találták meg ott a bunkerban. De rengeteg logikai baki van benne, ha így visszagondolok.Tádám írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De most akkor ezek kiteleportáltak vagy mi ? Meg ott az ajtó zárva volt, és oda nem tudtak bemenni, szóval nem értem ezt. Ja, vannak itt érdekes dolgok...![]()

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És tényleg a gollem hasonmások voltak a háttérben... visszanéztem most.soadroli írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy ketten voltak akkor. Én négykézláb mászó embereknek néztem őketTádám írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ott a hegyeknél kint beszélgetnek ketten, a távolban az a lény nekem olyan volt, mint egy farkas, vagy valami állat.. mi akart az lenni a Jeti?
amúgy nekem nem tetszett, főleg a vége miatt. Azt hiszem 4est adtam rá.Ja, meg kik lőttek rájuk?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- soadroli
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy ketten voltak akkor. Én négykézláb mászó embereknek néztem őketTádám írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ott a hegyeknél kint beszélgetnek ketten, a távolban az a lény nekem olyan volt, mint egy farkas, vagy valami állat.. mi akart az lenni a Jeti?
amúgy nekem nem tetszett, főleg a vége miatt. Azt hiszem 4est adtam rá.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ott a hegyeknél kint beszélgetnek ketten, a távolban az a lény nekem olyan volt, mint egy farkas, vagy valami állat.. mi akart az lenni a Jeti?soadroli írta:Halálhegy - A Dyatlov-rejtély
Huhh, tetszett is meg nem is. Ezt azért olvassa el előtte az, aki meg akarja nézni a filmet. Nagyon érdekes.
Az eleje kicsit unalmas, de aztán elég pörgős lesz a tempó, főleg a végére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha jól figyelsz, akkor 2x is lehet látni a háttérben valami lényt, egyszer kint a hegyekneknél, mikor a kamera lent van földön, és ketten ott beszélgetnek, egyszer meg a bunkerben. A végén meg az az időutazás...érdekes Aki szereti az ilyen filmeket, mindenképp adjon neki egy esélyt, azaz imdb 5.3 szerintem nagyon kevés.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy az elején kicsit csalódtam, azt hittem az eredeti történetet filmesítik meg, úgy sokkal jobb lett volna. Nálam egy 7-est megér.
amúgy nekem nem tetszett, főleg a vége miatt. Azt hiszem 4est adtam rá.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Hát akkor azt írjad.
csak mert a T2 anno forradalmasította a filmipart minden lehetséges technikai- és utómunka szinten.
Fujderégláttam. Akkora tizes mint a ház.
Fujderégláttam. Akkora tizes mint a ház.
- soadroli
Halálhegy - A Dyatlov-rejtély
Huhh, tetszett is meg nem is. Ezt azért olvassa el előtte az, aki meg akarja nézni a filmet. Nagyon érdekes.
Az eleje kicsit unalmas, de aztán elég pörgős lesz a tempó, főleg a végére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha jól figyelsz, akkor 2x is lehet látni a háttérben valami lényt, egyszer kint a hegyekneknél, mikor a kamera lent van földön, és ketten ott beszélgetnek, egyszer meg a bunkerben. A végén meg az az időutazás...érdekes Aki szereti az ilyen filmeket, mindenképp adjon neki egy esélyt, azaz imdb 5.3 szerintem nagyon kevés.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy az elején kicsit csalódtam, azt hittem az eredeti történetet filmesítik meg, úgy sokkal jobb lett volna. Nálam egy 7-est megér.

-
gunner
Tulajdonképpen azt akartam kifejezni, hogy mondjam el magának, hogy megtalálták a középutat a látvány és a mondanivaló között. Vagy valami ilyensmi. Teccikérteni?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
messideco írta:Terminator 2
8/10
nem értenek hozzáFaust írta:Whhhaaaaaat?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Whhhaaaaaat?messideco írta:Kevéssé fektették a hangsúlyt a technológiára
-
gunner
Terminator 2
Sokkal jobb volt, mint a sorozat nyitó darabja. Kevéssé fektették a hangsúlyt a technológiára, bár voltak benne bőven akcióklisék (miért ne
), de nagyon jól felépítették a filmet. A narráció meg különösen tetszik, nagyon sok információt tud nyújtani a nézők felé, ezt meg is tették. Tetszettek a tudományos magyarázatok is, meg a végén a két terminátor közötti harc is, bár az elején voltak kérdéseim, de választ nyertem a film alatt.
8/10
Predator 2
Ez sokkalta jobb volt, profibb mint az első rész, a színészek jóval magasabb teljesítményt hoztak le, mint a dzsungelharcosok. A vége meg nagyon klafa volt,
kb. így voltam a végén, remek hangulatú oldschool film
8/10
Bathory - A legenda másik arca
Háát, a film elbírt volna egy jobb forgatókönyvet és rendezőt. Nagyon kapkodó volt a hosszú játékidő ellenére is. Akartak is valamit meg nem is, sajnos a vége fele már alig élvezhető.
6/10
Az acélember
Tetszett az elején Kripton helyzetének a bemutatása, óriási devecseri lett volna, ha kihagyják ezt a remek látványlehetőséget.
Az eleje tényleg kapkodás volt, de végül is egy jó egészet alkotott az egész, semmi sem volt pluszban a filmben, így ennek a kára a gyatra karakterbemutatás is.
Látványos film volt. Hogy egy klasszikussal éljek, nem rossz, de a jó nem ilyen.
Pontot egyelőre nem adnék rá.
Sokkal jobb volt, mint a sorozat nyitó darabja. Kevéssé fektették a hangsúlyt a technológiára, bár voltak benne bőven akcióklisék (miért ne
8/10
Predator 2
Ez sokkalta jobb volt, profibb mint az első rész, a színészek jóval magasabb teljesítményt hoztak le, mint a dzsungelharcosok. A vége meg nagyon klafa volt,
8/10
Bathory - A legenda másik arca
Háát, a film elbírt volna egy jobb forgatókönyvet és rendezőt. Nagyon kapkodó volt a hosszú játékidő ellenére is. Akartak is valamit meg nem is, sajnos a vége fele már alig élvezhető.
6/10
Az acélember
Tetszett az elején Kripton helyzetének a bemutatása, óriási devecseri lett volna, ha kihagyják ezt a remek látványlehetőséget.
Az eleje tényleg kapkodás volt, de végül is egy jó egészet alkotott az egész, semmi sem volt pluszban a filmben, így ennek a kára a gyatra karakterbemutatás is.
Látványos film volt. Hogy egy klasszikussal éljek, nem rossz, de a jó nem ilyen.
Pontot egyelőre nem adnék rá.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A nyelvtanárnő (The Sleeping Dictionary)
Több, mint 10 éves film, de ez eddig kimaradt számomra. Elég érdekes ez a "világ", amit bemutatnak benne, bennszülöttek, elszigetelt emberkék, kórok. 1936-ot írunk egy angol férfi megjelenik Sarawakban, ahol a nyelvtanulás érdekében mellérendelik Albát, aki segít a nyelvtanulásban.
A film 7,5 viszont Jessica Alba 10/10
Több, mint 10 éves film, de ez eddig kimaradt számomra. Elég érdekes ez a "világ", amit bemutatnak benne, bennszülöttek, elszigetelt emberkék, kórok. 1936-ot írunk egy angol férfi megjelenik Sarawakban, ahol a nyelvtanulás érdekében mellérendelik Albát, aki segít a nyelvtanulásban.
A film 7,5 viszont Jessica Alba 10/10
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
gunner
Én is még csak a Megtört öleléseket láttam, egyelőre nem vonnz, hogy nézzem a filmjeit. Majd egyszer.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Bizony jó!soadroli írta:Tegnap megnéztem a Beszélj hozzá! c. filmet. Nagyon erős film, odarogasztott a képernyő elé. Aki szereti a jó drámákat, annak ajánlott. Amúgy az igaz hogy a rendező meleg?(Almodovar)
Wikipédia írta:Homoszexuális beállítottságát nyíltan vállalja, azonban filmjei központi témája majdnem minden esetben a nő.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
igen, az új filmről beszélek, és még barátnőmnek se tetszett, szóval... csak saját felelősségreÉn egy '79-es Time after time-ot láttam ezzel a magyar címmel, de gondolom az idei romkomról van most szó, mert amit én láttam, az egész jó volt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekikezdtem egy kis klasszikus pótlásnak. Dollár trilógia, első állomás.
Egy maréknyi dollárért
Kb. azt kaptam amire számítottam, közepére kicsit belefásult a film, az eleje jó volt, az utolsó 10 perc pedig zseniális.
Eastwood egyik kedvenc színészem, bár az öregkori szerepei jobban tetszettek(Gran Torino, Millió Dolláros Baby), de korrektül lehozta ezt a szerepet is.
Volt pár dolog ami nem tetszett, például Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!100 évvel ezelőtti fegyverekkel olyan miliméter pontosat lőttek, hogy a mostani hipermodern mesterlövészek elbújhatnának, meg egyszerre egy stukkerrel 4 stukkerest leszedni elég impossibru de ezek gondolom megszokott jellemzői a western filmeknek, többek közt az ilyenek miatt nem áll hozzám közel a műfaj.
Másik dolog, ami nekem kicsit idegesítő a régebbi filmeknél, hogy a sötétbe játszódó jeleneteknél alig látni valamit, egy idő után már kiguvadt szemekkel bámultam, mint Özil barátunk.
7.5/10
Egy maréknyi dollárért
Kb. azt kaptam amire számítottam, közepére kicsit belefásult a film, az eleje jó volt, az utolsó 10 perc pedig zseniális.
Eastwood egyik kedvenc színészem, bár az öregkori szerepei jobban tetszettek(Gran Torino, Millió Dolláros Baby), de korrektül lehozta ezt a szerepet is.
Volt pár dolog ami nem tetszett, például Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!100 évvel ezelőtti fegyverekkel olyan miliméter pontosat lőttek, hogy a mostani hipermodern mesterlövészek elbújhatnának, meg egyszerre egy stukkerrel 4 stukkerest leszedni elég impossibru de ezek gondolom megszokott jellemzői a western filmeknek, többek közt az ilyenek miatt nem áll hozzám közel a műfaj.
Másik dolog, ami nekem kicsit idegesítő a régebbi filmeknél, hogy a sötétbe játszódó jeleneteknél alig látni valamit, egy idő után már kiguvadt szemekkel bámultam, mint Özil barátunk.
7.5/10
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nálam is nagy kedvenc a Megtört ölelések mellett, de a Volver, a Mindent anyámról és A bőr, amelyben élek is zseniális. Ráadásul a zenék is fantasztikusak ezekben a remekművekben.portillo írta:Nem tudom, de Almadovar legjobb filmje szerintem, viszont a többi is jó, hasonló stílus.
http://www.youtube.com/watch?v=bJSWsX-bDBI