Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 3., kedd 9:49

Anthony írta:
Kerlon írta:

é minek padra 60 milliós vkp???
Mert ő nem vkp?
És úgy tudtam nem a padra igazolunk, hanem az kezd, aki jobb?
Casemirot, Kroost vagy Valverdet szeretnéd padoztatni. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 3., kedd 9:43

Anthony írta:
Kerlon írta:

Mert ő nem vkp?
Casemiro és Valverde mögé minek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dennson

HozzászólásSzerző: dennson » 2020. november 3., kedd 9:38

Anthony írta: hanem az kezd, aki jobb?
Igen, ZZ-nél ez pontosan így van :D
Ha lenne valamilyen csodatabletta és soha senki nem fáradna el, mindig az a 11 ember játszana, ugyanabban a felállásban.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 3., kedd 8:39

Hát mi?

Én is sok igazolást tudok hiányolni, de hogy a vkp pozi az utolsó, az is biztos.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. november 3., kedd 8:24

Kerlon írta:
Anthony írta: Ezt a Parteyt mi is kivásárolhattuk volna.
Jaj várj, mi nem vásárolunk :roll:
És gondolom úriemberek akarunk lenni az Atleticoval is :coffee:
Mert ő nem vkp?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 2., hétfő 18:10

Anthony írta: Ezt a Parteyt mi is kivásárolhattuk volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. november 2., hétfő 16:01

Ezt a Parteyt mi is kivásárolhattuk volna.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 31., szombat 15:01

Realista24 írta:
pheco írta: Ha semmi külső tényező nem lenne és csak ZZ-n múlna, akkor itt lenne még CR és mellette Pogba, Mané. Szóval nem ennyire egyszerű ez.
Vinicius pedig távol Madridtól. :ike:
Meg Bale is. Már évek óta.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. október 31., szombat 14:31

nyilván kétség nem fér, hogy ZZ mint edző nagyon eredményes, és a klub is vele ténykedése során

de valami pusztítóan unalmas a focink, már-már nézhetetlenül unalmasak a meccseink, sablonos a játékunk

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 29., csütörtök 7:13

pheco írta:
kiserik írta: 2015 óta ZZ a vezetőedző. 1 átigazolási szezonban nem ő volt. Ez a keret nagyban az ő kerete. A COVID előtt is volt egy átigazolási szezonja, ahol elköltött 350 milliót játékosokra. Egyhuzamban 2 éve irányítja a csapatot és nincs játékunk. Mindenki kóborol össze vissza, csinál amit akar. Mivel még mindig hatalmas tudású játékosok alkotják a csapat gerincét, ezért zsigerből meg tudnak oldani dolgokat, de egyre jobban látszanak az óriási hiányosságok. Nagyon szeretem ZZ-t, de úgy néz ki, hogy CR nélkül egy félkarú óriás. Ő inkább menedzser, mint edző. Egy galaktikus csapathoz tökéletes, a Real Madridhoz tökéletes, ehhez a szedett vetett csapathoz és a generáció váltáshoz nem megfelelő.
Ha semmi külső tényező nem lenne és csak ZZ-n múlna, akkor itt lenne még CR és mellette Pogba, Mané. Szóval nem ennyire egyszerű ez.
Vinicius pedig távol Madridtól. :ike:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. október 28., szerda 12:34

Halfkey írta:
kiserik írta: 2015 óta ZZ a vezetőedző. 1 átigazolási szezonban nem ő volt. Ez a keret nagyban az ő kerete. A COVID előtt is volt egy átigazolási szezonja, ahol elköltött 350 milliót játékosokra. Egyhuzamban 2 éve irányítja a csapatot és nincs játékunk. Mindenki kóborol össze vissza, csinál amit akar. Mivel még mindig hatalmas tudású játékosok alkotják a csapat gerincét, ezért zsigerből meg tudnak oldani dolgokat, de egyre jobban látszanak az óriási hiányosságok. Nagyon szeretem ZZ-t, de úgy néz ki, hogy CR nélkül egy félkarú óriás. Ő inkább menedzser, mint edző. Egy galaktikus csapathoz tökéletes, a Real Madridhoz tökéletes, ehhez a szedett vetett csapathoz és a generáció váltáshoz nem megfelelő.
A logikát értem de a kifejezéseket szerintem pont fordítva használod. Manager fociban az aki az igazolásért is felelős, erre szerintem a kért nevei alapján nem alkalmas. Edző az aki a meccselésért felel és kihozza a keretből ami benne van - ebben szerintem nem tudnánk most jobbat szerezni.
Erdekes en pont ugy latom hogy nem hozza ki a keretbol ami benne van. Lehet hogy nem ez a tortenelem legjobb real kerete de annal amit jatek / futball cimen latunk hetrol hetre mar jo hosszu ideje annal biztos vagyok benne hogy egy felkeszultebb edzovel tobbet tudnanak. A mienknel sokkal gyengebb keretekkel rendelkezo kozepcsapatok jatszanak osszeszedettebb, hatekonyabb, nezhetobb focit. Szerintem hajlamosak vagyunk tulzasbaesni az edzo felmentesevel neha, nincs jatekunk ez tisztan az o hibaja es nem akeret minosege miatt van. Zidane nagyon tudtamotivalni es palyan tartani a jatekban osszeszokott zsenikkel teletuzdelt csapatunkat, sot tovabbmegyek, a nagy rangadokon nem egyszer huzott nagyokat, es alkalmazkodott kivaloan az ellenfelekhez.ezeka kvalitasai BL cimeket es egyeb trofeakat hoztak nekunk, nem lehetelvitatni az erdemeit. De EDDIG mas csapatepitesbol nem lattunk semmit es most anelkul nem megyunk semmire. Kiserik-el ertek egyet.

Egyebkent en tovabbra is szezon vegeig varok turelmesen. Az szerintem a minimum.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. október 28., szerda 12:23

Ha semmi külső tényező nem lenne és csak ZZ-n múlna, akkor itt lenne még CR és mellette Pogba, Mané. Szóval nem ennyire egyszerű ez.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 28., szerda 12:10

A logikát értem de a kifejezéseket szerintem pont fordítva használod. Manager fociban az aki az igazolásért is felelős, erre szerintem a kért nevei alapján nem alkalmas. Edző az aki a meccselésért felel és kihozza a keretből ami benne van - ebben szerintem nem tudnánk most jobbat szerezni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 28., szerda 8:35

2015 óta ZZ a vezetőedző. 1 átigazolási szezonban nem ő volt. Ez a keret nagyban az ő kerete. A COVID előtt is volt egy átigazolási szezonja, ahol elköltött 350 milliót játékosokra. Egyhuzamban 2 éve irányítja a csapatot és nincs játékunk. Mindenki kóborol össze vissza, csinál amit akar. Mivel még mindig hatalmas tudású játékosok alkotják a csapat gerincét, ezért zsigerből meg tudnak oldani dolgokat, de egyre jobban látszanak az óriási hiányosságok. Nagyon szeretem ZZ-t, de úgy néz ki, hogy CR nélkül egy félkarú óriás. Ő inkább menedzser, mint edző. Egy galaktikus csapathoz tökéletes, a Real Madridhoz tökéletes, ehhez a szedett vetett csapathoz és a generáció váltáshoz nem megfelelő.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 27., kedd 23:22

BlancoMark írta:
Ő mondjuk szerintem pont az egyetlen aki futballistára emlékeztet, jó lesz ő.
Rodryt is dicsérték itt sokan, meg rakott egy triplát is a BL-ben. Azóta lejtmenet a karrierje neki is.

Bezzeg Kubo és Brahim. Azok meg jól elvannak kölcsönben. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 27., kedd 23:18

numberone1 írta:
Sierra írta: Ja, kellett erositeni a del-amerikai piacot, mert az utobbi evekben alig jott onnan barki, annyi selejt van mar ott is :lol: :lol: kb ilyen kotelezo brazil arckent jottek, akik kellenek a realba, kar h sikerult kikukazni ket balekot.
Varjal, a harmadik brazil Reiner meg be sem mutatkozott eddig, ha az is besul.... :mrgreen:
Ő mondjuk szerintem pont az egyetlen aki futballistára emlékeztet, jó lesz ő.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 27., kedd 23:17

petiamadridista írta:
Csabi írta: mondjuk az kétlem, hogy a két brazil az ő kérésére jött volna.
Lehet.
De nem értem.
Mikor volt divat ez?? Hogy ilyen g.ci drága brazil noname szarokat vásárolunk össze?? Ez mikor lett divat??
Én kb 18 éve nézej Real meccseket.
Mindig ia volt egy ilyen vegyünk fiatalokat dolog, de nemnekkora penzekért, vagy ha igen akkor azok a fiatalok általában már játszottak mondjuk a Ligában (Ramos, Isco). Vagy vmi. Ismerős arcok voltak.
Jöttek fazonok dél amerikából, de jött mellettük csomagban legalább vmi ismert figura az európai elitfociból.
Nem ertem.mi ez a nagy brazilszopkodás.
Mi ez??
Szerintem amugy ez perez maniaja miota lecsuszott neymarrol.
Anyagilag szerintem nem nagy bukta, hiaba voltak dragak jelen pillanatba siman araba el lehetne adni oket, mas kerdes hogy az lesz mint asensional es megvarjuk amig masok is rajonnek hogy nem annyira jok. :D

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 27., kedd 23:16

Sierra írta: Ja, kellett erositeni a del-amerikai piacot, mert az utobbi evekben alig jott onnan barki, annyi selejt van mar ott is :lol: :lol: kb ilyen kotelezo brazil arckent jottek, akik kellenek a realba, kar h sikerult kikukazni ket balekot.
1 nem lett volna elég? :hmmm:
most van kettő focistának nem nevezhető drágán vett brazilunk akik majdnem semmire sem jók...

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 27., kedd 23:15

Varjal, a harmadik brazil Reiner meg be sem mutatkozott eddig, ha az is besul.... :mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 27., kedd 23:12

Csabi írta: mondjuk az kétlem, hogy a két brazil az ő kérésére jött volna.
Lehet.
De nem értem.
Mikor volt divat ez?? Hogy ilyen g.ci drága brazil noname szarokat vásárolunk össze?? Ez mikor lett divat??
Én kb 18 éve nézej Real meccseket.
Mindig ia volt egy ilyen vegyünk fiatalokat dolog, de nemnekkora penzekért, vagy ha igen akkor azok a fiatalok általában már játszottak mondjuk a Ligában (Ramos, Isco). Vagy vmi. Ismerős arcok voltak.
Jöttek fazonok dél amerikából, de jött mellettük csomagban legalább vmi ismert figura az európai elitfociból.
Nem ertem.mi ez a nagy brazilszopkodás.
Mi ez??

Vissza: