Casemirot, Kroost vagy Valverdet szeretnéd padoztatni.Anthony írta:Mert ő nem vkp?Kerlon írta:
é minek padra 60 milliós vkp???
És úgy tudtam nem a padra igazolunk, hanem az kezd, aki jobb?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 3., kedd 9:49
Casemirot, Kroost vagy Valverdet szeretnéd padoztatni.Anthony írta:Mert ő nem vkp?Kerlon írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 3., kedd 9:43
Casemiro és Valverde mögé minek?Anthony írta:Mert ő nem vkp?Kerlon írta:
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. november 3., kedd 9:38
Igen, ZZ-nél ez pontosan így vanAnthony írta: hanem az kezd, aki jobb?
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 3., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. november 3., kedd 8:24
Mert ő nem vkp?Kerlon írta:é minek padra 60 milliós vkp???Anthony írta: Ezt a Parteyt mi is kivásárolhattuk volna.
Jaj várj, mi nem vásárolunk![]()
És gondolom úriemberek akarunk lenni az Atleticoval is![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 2., hétfő 18:10
é minek padra 60 milliós vkp???Anthony írta: Ezt a Parteyt mi is kivásárolhattuk volna.
Jaj várj, mi nem vásárolunk![]()
És gondolom úriemberek akarunk lenni az Atleticoval is![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. november 2., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 31., szombat 15:01
Meg Bale is. Már évek óta.Realista24 írta:Vinicius pedig távol Madridtól.pheco írta: Ha semmi külső tényező nem lenne és csak ZZ-n múlna, akkor itt lenne még CR és mellette Pogba, Mané. Szóval nem ennyire egyszerű ez.![]()
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. október 31., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 29., csütörtök 7:13
Vinicius pedig távol Madridtól.pheco írta:Ha semmi külső tényező nem lenne és csak ZZ-n múlna, akkor itt lenne még CR és mellette Pogba, Mané. Szóval nem ennyire egyszerű ez.kiserik írta: 2015 óta ZZ a vezetőedző. 1 átigazolási szezonban nem ő volt. Ez a keret nagyban az ő kerete. A COVID előtt is volt egy átigazolási szezonja, ahol elköltött 350 milliót játékosokra. Egyhuzamban 2 éve irányítja a csapatot és nincs játékunk. Mindenki kóborol össze vissza, csinál amit akar. Mivel még mindig hatalmas tudású játékosok alkotják a csapat gerincét, ezért zsigerből meg tudnak oldani dolgokat, de egyre jobban látszanak az óriási hiányosságok. Nagyon szeretem ZZ-t, de úgy néz ki, hogy CR nélkül egy félkarú óriás. Ő inkább menedzser, mint edző. Egy galaktikus csapathoz tökéletes, a Real Madridhoz tökéletes, ehhez a szedett vetett csapathoz és a generáció váltáshoz nem megfelelő.
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. október 28., szerda 12:34
Erdekes en pont ugy latom hogy nem hozza ki a keretbol ami benne van. Lehet hogy nem ez a tortenelem legjobb real kerete de annal amit jatek / futball cimen latunk hetrol hetre mar jo hosszu ideje annal biztos vagyok benne hogy egy felkeszultebb edzovel tobbet tudnanak. A mienknel sokkal gyengebb keretekkel rendelkezo kozepcsapatok jatszanak osszeszedettebb, hatekonyabb, nezhetobb focit. Szerintem hajlamosak vagyunk tulzasbaesni az edzo felmentesevel neha, nincs jatekunk ez tisztan az o hibaja es nem akeret minosege miatt van. Zidane nagyon tudtamotivalni es palyan tartani a jatekban osszeszokott zsenikkel teletuzdelt csapatunkat, sot tovabbmegyek, a nagy rangadokon nem egyszer huzott nagyokat, es alkalmazkodott kivaloan az ellenfelekhez.ezeka kvalitasai BL cimeket es egyeb trofeakat hoztak nekunk, nem lehetelvitatni az erdemeit. De EDDIG mas csapatepitesbol nem lattunk semmit es most anelkul nem megyunk semmire. Kiserik-el ertek egyet.Halfkey írta:A logikát értem de a kifejezéseket szerintem pont fordítva használod. Manager fociban az aki az igazolásért is felelős, erre szerintem a kért nevei alapján nem alkalmas. Edző az aki a meccselésért felel és kihozza a keretből ami benne van - ebben szerintem nem tudnánk most jobbat szerezni.kiserik írta: 2015 óta ZZ a vezetőedző. 1 átigazolási szezonban nem ő volt. Ez a keret nagyban az ő kerete. A COVID előtt is volt egy átigazolási szezonja, ahol elköltött 350 milliót játékosokra. Egyhuzamban 2 éve irányítja a csapatot és nincs játékunk. Mindenki kóborol össze vissza, csinál amit akar. Mivel még mindig hatalmas tudású játékosok alkotják a csapat gerincét, ezért zsigerből meg tudnak oldani dolgokat, de egyre jobban látszanak az óriási hiányosságok. Nagyon szeretem ZZ-t, de úgy néz ki, hogy CR nélkül egy félkarú óriás. Ő inkább menedzser, mint edző. Egy galaktikus csapathoz tökéletes, a Real Madridhoz tökéletes, ehhez a szedett vetett csapathoz és a generáció váltáshoz nem megfelelő.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. október 28., szerda 12:23
Ha semmi külső tényező nem lenne és csak ZZ-n múlna, akkor itt lenne még CR és mellette Pogba, Mané. Szóval nem ennyire egyszerű ez.kiserik írta: 2015 óta ZZ a vezetőedző. 1 átigazolási szezonban nem ő volt. Ez a keret nagyban az ő kerete. A COVID előtt is volt egy átigazolási szezonja, ahol elköltött 350 milliót játékosokra. Egyhuzamban 2 éve irányítja a csapatot és nincs játékunk. Mindenki kóborol össze vissza, csinál amit akar. Mivel még mindig hatalmas tudású játékosok alkotják a csapat gerincét, ezért zsigerből meg tudnak oldani dolgokat, de egyre jobban látszanak az óriási hiányosságok. Nagyon szeretem ZZ-t, de úgy néz ki, hogy CR nélkül egy félkarú óriás. Ő inkább menedzser, mint edző. Egy galaktikus csapathoz tökéletes, a Real Madridhoz tökéletes, ehhez a szedett vetett csapathoz és a generáció váltáshoz nem megfelelő.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 28., szerda 12:10
A logikát értem de a kifejezéseket szerintem pont fordítva használod. Manager fociban az aki az igazolásért is felelős, erre szerintem a kért nevei alapján nem alkalmas. Edző az aki a meccselésért felel és kihozza a keretből ami benne van - ebben szerintem nem tudnánk most jobbat szerezni.kiserik írta: 2015 óta ZZ a vezetőedző. 1 átigazolási szezonban nem ő volt. Ez a keret nagyban az ő kerete. A COVID előtt is volt egy átigazolási szezonja, ahol elköltött 350 milliót játékosokra. Egyhuzamban 2 éve irányítja a csapatot és nincs játékunk. Mindenki kóborol össze vissza, csinál amit akar. Mivel még mindig hatalmas tudású játékosok alkotják a csapat gerincét, ezért zsigerből meg tudnak oldani dolgokat, de egyre jobban látszanak az óriási hiányosságok. Nagyon szeretem ZZ-t, de úgy néz ki, hogy CR nélkül egy félkarú óriás. Ő inkább menedzser, mint edző. Egy galaktikus csapathoz tökéletes, a Real Madridhoz tökéletes, ehhez a szedett vetett csapathoz és a generáció váltáshoz nem megfelelő.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 28., szerda 8:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 27., kedd 23:22
Rodryt is dicsérték itt sokan, meg rakott egy triplát is a BL-ben. Azóta lejtmenet a karrierje neki is.BlancoMark írta:
Ő mondjuk szerintem pont az egyetlen aki futballistára emlékeztet, jó lesz ő.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 27., kedd 23:18
Ő mondjuk szerintem pont az egyetlen aki futballistára emlékeztet, jó lesz ő.numberone1 írta:Varjal, a harmadik brazil Reiner meg be sem mutatkozott eddig, ha az is besul....Sierra írta: Ja, kellett erositeni a del-amerikai piacot, mert az utobbi evekben alig jott onnan barki, annyi selejt van mar ott is![]()
kb ilyen kotelezo brazil arckent jottek, akik kellenek a realba, kar h sikerult kikukazni ket balekot.
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 27., kedd 23:17
Szerintem amugy ez perez maniaja miota lecsuszott neymarrol.petiamadridista írta:Lehet.Csabi írta: mondjuk az kétlem, hogy a két brazil az ő kérésére jött volna.
De nem értem.
Mikor volt divat ez?? Hogy ilyen g.ci drága brazil noname szarokat vásárolunk össze?? Ez mikor lett divat??
Én kb 18 éve nézej Real meccseket.
Mindig ia volt egy ilyen vegyünk fiatalokat dolog, de nemnekkora penzekért, vagy ha igen akkor azok a fiatalok általában már játszottak mondjuk a Ligában (Ramos, Isco). Vagy vmi. Ismerős arcok voltak.
Jöttek fazonok dél amerikából, de jött mellettük csomagban legalább vmi ismert figura az európai elitfociból.
Nem ertem.mi ez a nagy brazilszopkodás.
Mi ez??
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 27., kedd 23:16
1 nem lett volna elég?Sierra írta: Ja, kellett erositeni a del-amerikai piacot, mert az utobbi evekben alig jott onnan barki, annyi selejt van mar ott is![]()
kb ilyen kotelezo brazil arckent jottek, akik kellenek a realba, kar h sikerult kikukazni ket balekot.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 27., kedd 23:15
Varjal, a harmadik brazil Reiner meg be sem mutatkozott eddig, ha az is besul....Sierra írta: Ja, kellett erositeni a del-amerikai piacot, mert az utobbi evekben alig jott onnan barki, annyi selejt van mar ott is![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 27., kedd 23:12
Lehet.Csabi írta: mondjuk az kétlem, hogy a két brazil az ő kérésére jött volna.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem