Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. november 8., vasárnap 22:49

ziro4vr írta:0 néző előtt egy random spanyol bajnoki?
Talán pont azért mert a barca lealázta őket az elmúlt 15 évben. :) pont az ilyen "random spanyol bajnokik" miatt csúsztunk le a legtöbbször az aranyról.
ziro4vr írta:Én őszintén nem értem mit vártok, domináltuk az évtizedet, örökre ez lesz?
hol, Spanyolországban? itt most ez a lényeg, nem a BL, engem az most annyira nem érdekel. De hogy megint ilyen csúnya eredménnyel égünk, az már annál inkább. Spanyolországban elég régóta súlytalanok vagyunk. Kupa döntőben 6 éve nem voltunk, bajnokság is 3 esett le a 10 év alatt, nem túl jó arány.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2020. november 8., vasárnap 22:51-kor.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 8., vasárnap 22:48

De bazdmeg ne legyetek már ennyire egybitesek. Nem kellett Regu nem kellett Hakimi? Ott voltatok? Nem lehet hogy ők akartak elmenni vagy az egyiknek olyan büdös volt a pofája hogy nem akart senki vele dolgozni? Honnan tudjátok? Hakimi rakás szar volt pl ellenünk de mindig az a jobb aki nincs itt.

Marcelonak meg nyilván néha pályán kell lennie, klublegenda, fontos szerepe van a keretben, Ramos haverja és a poszttársa se játszhat állandóan. Annyira baszott okos itt néhány fotel manager. :lol:

ZZ sem hibátlan ezt is tudjuk, de ki a tököm managelne jól egy olyan keretet amely egy része szarrá nyerte magát és nem motiválja 0 néző előtt egy random spanyol bajnoki? A keret másik része meg kis tehetségű szerény képességű játékos, akiket játszatni kell mert A sok pénzért jött B nincs jobb C jelen gazdasági helyzetben nem sikerült a helyére jobbat venni. Én őszintén nem értem mit vártok, domináltuk az évtizedet, örökre ez lesz?
Nem illik.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. november 8., vasárnap 22:48

Semmi stílusa nincs a csapatnak. Ezért ki a felelős? Van-e egyáltalán felelős? Vagy ez csak úgy magától bekövetkezett, mindenféle emberi közrehatás nélkül? Sok a kérdés.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 8., vasárnap 22:47

25 éves néger cula, hova akarjuk pihetnetni? Amikor a nyuggerek meg csapágyasra vannak hajtva? :mrgreen:

Romantikus lélek ZZ, a csapat meg issza a levét. Ez van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 8., vasárnap 22:47

De nem a Valencia ellen teszed be ezt az embert, ha mar pihentetni akarod Mendyt.
az egyik ez, a másik meg ha mendy szarrá lesz játszva akkor szarrá lesz játszva. az edző állította össze a keretet. neki nem kellett - ingyen - megfelelő mendy csere. ha mendy lesérül mert szarrá van tolva, akkor így jártunk. game over.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2020. november 8., vasárnap 22:47

Faust írta:
peadani írta:

Valószínűleg azért, hogy Mendy ne legyen szarrá játszatva a tavaszra. Én értem miért akarja Marcelot berakni kezdőbe mivel nincs más balbekk vagy most kb védő a keretbe.
De nem a Valencia ellen teszed be ezt az embert, ha mar pihentetni akarod Mendyt.
Én se itt tettem volna be elhiheted. Ő megtette. Nem kimondottan ezen ment el a meccs vagyis hát Marcelo 0 védekezése is hozzátett de 4 ilyen fasz gólt kapni erre azért nehéz bárhogy is felkészülni. Nem Marcelot akarom védeni mert egy rakás szar de lehet Mendyvel is úgyanúgy beszoptuk volna ezt a 4 gólt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. november 8., vasárnap 22:47

Mindig ugyanazok a körök :lol: melyik edző tanult valaha a hibáiból? :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. november 8., vasárnap 22:47

Nézzük mit tud Raul

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. november 8., vasárnap 22:46

dennson írta: Aztán ugyanúgy későn nyúl a meccsbe. Erre értettem. Nincs új felállás kipróbálva, nincsenek beépítve az emberek. Semmi. Néha nagyon jól kijön a lépés, hálásak lehetünk neki az eredményekért, de edzőként én úgy látom, semmit nem fejlődik sajnos, sosem tanul a hibákból.
ez mondjuk kurvára igaz sajnos, pont ezért nagyon hullámzó a teljesítményünk, mert hol kijön a lépés, hol nagyon nem. Viszont nem nagyon tud újítani sajnos. Legalább tanulna a faszságaiból... ott van 5 cserelehetőség, miért nem lehet élni velük mindig? Annyira sose jó a csapat h ne kéne belenyúlni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 8., vasárnap 22:45

peadani írta:
Toti írta: Nekem csak egy kerdesem lenne,ha meglenne kerdezve zztol hogy,milyen logikus,esz ervek alapjan rakja be marcelot a kezdobe,mikor igazoltan minden meccsen szopunk vele,akkor mit valaszolna? Oszinten.
Valószínűleg azért, hogy Mendy ne legyen szarrá játszatva a tavaszra. Én értem miért akarja Marcelot berakni kezdőbe mivel nincs más balbekk vagy most kb védő a keretbe.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 8., vasárnap 22:45

dennson írta:
Realista24 írta:

Nem? Hát ki a tököm csinált bajnokot a csapatból? Mourinho?
Még Del Bosque. Ha mindenki egészséges, ZZ 10-ből 10-szer ugyanazt a kezdőt küldi fel, ugyanabban a szellemben, ugyanabban a felállásban. Aztán ugyanúgy későn nyúl a meccsbe. Erre értettem. Nincs új felállás kipróbálva, nincsenek beépítve az emberek. Semmi. Néha nagyon jól kijön a lépés, hálásak lehetünk neki az eredményekért, de edzőként én úgy látom, semmit nem fejlődik sajnos, sosem tanul a hibákból.

Ebből a csapatból. Del Bosque. Jól van. Mondjuk, ha jól esik nektek pörögni ezen, meg fuerázni, hát lelketek rajta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. november 8., vasárnap 22:44

peadani írta:
Toti írta: Nekem csak egy kerdesem lenne,ha meglenne kerdezve zztol hogy,milyen logikus,esz ervek alapjan rakja be marcelot a kezdobe,mikor igazoltan minden meccsen szopunk vele,akkor mit valaszolna? Oszinten.
Valogatott szunet jon. Biztos ez a 90perc tette volna tonkre. Inkabb egy vereseg az jobb.

A kerdesem altalanossagban ertendo,nem feltetlen erre a meccsre. Marci stabil legalabb minden fellepesen ugyanezt hozza.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dennson

HozzászólásSzerző: dennson » 2020. november 8., vasárnap 22:44

Realista24 írta:
dennson írta:
Tehát nem tett semmit, amit egy edzőnek kellene.

Felesleges amúgy Pochettinózni, mert nyilván a keret is szar, de ZZ sajnos közel sem hozza ki a maximumot még ebből a szar keretből sem.
Még Del Bosque. Ha mindenki egészséges, ZZ 10-ből 10-szer ugyanazt a kezdőt küldi fel, ugyanabban a szellemben, ugyanabban a felállásban. Aztán ugyanúgy későn nyúl a meccsbe. Erre értettem. Nincs új felállás kipróbálva, nincsenek beépítve az emberek. Semmi. Néha nagyon jól kijön a lépés, hálásak lehetünk neki az eredményekért, de edzőként én úgy látom, semmit nem fejlődik sajnos, sosem tanul a hibákból.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 8., vasárnap 22:43

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Rohadtul ki lett hozva ebből a keretből a maximum. Nem is értem. Azóta nyilván leeresztett mindenki, dehát fifában biztos nincs ilyen. :lol:
Jaja, amikor a 24es keretbol 10 ember hasznalhatatlan, akkor ez van
Es a hasznalhatatlanokhoz o ragaszkodik es rakja oket kezdobe.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2020. november 8., vasárnap 22:43

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 8., vasárnap 22:43

___Samy___ írta: Két kezezesre hogy tudsz felkészülni? A második góljuk az valamilyen szinten jogos, ott nem tudom mit pocsoltek. Marcelo esete meg nálam nem tizi.
Nem csak errol van szo, ezekre nem lehet felkeszulni. De kb. semmit nem csinalunk 1 1 ota. Marcelo, Isco eroltetese, az h se Hakimi se Regu nem kellett, az h Militao nem kap lehetőséget, ezek mind mind felrohatok. Aze az, hogy kb szerencsenek koszonhetjuk, hogy meg van eselyunk a BL playoffra, meg h sahtar b 3at ver meg ilyenek, ezekre nem sok mentseg van.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 8., vasárnap 22:43

Realista24 írta:
dennson írta:

Felesleges amúgy Pochettinózni, mert nyilván a keret is szar, de ZZ sajnos közel sem hozza ki a maximumot még ebből a szar keretből sem.
Igen, 2012ben :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 8., vasárnap 22:42

De adnám, ha ezt megkerdezne végre valaki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. november 8., vasárnap 22:42

Pocchettinozatok :lol: :lol:

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. november 8., vasárnap 22:41

Realista24 írta:
dennson írta:

A múltból nem lehet megélni. Jelenleg szerintem se hozza ki a maxot a csapatból. Ezzel nem azt mondom hogy menjen de nem ártana kicsit észhez térjen és néhány kedvencét jegelnie a továbbiakban ha jót akar akarunk...

Vissza: