OFF
Re: OFF
Nevadaban mar csak a kesoi levelszavazatok maradtak, Michiganben nagyon jon Biden, Wisconsinban nyilik az ollo, Arizonaban tartja szepen az elonyt. Szoros, de jelenleg inkabb Biden akarsz lenni, mint Trump, ha nyerni szeretnél.
Ha jól látom az eredményeket az a szép hogy ha Biden elvinné NCt, még az sem lenne elég csak 269-re (Wisconsinnal és Nevadával).
Georgia, Pennysilvania vagy Michigan kell.
Georgia, Pennysilvania vagy Michigan kell.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Alaskával senki sem törődik?

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
volt korábban erősebb változás is:ArjenMagicRobben írta:A feldolgozottsági számokra nem kell túl sokat adni, nem olyan pontosak azok. Ahol én láttam ott tizedeseket se írnak oda, szóval az 1.7% Bidennek akár ki is jöhet, ha mondjuk 93.5%-ről ment fel 95.4%-re. De szerintem nem kell túl sokat belelátni ezekbe, majd a végén kiderül.füst írta: Wisconsinban 1% (94->95) feldolgozása közben nyert 1.7%-ot Biden, szerintem óvásgyanús lesz Trump részéről ha nem nyernek.
Pennsylvaniában meg péntekig lehet levélben szavazni miközben jönnek a +90%os feldolgozottságú eredmények, hát érdekes lesz. Egy darabig még lehet várni az eredményre.![]()
95%-os feldolgozottság mellett Trumpnak 49,7, Bidennek 48,8%-a van. A 3% feletti különbség a feldolgozottság 1%-pontos növekedésével 0,9%-pontra olvadt. Egészen hihetetlen, amit most látunk.
de Michigenben Biden fordít, Nevadaban pedig Trump, a többi marad és 270 lesz a vége Donaldnak
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
füst írta:
Ilyen kerekítéssel már ki jöhet matematikailag, csak olyan arányban kell Bidenre szavazni hozzá, ami még a California demokrata-fellegvár körzeteiben sincs meg. Nem mondom hogy nem lehetséges, de biztos vagyok benne ha ezzel nyer Biden, akkor megóvja Trump, emiatt nem mostanában lesz meg a végleges eredmény.
ha hozza is Wisconsint, messze van még a győzelemtől.
ahhoz kellene még hoznia Georgia-t például, de még ha jól számolok az is necces.
egyébként ahol minimális (usa mértékben értsd pár ezer/tízezer szavazat) különbség lesz, ott újraszámolják majd valószínűleg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ilyen kerekítéssel már kijöhet matematikailag, csak olyan arányban kell Bidenre szavazni hozzá, ami még a California demokrata-fellegvár körzeteiben sincs meg. Nem mondom hogy nem lehetséges, de biztos vagyok benne ha ezzel nyer Biden, akkor megóvja Trump, emiatt nem mostanában lesz meg a végleges eredmény.ArjenMagicRobben írta:
A feldolgozottsági számokra nem kell túl sokat adni, nem olyan pontosak azok. Ahol én láttam ott tizedeseket se írnak oda, szóval az 1.7% Bidennek akár ki is jöhet, ha mondjuk 93.5%-ről ment fel 95.4%-re. De szerintem nem kell túl sokat belelátni ezekbe, majd a végén kiderül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2020. november 4., szerda 12:12-kor.
-
A feldolgozottsági számokra nem kell túl sokat adni, nem olyan pontosak azok. Ahol én láttam ott tizedeseket se írnak oda, szóval az 1.7% Bidennek akár ki is jöhet, ha mondjuk 93.5%-ről ment fel 95.4%-re. De szerintem nem kell túl sokat belelátni ezekbe, majd a végén kiderül.füst írta: Wisconsinban 1% (94->95) feldolgozása közben nyert 1.7%-ot Biden, szerintem óvásgyanús lesz Trump részéről ha nem nyernek.
Pennsylvaniában meg péntekig lehet levélben szavazni miközben jönnek a +90%os feldolgozottságú eredmények, hát érdekes lesz. Egy darabig még lehet várni az eredményre.![]()
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Wisconsinban 1% (94->95) feldolgozása közben nyert 1.7%-ot Biden, szerintem óvásgyanús lesz Trump részéről ha nem nyernek.
Pennsylvaniában meg péntekig lehet levélben szavazni miközben jönnek a +90%os feldolgozottságú eredmények, hát érdekes lesz. Egy darabig még lehet várni az eredményre.
Pennsylvaniában meg péntekig lehet levélben szavazni miközben jönnek a +90%os feldolgozottságú eredmények, hát érdekes lesz. Egy darabig még lehet várni az eredményre.

- flori
Wisconsin már meg is fordult.Nem dőlt még el semmi, PA-ban 2.5 millió levélszavazat vár összeszámlálásra, ezeknek valószínűleg a többsége Bidenre megy. Wisconsinban az összes szavazatok 57 százaléka levélből érkezett, ezek szintén összeszámolásra várnak. Ráadásul közben Georgiaban jön föl Biden. Nagyon szoros választás.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem ismerem a ceges adozasok szabalyait, viszont arra mindenkepp figyelj, hogy friss legyen a gumi, ne 2-3 eves gyartast akarjanak eladni. Sok helyen probalkoznak ilyen raktarkisopresekkel...KAG írta: Vennék egy kisebb gumistól autógumit, cégre.
Ahol a legolcsóbb, ott a faszi azt mondta, hogy tud számlát adni, de nem ÁFA-képes.
Ez azt jelenti, hogy baszhatom a visszaigénylést?
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
valszeg 0% AFA tartalmu szamlat fogsz kapni. lehet vmi szurkeimportos gumi, amin mar 3x elcsaltak az afat.KAG írta: Vennék egy kisebb gumistól autógumit, cégre.
Ahol a legolcsóbb, ott a faszi azt mondta, hogy tud számlát adni, de nem ÁFA-képes.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Egy percre tegyük félre a két mozgássérült öregember versenyfutását:
Oregonban minden drog fogyasztását dekriminalizálták.
Oregonban minden drog fogyasztását dekriminalizálták.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vennék egy kisebb gumistól autógumit, cégre.
ZIDANE
Nem dőlt még el semmi, PA-ban 2.5 millió levélszavazat vár összeszámlálásra, ezeknek valószínűleg a többsége Bidenre megy. Wisconsinban az összes szavazatok 57 százaléka levélből érkezett, ezek szintén összeszámolásra várnak. Ráadásul közben Georgiaban jön föl Biden. Nagyon szoros választás.MVPP írta:Trump vezet mindhárom államban, ez szerintem eldőlt.géza írta: Igazabol Pennsylvania, Wisconsin es Michigan lesznek azok az allamok amiken edol iden, ebbol Pennsylvaniaban a level szavazatokat csak a helysegek zarasa utan kezdtek el osszeszamolni, ami miatt akar a het vegeig is elhuzodhat a nyertes kihirdetese.
Ja, és Trump most nyilatkozta le, hogy le akarja állítatni a szavazatok összeszámlálását. Őrült.
Trump vezet mindhárom államban, ez szerintem eldőlt.géza írta: Igazabol Pennsylvania, Wisconsin es Michigan lesznek azok az allamok amiken edol iden, ebbol Pennsylvaniaban a level szavazatokat csak a helysegek zarasa utan kezdtek el osszeszamolni, ami miatt akar a het vegeig is elhuzodhat a nyertes kihirdetese.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Eddig jó, Sleepy Joe-nak ideje aludnia.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Igazabol Pennsylvania, Wisconsin es Michigan lesznek azok az allamok amiken edol iden, ebbol Pennsylvaniaban a level szavazatokat csak a helysegek zarasa utan kezdtek el osszeszamolni, ami miatt akar a het vegeig is elhuzodhat a nyertes kihirdetese.
Nagyon szorosnak tunik a valasztas, Florida, Ohio es Eszak Karolina ugy tunik Trumppe lesz, ezeket neki muszaj hoznia az ujravalasztashoz. Viszont ugy tunik, hogy Arizona kek lesz, ami nyilttateheti a kerdest. Michiganre, Wisconsinra es Pennsylvaniara erdemes figyelni most.