Marcelo

A Real Madrid egykori nagyjai.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Marcelo - 12

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 29., kedd 12:20

wZoLee7 írta:
Mickey írta:

Nem engedném el, ahogy már írtam is....Ha a szakmaiságot, meg a pénzügyeket a klub és játékos össze tudja rakni, akkor innen vonultatnám vissza, Ha ez mindkét f élnek érdeke, vagy felmerülhet.
Megtartanám, kabalának-sörmeccsekre-hangulatfelelősnek stb stb, bele lehet ebbe magyarázni mindent. De a lényeget fentebb leírtam.
Legalább annyira itt tartanám, mint Modricot. Csak a szerepek nem egyeznének, ami a pályát illeti.

De ha más terveik vannak, egyebek....akkor tegyék, ahogy a legjobb, mindenkinek.
Hát nekünk nem kabalákra van szükségünk. Azt a kapitányi szintet amit kellene amúgy sem tudja képviselni. Ilyen teljesítmény mellett, mint motiváló tényező is teljesen elenyésző. Helyet foglalni nem kell itt tartani. Vonuljon vissza akkor most innen, vagy játszon még kicsit máshol, visszavonulás után pedig a többiekhez hasonlóan visszatérhet majd a klubhoz. 2 év alatt 70 milláról 12-re csökkent a piaci értéke, sajnos ez az a pont ahol már nincs is min gondolkodni. Ez a kabalának maradjon mentalitás is az oka annak, hogy ott tartunk ahol. Covid miatt sem engedhetünk meg egy ekkora luxust.
Nem tudom hol tartunk, de nem ez az oka, az biztos, legfőképpen nem Marcelo. Az meg hogy mire fel marad, írtam, bele lehet magyarázni mindent. Lényeg, majd odafent eldöntik, mi fér bele a klubnak meg a játékosnak.(szakmailag is anyagilag is meg egyéb tényezőket tekintve ) Mi itt lent maximum okoskodni tudunk, sok közünk nincs hozzá, nem lesz.

Én azt szeretném, ha innen vonulna vissza, te kipaterolnád ezért azért.....nem látjuk egyformán, hála az égnek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 29., kedd 12:07

Mickey írta:
wZoLee7 írta: Itt mar nem csak a forma a lenyeg. Csinalhat amit akar, vedekezesben akkornis megkerulik ketszer. Ha fejben osszeszedi magat es elfogadja a szerepet, lehet tavaszra egy jo csere ember.
Nyaron fixen elkell engedni ezt mar, egyik felnek sem erdeke a jelenlegi allapot.
Nem engedném el, ahogy már írtam is....Ha a szakmaiságot, meg a pénzügyeket a klub és játékos össze tudja rakni, akkor innen vonultatnám vissza, Ha ez mindkét f élnek érdeke, vagy felmerülhet.
Megtartanám, kabalának-sörmeccsekre-hangulatfelelősnek stb stb, bele lehet ebbe magyarázni mindent. De a lényeget fentebb leírtam.
Legalább annyira itt tartanám, mint Modricot. Csak a szerepek nem egyeznének, ami a pályát illeti.

De ha más terveik vannak, egyebek....akkor tegyék, ahogy a legjobb, mindenkinek.
Hát nekünk nem kabalákra van szükségünk. Azt a kapitányi szintet amit kellene amúgy sem tudja képviselni. Ilyen teljesítmény mellett, mint motiváló tényező is teljesen elenyésző. Helyet foglalni nem kell itt tartani. Vonuljon vissza akkor most innen, vagy játszon még kicsit máshol, visszavonulás után pedig a többiekhez hasonlóan visszatérhet majd a klubhoz. 2 év alatt 70 milláról 12-re csökkent a piaci értéke, sajnos ez az a pont ahol már nincs is min gondolkodni. Ez a kabalának maradjon mentalitás is az oka annak, hogy ott tartunk ahol. Covid miatt sem engedhetünk meg egy ekkora luxust.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. december 29., kedd 10:32

sonic írta: Ilyen hir mar volt iden egyszer nem?
Volt vagy háromszor is, láttuk sajnos folyamatosan az eredményt.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 29., kedd 10:07

Realista24 írta: Marcelo plans to make the starting XI again, he's been working non-stop during the holidays to impress Zidane. With a better diet and home training, he hopes to regain his lost form. [@Marca]
Na, reszkessenek az ellenfelek :kalapos:
Bhv pozi offos.
Esetleg valami atkepzest tudnék elkepzelni neki, ahol kevesebb futás kell, de azt a fineszt és technikát még tudná hasznosítani.
ZIDANE

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 29., kedd 9:36

wZoLee7 írta: Itt mar nem csak a forma a lenyeg. Csinalhat amit akar, vedekezesben akkornis megkerulik ketszer. Ha fejben osszeszedi magat es elfogadja a szerepet, lehet tavaszra egy jo csere ember.
Nyaron fixen elkell engedni ezt mar, egyik felnek sem erdeke a jelenlegi allapot.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 29., kedd 9:24

Itt mar nem csak a forma a lenyeg. Csinalhat amit akar, vedekezesben akkornis megkerulik ketszer. Ha fejben osszeszedi magat es elfogadja a szerepet, lehet tavaszra egy jo csere ember.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 29., kedd 9:12

Ilyen hir mar volt iden egyszer nem?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 29., kedd 9:01

Marcelo plans to make the starting XI again, he's been working non-stop during the holidays to impress Zidane. With a better diet and home training, he hopes to regain his lost form. [@Marca]
Na, reszkessenek az ellenfelek :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 5., szombat 15:03

Fizikálisan is borzasztó mód visszaesett.
Futómennyiség meg van nála, de a tempó fuh, borzasztó kevés már.
És az a baj, hogy nem csak hátra, de előre is majdnem teljesen kuka.

Annyi, hogy tőle nem pattognak el a labdák, átveszi az íveléseket, de már nem ülnek neki a cselek, elmozgások semennyire.
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 5., szombat 12:57

Nem a kondijával van a baj, hanem fejben. Látszik rajta, hogy csak akkor kezd el futni, amikor már rég késő és nem a helyén van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 5., szombat 12:34

Ja hogy Marcos, valahogy a Bilbaos Llorente is hamarabb eszembe jutott.
Marci már tavaly nyáron is kondiba hozta magát, volt egy tengerparti kép patent hasfallal meg ilyenek, aztán láttuk milyen volt a mult szezonja is.
Oké hogy ráfér, de a problémáit nem ez fogja megoldani.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. december 5., szombat 12:17

Akkor marad jövőre is :lol:
De jó lesz...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. december 5., szombat 11:58

Berti írta:
Realista24 írta: Felfogadta Llorente személyi edzőjét, hogy formába hozza magát.
Ő melyik Llorentet hozta formába? És mikor? :D
Gondolom Marcos Llorrente, nézz rá Instagramon, elég toppon van a srác.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 5., szombat 11:50

Realista24 írta: Felfogadta Llorente személyi edzőjét, hogy formába hozza magát.
Ő melyik Llorentet hozta formába? És mikor? :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 5., szombat 10:47

Felfogadta Llorente személyi edzőjét, hogy formába hozza magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 29., vasárnap 3:33

Semmi szokatlan, kezdett, megint kikaptunk.
Esküszöm valami random Castillás arccal is jobban járnánk :lol:

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. november 28., szombat 21:42

Valami borzasztó . Nemhogy nettó emberhátrány, de direkt előny az ellenfélnek. Lassú, pontatlan, beadásai tragikusak, védekezésben nulla. Alaves gólja is az ő tragikus hazaadása miatti szögletből jött. Nyugdíj.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 9., hétfő 17:34

KAG írta: Sajnos ennél szvsz a castillaba játszó, aktualis bhv is tobbet adna.
egyszer Reguilónnál már bejött :mrgreen:
(Zizu nem fogja kipróbálni Gutierrezt)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. november 9., hétfő 17:00

Haver,oregfiuk focin se valasztana mar lassan senki,felfoghatatlan. :| :(
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 9., hétfő 16:58

KAG írta:
Kerlon írta:

Magas fizetes? Sose volt a tulfizetettek kozott.

Évi 7 körül keres.
Jelenlegi helyzetben sztem az elég sok, mint nyugdíj, mert teljesítményt már nem fogunk tőle látni.
Ennek ellenére, ő azon kevés játékosok egyike, aki mindezek ellenére megérdemelné, ha maradni akar.
de a kezdő közelébe egyszerűen már nem szabad kerülnie a kupameccseken kívül. Ott is az első pár forduló, ami belefér.
Azt a fizetést 14 év alatt érte el és kb. 8-10 évig csúcson. Nem a karrierje végén kell leépíteni egy klub legenda fizetését. Amúgy is szerintem Marcelo, ha akar még itt lenni valamilyen szinten, akkor is engedne belőle, de szerintem haza fog igazolni levezetni még egy-két évet, ahol nem kell már megszakadni, max szórakozni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: