Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Nekem csak egy kerdesem lenne,ha meglenne kerdezve zztol hogy,milyen logikus,esz ervek alapjan rakja be marcelot a kezdobe,mikor igazoltan minden meccsen szopunk vele,akkor mit valaszolna? Oszinten.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Jaja, amikor a 24es keretbol 10 ember hasznalhatatlan, akkor ez vanziro4vr írta: Rohadtul ki lett hozva ebből a keretből a maximum. Nem is értem. Azóta nyilván leeresztett mindenki, dehát fifában biztos nincs ilyen.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rohadtul ki lett hozva ebből a keretből a maximum. Nem is értem. Azóta nyilván leeresztett mindenki, dehát fifában biztos nincs ilyen.

Nem illik.
- ___Samy___
Két kezezesre hogy tudsz felkészülni? A második góljuk az valamilyen szinten jogos, ott nem tudom mit pocsoltek. Marcelo esete meg nálam nem tizi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem? Hát ki a tököm csinált bajnokot a csapatból? Mourinho?dennson írta:Tehát nem tett semmit, amit egy edzőnek kellene.___Samy___ írta: Nyilván elbaszta a kezdot, amit sokan vártunk is, meg talán belenyulhatott volna jobban a meccsbe, de ezekkel a gólokkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni, sajnos benne van. Most minden ellenünk volt.
Felesleges amúgy Pochettinózni, mert nyilván a keret is szar, de ZZ sajnos közel sem hozza ki a maximumot még ebből a szar keretből sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tehát nem tett semmit, amit egy edzőnek kellene.___Samy___ írta: Nyilván elbaszta a kezdot, amit sokan vártunk is, meg talán belenyulhatott volna jobban a meccsbe, de ezekkel a gólokkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni, sajnos benne van. Most minden ellenünk volt.
Felesleges amúgy Pochettinózni, mert nyilván a keret is szar, de ZZ sajnos közel sem hozza ki a maximumot még ebből a szar keretből sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Már bocs de az edző feladata mentálisan is felkészíteni a bandat a meccsre. A kezdője szar ebből származik minden további következmény. A játékosok dekincentralrak és ezek után még szarul is cserél és a szünetben se tud rendet rakni a fejekben. Ez a mai főleg ZZn ment el nincs ezen mit szépíteni.___Samy___ írta: Eszem ágában sincs a mai után bárkit is védeni, de ha a Valencia akcióból ver nekünk 4 gólt, akkor azt mondom jogos, amit mondtok. De nézzétek már meg, hogy kaptuk azt a négy gólt. A védelem minden tagja adott egy gólt a Valencianak.
Ezt így nem lehet. Nyilván elbaszta a kezdot, amit sokan vártunk is, meg talán belenyulhatott volna jobban a meccsbe, de ezekkel a gólokkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni, sajnos benne van. Most minden ellenünk volt.
- ___Samy___
Eszem ágában sincs a mai után bárkit is védeni, de ha a Valencia akcióból ver nekünk 4 gólt, akkor azt mondom jogos, amit mondtok. De nézzétek már meg, hogy kaptuk azt a négy gólt. A védelem minden tagja adott egy gólt a Valencianak.
Ezt így nem lehet. Nyilván elbaszta a kezdot, amit sokan vártunk is, meg talán belenyulhatott volna jobban a meccsbe, de ezekkel a gólokkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni, sajnos benne van. Most minden ellenünk volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Csabi írta: ezt a meccset az ezdőnek teljesen magára kell vállalnia. katasztrófa volt amit művelt a kezdő összeállításától kezdve.
Jól kezdtük a mérkőzést de utána nem koncentráltunk eléggé, az ilyenek előfordulnak a footballban. Keményen kell dolgoznunk, a srácok motiváltak és a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk.
Kb ezt fogja mondani ZZ. 100+1x elköveti ugyanazt a hibát. Iscot a semmiből a kezdőbe rakja, Marcelo erőltetése amikor -1 ember minden meccsen. De Asensionak is 2025-ig csak lesz egy értelmes meccse ezért nyomatja őt is (bár neki konkurenciája sincs).
Mit sirtok tavaly bajnokok lettünk
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nyilván mindig azt mondja, hogy védja a játékosait. de azért az ember nézi is a meccset látja, hogy mi a fasz van. hogy mikor ki balfasz. ma ő volt a hunyó.Realista24 írta:Mindig magára vállalja a vereséget Csabi. Annyira mindegy.Csabi írta: ezt a meccset az ezdőnek teljesen magára kell vállalnia. katasztrófa volt amit művelt a kezdő összeállításától kezdve.
Addig elviszi a United.ateeemadrid írta: Meg 1 ilyen kezdo, es Pochettinonak mehet a telefon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindig magára vállalja a vereséget Csabi. Annyira mindegy.Csabi írta: ezt a meccset az ezdőnek teljesen magára kell vállalnia. katasztrófa volt amit művelt a kezdő összeállításától kezdve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Meg 1 ilyen kezdo, es Pochettinonak mehet a telefon.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt a meccset az ezdőnek teljesen magára kell vállalnia. katasztrófa volt amit művelt a kezdő összeállításától kezdve.
Szerintem Parteyre is igaz hogy be tudná tölteni azt a posztot - de hozzánk valóban nem kellett volna most. Viszont szerintem ennyi pénzért Camavinga sem kell, én olcsóbb alternatívát is el tudok képzelni a Valverde-Kroos-Casemiro vonal mögé. Hasznos lenne, kezdőbe is biztosan beférne, de nagyobb prioritásokat látok pénzköltés szempontjából.
- Pad'em
Partey-t nem ismerem nagyon, meg nem is érdekel, matracos volt, eleve kizárt volt nekünk.
Camavinga viszont nem tipikus Casemiro fajta vkp, neki az előrejátéka is fasza, fineszes, technikás és most lesz 18 éves. Kroos meg Modric posztján is tudjuk majd használni. De egy Fede-Camavinga kettős a védekezést is megoldaná.
Camavinga viszont nem tipikus Casemiro fajta vkp, neki az előrejátéka is fasza, fineszes, technikás és most lesz 18 éves. Kroos meg Modric posztján is tudjuk majd használni. De egy Fede-Camavinga kettős a védekezést is megoldaná.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Partey 27 éves, Camavinga 18 lesz egy hét múlva.Halfkey írta: Ezek az állítások mondjuk Camavingára is igazak, aztán őt meg hoznátok, nem?
Megvettük volna, és maradt volna kölcsönben, ahol van. Talán jövőre sikerül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
őt nem most hozná a többség, hanem 22-ben, mikor már Modric visszavonult és Kroos is kifele megy.Halfkey írta: Ezek az állítások mondjuk Camavingára is igazak, aztán őt meg hoznátok, nem?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ezek az állítások mondjuk Camavingára is igazak, aztán őt meg hoznátok, nem?