HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. november 9., hétfő 11:15
Alapvetően a rossz bírói döntések miatt ment el a meccs, és szerintem 2 kiemelkedően rossz teljesítmény miatt.
Szerintem Benzema ellen elkövetett szabálytalanság nem ért büntetőt, az hópihe volt, de Asensio-t igenis lepofozták, azt vissza kellett volna fújni. Innentől kezdve folytatódott volna a 0-1 és a mi domináns játékunk, nincs miről beszélni.
Marcelo 11-ese sem volt büntető, az nekem inkább volt szabadrúgás kifelé mint 11-es.
Ez meg 2-1-nél volt az 54.percben, itt is azt éreztem, ha Courtois megfogja akkor megfordítottuk volna még a meccset.
A két nagyon 0 teljesítmény szerintem Lucasé volt és Vinié.
Lucas szegényke akar, megy, csinálja, de annyira nem védő hogy félelmetes. Meccsek óta nyeljük róla a gólokat, németországban is, meg most is. Ez a kezezés valószínűleg nem történik meg, ha ott Carvajal vagy Odri van, mert ők már azért az esetek nagy többségében nem lendítik meg ennyire a kezüket beadással szemben. Egyébként is borzalmas teljesítményt nyújt ott. Asensio feltűnően sokszor megy hátra őt megpróbálni kisegíteni, de ez a csapat védekezésén annyit segít, mint nyílt törésen a sebtapasz.
Vinicius meg bármit is fejlődött az itt töltött ideje alatt, most azt hozza, amivel idejött, suta, ügyetlen, önbizalomhiányos, a lövései olyanok, hogy még csak a lába lendül, már ordítok hogy NEEEEEE LŐŐŐŐŐŐDD ELLL, botrány az egész, bárki játsszon helyette csak ne ő.