aki fogékony az ilyenekre, ilyen órákat tartok többek között.
6.-7. ben kisgimiseknek vannak projektek, ez az egyik közülük.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 9., hétfő 16:29
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 9., hétfő 15:10
Akkor kérdem én, hogy van ennek az egésznek értelme? Inkább akkor maradok itthon a seggemen ugyanugy 10 napig. Semmivel nem vagyok előrébb ha elmegyek tesztre.Puding írta:Szerintem nem fognak menni. Engem felhívtak, hogy menjek be egy tesztállomásra, ha tudok. Egyből mentem is, annyira nem voltam/vagyok szarul, hátha gyorsabb is lesz. De nem, nem gyorsabb.___Samy___ írta:
Az fasza, akkor nem én értettem félre a dokimat. O egy hetet jósolt az eredményre. Elvileg két nap múlva jönnek letesztelni engem is.
HozzászólásSzerző: peadani » 2020. november 9., hétfő 14:51
Apának 5 napra rá jött meg a teszt eredmenye majd 2 napra rá hivott minket az ántsz. Holnapig vagyunk karanténba. Am mentőssel beszéltem pénteken mikor mamámat vitték nagyon durva dolgokat mondott.___Samy___ írta:Az fasza, akkor nem én értettem félre a dokimat. O egy hetet jósolt az eredményre. Elvileg két nap múlva jönnek letesztelni engem is.Puding írta: Keddi tesztemről még mindig nincs eredmény. Lassan meggyógyulok itthon magamnak. Kellett itt valami az biztos, mert káosz van. Kicsit több segítséget elvárnék azért a vállalkozások/munkavállalók részére, akik ki tudja meddig nem tudnak majd dolgozni, ha már k*va sok adót fizetünk.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 9., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. november 9., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 9., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 9., hétfő 13:05
értem.Csabi írta:
mi 2 hete kezdtük az onlinet. kb 23an. szintén suliból. aki kabeles nettel nyomja annak fasza. a wifi erre használhatatlan
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 9., hétfő 13:03
mi 2 hete kezdtük az onlinet. kb 23an. szintén suliból. aki kabeles nettel nyomja annak fasza. a wifi erre használhatatlancsababarca írta: Én 8 osztályos gimiben dolgozom, alsóban és felsőben is tanítok, hát nem tudom hogy lesz.
Dupla szívás, ha bent is kell lenni, és innen online tartani órát, a sulis internettel ha rászabadul zoomra/meets-re 10-12 tanár akkor lehetetlen lesz órát tartani.
meglátjuk hogy lesz, azért vannak kérdések.
HozzászólásSzerző: Puding » 2020. november 9., hétfő 12:52
Szerintem nem fognak menni. Engem felhívtak, hogy menjek be egy tesztállomásra, ha tudok. Egyből mentem is, annyira nem voltam/vagyok szarul, hátha gyorsabb is lesz. De nem, nem gyorsabb.___Samy___ írta:Az fasza, akkor nem én értettem félre a dokimat. O egy hetet jósolt az eredményre. Elvileg két nap múlva jönnek letesztelni engem is.Puding írta: Keddi tesztemről még mindig nincs eredmény. Lassan meggyógyulok itthon magamnak. Kellett itt valami az biztos, mert káosz van. Kicsit több segítséget elvárnék azért a vállalkozások/munkavállalók részére, akik ki tudja meddig nem tudnak majd dolgozni, ha már k*va sok adót fizetünk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 9., hétfő 12:50
Az fasza, akkor nem én értettem félre a dokimat. O egy hetet jósolt az eredményre. Elvileg két nap múlva jönnek letesztelni engem is.Puding írta: Keddi tesztemről még mindig nincs eredmény. Lassan meggyógyulok itthon magamnak. Kellett itt valami az biztos, mert káosz van. Kicsit több segítséget elvárnék azért a vállalkozások/munkavállalók részére, akik ki tudja meddig nem tudnak majd dolgozni, ha már k*va sok adót fizetünk.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. november 9., hétfő 12:48
Pont az a baj, hogy hónapok óta nem csinálnak semmit, most megy egyik pillanatról a másikra behúzzák a vészféket.Marky írta:De, pontosan igy kell. Ma minden etterem es kocsma tele lesz, mert iden utoljara ma lesz nyitva. Ha adnak 3 napot, akkor 3 napon at lesz telthaz.Swineherd írta: Az a gond, hogy az ilyet nem máról holnapra kellene bejelenteni/bevezetni.
Ismerosom egy kis alternativ kavezoban dolgozik, tegnap rekord forgalmuk volt, meg este fel 10-kor is jottek vendegek, szoval nyitastol zarasig minden asztal foglalt volt. Nagyon erett mar ez a szigoritas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. november 9., hétfő 12:41
en is vendeglatasban (szallodaipar) melozom, es meg itt angliaban is nagy szivas a bezaras, pedig szoltak 4 nappal elore.En szallodaiparban dolgozom, ugyhogy felkeszultem az ujabb teljes kaoszra.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 9., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: Puding » 2020. november 9., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 9., hétfő 12:15
Egyreszt biztos sok fogalmad van róla, hogy a foglalasokat hogy kell kezelni, masreszt egy percig nem sirtam miatta, sőt, tamogatom is, csak kovetkezetesebbek is lehettek volna.El Sie7e írta:hatalmas felkészülés kell arra, hogy a vendégeket ne fogadhassátokateeemadrid írta:
Ennyi. Onmagaban mar erett a dolog, de legalabb nehany napot adtak volna az atallasra. En szallodaiparban dolgozom, ugyhogy felkeszultem az ujabb teljes kaoszra.![]()
![]()
![]()
ne vicceljünk már, mindenkinek nyilván vannak egyéni igényei, kinek miért lenne még jó pár nap korlátozás nélkül, de akkor sztem legyen csak január 1től mert az olyan szép kerek dátum![]()
![]()
ezt poffázza mindenki hetek, hónapok óta, hogy a legfontosabb a gyors és időben meghozott döntés, szigorítás
de amikor van vmi szigorítás, akkor is csak a sírás megy, tiszta ellenzék![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 9., hétfő 12:12
hatalmas felkészülés kell arra, hogy a vendégeket ne fogadhassátokateeemadrid írta:Ennyi. Onmagaban mar erett a dolog, de legalabb nehany napot adtak volna az atallasra. En szallodaiparban dolgozom, ugyhogy felkeszultem az ujabb teljes kaoszra.Swineherd írta: Az a gond, hogy az ilyet nem máról holnapra kellene bejelenteni/bevezetni.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. november 9., hétfő 12:05
De, pontosan igy kell. Ma minden etterem es kocsma tele lesz, mert iden utoljara ma lesz nyitva. Ha adnak 3 napot, akkor 3 napon at lesz telthaz.Swineherd írta: Az a gond, hogy az ilyet nem máról holnapra kellene bejelenteni/bevezetni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 9., hétfő 11:49
Ennyi. Onmagaban mar erett a dolog, de legalabb nehany napot adtak volna az atallasra. En szallodaiparban dolgozom, ugyhogy felkeszultem az ujabb teljes kaoszra.Swineherd írta: Az a gond, hogy az ilyet nem máról holnapra kellene bejelenteni/bevezetni.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. november 9., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 9., hétfő 11:25
az egyik esetben szabadtéren, a szükséges távolságot betartva lehet meghallgatni egy honfitársunk nem magától megválasztott időpontban bekövetkezett halála miatti búcsúztatását, míg a másik esetben zárt térben, szorosan egymás mellett, az ifjú pár által szabadon választott időpontban lehet ünnepelniikelemen5 írta: esküvők csak lakodalom nélkül lehetségesek, az egyházi és a polgári szertartásokon a tanúk, a szülők és a testvérek vehetnek részt
a temetéseken legfeljebb csak 50 ember vehet részt.
Sirva vígad a magyar.![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem