napaszmeg.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 6., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. november 6., péntek 12:32
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. november 6., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 6., péntek 11:41
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 6., péntek 11:40
Ebben egyetértünk, nem értem miért nem páratlan számú az összelektorok száma.nem is kene lehetoseg legyen arra, hogy barmikor elofordulhasson ez.
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 6., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 6., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 6., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 6., péntek 9:24
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. november 6., péntek 8:55
Szerintem igen. Tudsz mást csinálni?Victor írta: Szerintetek?![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. november 6., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. november 6., péntek 7:18
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 5., csütörtök 23:07
Ez egy szokásos Biden-es nyelvbotlás, én sem gondolok mögé semmit, csak a jelenleg kialakult szituáció miatt vicces hogy pont így beszélt félre nemrég.ArjenMagicRobben írta:
Ennek megint mi értelme van? Értem én, hogy próbálod nyomni Trump-ot, de tartsunk egy szintet. Ez egy kontextusból kiragadott szövegrész, ha kb. 2 percet ráfordít az ember és beírja a google-be hogy "Biden voter fraud organization" akkor rögtön az első 10 találat arról szól, hogy mekkora hülyeség ez a videó önmagában.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. november 5., csütörtök 22:35
Ennek megint mi értelme van? Értem én, hogy próbálod nyomni Trump-ot, de tartsunk egy szintet. Ez egy kontextusból kiragadott szövegrész, ha kb. 2 percet ráfordít az ember és beírja a google-be hogy "Biden voter fraud organization" akkor rögtön az első 10 találat arról szól, hogy mekkora hülyeség ez a videó önmagában.füst írta: https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0
Nem lesz unalmas a következő négy év sem, arról a President gondoskodni fog.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 5., csütörtök 22:23
Elkepzelem ahogy Biden hosszu esteket tolt az iroasztala felett gornyedve a magyarorszagi politika kidolgozasaval. Hajnalba torkollo konferenciabeszelgetesek Sorossal es a magyarorszagi szervezeteivel. KV literszamra...géza írta:Deak Dani mar tolja a feszbukon hogy Biden Soros embere (flori írta: Rendesen ömlik már az itthoni propagandából a Biden gyalázás.Van amúgy ekkora félni valójuk Orbánéknak, hogy nem Trump lesz a góré?
) es hogy amikor a magyarorszagi politikajat dolgozza majd ki (
) akkor a Soros szervezetek altal fogja mindezt tenni (
)
HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 5., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 5., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 5., csütörtök 21:59
Deak Dani mar tolja a feszbukon hogy Biden Soros embere (flori írta: Rendesen ömlik már az itthoni propagandából a Biden gyalázás.Van amúgy ekkora félni valójuk Orbánéknak, hogy nem Trump lesz a góré?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 5., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 5., csütörtök 20:38
nem lesz baráti a viszony az USA-val, kevesebb FDI jöhetflori írta: Rendesen ömlik már az itthoni propagandából a Biden gyalázás.Van amúgy ekkora félni valójuk Orbánéknak, hogy nem Trump lesz a góré?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem