Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 23., szerda 7:28

dzsihad91 írta:Hát, tényleg elég vicc ahogy ezt a Neymart kezelik a speakerek meg a média, mert amióta megjött konkrétan szart se csinált egy két ügyes cselen kívül mégis ordibál az idióta a sport 1en, hogy hatalmas futballista...WTF? Messi az, CR az ez a paprika jancsi egyenlőre csak egy ügyes gyerek akiből majd egyszer talán hátha lesz valami...a tehetségét látjuk,bár nem tartom akkora tehetségnek mint ahogy bevan állítva, nem lesz ő Messi CR szinten soha, ami tény,hogy ügyes.A média meg mitcsinál? szarrá sztárolja úgy ,hogy még semmit, de kibaszottul semmit nem tett le az asztalra 1-2 műesésen kívül (a dél amerikai bohóckodás meg egy másik story ez mán az EU :mrgreen: )
+ lehet ,hogy az emlékeim megkoptak, de mintha robinho jobban tolta volna amikor átjött európába és mégse emelték a top 3ba.Szerintem Neymarnak pont ez lesz a veszte,hogy ennyire sztárolják aztán majd ha rájönnek,hogy nem ő az új Pelé mehet a levesbe...Azt meg csak én látom úgy ,hogy nem élvezi a játékot? Mert jó most eljátssza a jó gyereket szépen lecidáz mindenkit az öltözőben, de egyszerűen akkora a kontraszt a Santos-os Neymar közt (Dejavu Ibra?)...ez a megjátszott szerep meg ezaz egész Barca kamu imidzs rosszat tesz neki.Neki most a Milanban vagy hasonló stílusú csapatban kéne a hátán vinnie a csapatot rugdosni harapni hergelni a népet, szóval zsiványnak lenni( :D ) , ehelyett magára erőlteti ezt a csapategységes szarságot, amikor láttuk ,hogy ő nem ilyen.

Eddig, hangsúlyozom eddig! semmivel nemjobb mint Robinho volt amikor átjött (sőt).Persze komoly következtetéseket, csak 1-2 év mulva lehet levonni, de ha már a Sport1-es senkik 2 hónap után nyálzanak, megengedhetem magamnak én is hogy elmondjam Neymar ügyes de a top 20ba sincs jelenleg (teljesítményben), nem hogy top 3.
de ez a károgás is nevetséges, a hülye is látja, hogy van a gyerekben tudás, akarat és alázat a foci iránt.
eddig csak egy konfödkupát nyert a világbajnokvilágvalahalegjobbválogatottját megalázva, persze nem jelent semmit.
de te mégis mit vársz, mit tegyen le 21 éves korára? 3 bajnoki cím, 2 béell, 3 aranylabda? :lol:
kicsit ülj már le és gondolkodj már el.
a világ jelenlegi legjobb válogatottjában kulcsember, illetve az egyik legjobb klubcsapatban alapember úgy, hogy most jött át európába. nekem meg ne gyere azzal, hogy de dobálja magát, nézd meg mennyit rúgják, na meg nézz vissza céronaldos mu meccseket, amikor ő volt ennyi idős, tipikus hülyegyerek volt, szimuláns és undorító dolgokkal.
robinhot meg hagyjuk, neymarban sokkal több akarat és profizmus van, egy szerény gyerek.
az az igazság, hogy te is benyeled a média baromságait, akár pozitív, akár negatív értelemben, holott barom, aki híreket, blogokat olvas, ami tele van szubjektivitással és ferdítéssel, mert ezek fogják formálni a gondolkodását.
ülj le, nézz meg egy meccset neymarral rendesen, mondjuk üzbég kommentátorral, amit nem értesz.
Kép
Kép
Kép

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 23., szerda 3:50

Hát, tényleg elég vicc ahogy ezt a Neymart kezelik a speakerek meg a média, mert amióta megjött konkrétan szart se csinált egy két ügyes cselen kívül mégis ordibál az idióta a sport 1en, hogy hatalmas futballista...WTF? Messi az, CR az ez a paprika jancsi egyenlőre csak egy ügyes gyerek akiből majd egyszer talán hátha lesz valami...a tehetségét látjuk,bár nem tartom akkora tehetségnek mint ahogy bevan állítva, nem lesz ő Messi CR szinten soha, ami tény,hogy ügyes.A média meg mitcsinál? szarrá sztárolja úgy ,hogy még semmit, de kibaszottul semmit nem tett le az asztalra 1-2 műesésen kívül (a dél amerikai bohóckodás meg egy másik story ez mán az EU :mrgreen: )
+ lehet ,hogy az emlékeim megkoptak, de mintha robinho jobban tolta volna amikor átjött európába és mégse emelték a top 3ba.Szerintem Neymarnak pont ez lesz a veszte,hogy ennyire sztárolják aztán majd ha rájönnek,hogy nem ő az új Pelé mehet a levesbe...Azt meg csak én látom úgy ,hogy nem élvezi a játékot? Mert jó most eljátssza a jó gyereket szépen lecidáz mindenkit az öltözőben, de egyszerűen akkora a kontraszt a Santos-os Neymar közt (Dejavu Ibra?)...ez a megjátszott szerep meg ezaz egész Barca kamu imidzs rosszat tesz neki.Neki most a Milanban vagy hasonló stílusú csapatban kéne a hátán vinnie a csapatot rugdosni harapni hergelni a népet, szóval zsiványnak lenni( :D ) , ehelyett magára erőlteti ezt a csapategységes szarságot, amikor láttuk ,hogy ő nem ilyen.

Eddig, hangsúlyozom eddig! semmivel nemjobb mint Robinho volt amikor átjött (sőt).Persze komoly következtetéseket, csak 1-2 év mulva lehet levonni, de ha már a Sport1-es senkik 2 hónap után nyálzanak, megengedhetem magamnak én is hogy elmondjam Neymar ügyes de a top 20ba sincs jelenleg (teljesítményben), nem hogy top 3.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 0:00

hehe írta:hétvégén neymar dupla. :D

A szünetben max.

Arbeloa góljával menni fogunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 22., kedd 23:52

hétvégén neymar dupla. :D
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 22., kedd 23:05

GT37 írta:
L.Miki írta:Mi lesz szombaton? :D Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.
Nem is várok tőle csodát, elég lenne egy aprócska gólpassz, esetleg gól is. :D
lenne ilyen mixen..neymar piros (róla) H gól V megtenném nem kérdés melyikre
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 22., kedd 23:05

Lehet bármi,de neymar főleg a feldobálásiból fog megélni....persze majd azt irják rá,faragták,de nem.....alig érnek hozzá és már esik és kel.

Nekem addig nincs vele bajom amig a helyén kezelik,mint a többivel sem.....de amit irnak róla,meg amire tartják,azt osszuk el 4-el.

Messi megoldja....ő veszélyes mint egy róka a tyúkólban.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 22., kedd 23:02

L.Miki írta:Mi lesz szombaton? :D Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.
Nem is várok tőle csodát, elég lenne egy aprócska gólpassz, esetleg gól is. :D

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. október 22., kedd 22:57

GT37 írta:Na de majd szombaton.
Mi lesz szombaton? :D Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 22., kedd 22:53

R.M.C.F írta:Neymar nem verte meg őket? Mert messi oké....ő tényleg jó.....
Fáradt, némiképp dekoncentrált volt ő is, de ez várható volt, ezért pihentettem volna.
Volt egy lövése, ami centikkel ment mellé, egyébként számomra érthetetlen módon inkább a jobb szélünk volt játékban, Alves tolta az értelmetlen beadásait, amelyek közül kivételesen az egyik pontos lett, meg Sánchez húzogatott ide-oda, neki sem ment annyira.

Na de majd szombaton.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. október 22., kedd 22:52

már bocs hogy közbe szólok, nyílván nem értek hozzá, de tegyék már fel a kezüket azok, akikazt károgták hogy ez a Neymar top3 már most...komolyan kérem, mert sokan voltak.

mocsok sokan
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 22., kedd 22:49

Neymar nem verte meg őket? Mert messi oké....ő tényleg jó.....

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 22., kedd 22:48

Mondtam én, hogy szenvedős meccs lesz, bár ne lett volna igazam. :D

Bár a végén már azt éreztem a srácokon, hogy megelégednek ezzel az egy ponttal is, ami mondjuk abból a szempontból érthető, hogy ez is egy lépés a továbbjutás felé.

A játékosok fele lélekben már a Clásicón járt, a bekapott gól megint kabaré volt, aztán örülhettünk, hogy Robinho a döntetlent rakta meg tipszmikszen, ezért inkább nem rúgott bele a labdába ziccerben.

Lassúság, körülményesség, pontatlanság - nem tetszett a játék. A bunker ellen még mindig nincs meg az ellenszerünk.

Összességében véve mondjuk nem rossz ez az egy pont a Milan ellen, pláne idegenben, ebben most nem volt több. Barcelonában viszont verni kell őket, nincs mese.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 22., kedd 20:08

GT37 írta: Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél.
Dehogy, inkább most hajtsátok ki magatokat aztán hétvégén lazázzatok, fél emberiség rátok tette a pénzét szóval csak hajrá. :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 22., kedd 20:00

Nem nagyon tartalékolunk a Clásicóra.

Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi.

Neymart mondjuk pihentettem volna a klasszikus előtt, de sebaj. Remélem, azért lehozzuk majd a 60-70. perc környékén kétgólos előnynél. :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 21., hétfő 21:18

Barcelona mindössze egyszer fog 2013-ban olyan időpontban játszani, hogy láthatják őket Ázsiában is, míg a Real hátralévő 9 meccséből 4 is ilyen lesz.
Remek hír.....látszik hogy mennyire boldog vagyok...fölugrok.

Gyönyörű lesz 12-16 órakor meccset nézni,meg hát általában addig még nem nagyon vagyok szabad.

:agree:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 21., hétfő 20:54

Esélytelen.....hurkalevek. Sima barca lesz. 2 vagy 3 közte.
Szerintem is sima lesz. Akkor lehet szoros, ha Tata túl óvatosra veszi a figurát. De ha kimentek azzal a szándékkal, hogy itt már pedig faszhossz méreckedés lesz, ha törik, ha szakad, akkor a Milan csak egy bokszzsák lesz.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 21., hétfő 20:03

Most nézem csak, hogy az a bíró vezeti a holnapi meccsünket, aki a hétvégén megadta azt a fantomgólt a Leverkusennek. :lol: Jó lesz... :D
morientes írta:Úgyhogy meg lesz az a Sergio Busquetts-Balotelli meccs(a meccsben :D )Fogadjatok a piroslapra...érdemes :mrgreen: bár biztos nem lesz rajta nagy szorzó... :lol:
1,15 kb. :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 20., vasárnap 14:14

Balotelli amúgy megsérült a Milan csütörtöki edzésén, a tegnapi bajnokin nem is játszott (az Udinese ellen), szóval lehet, hogy nem fog fejfájást okozni nekünk kedden.
Jahajjajaj....összefoldozzák őt akkorra,ne legyen kétsèg... :D
Ott cirkuszolna Gallianinak ha nem játszhatna...még féllábbal is simán... :lol:
Úgyhogy meg lesz az a Sergio Busquetts-Balotelli meccs(a meccsben :D )Fogadjatok a piroslapra...érdemes :mrgreen: bár biztos nem lesz rajta nagy szorzó... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 20., vasárnap 14:05

Alles in allem, meg lennék lepődve, ha röhögve, lazán vernénk őket. De ne legyen igazam.
Nagyon gyenge a milan. Ráadásul az egyetlen épkézláb focistájuk(én messze nem tartom annyira mint a média) balotelli sem játszik.
Esélytelen.....hurkalevek. Sima barca lesz. 2 vagy 3 közte.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 20., vasárnap 14:03

morientes írta:Ha nem is röhögve,de elhozzátok szaros 1 gólal a három oontot milanobol...de bűn rossz meccs lesz azt hiszem....kb a borzasztó meg nézhetetlen kategoria közt fog ingadozni...A barca majd járatja a labdát,a milan meg beáll kontrára,és dagasszák majd a nagy semmit...esetleg az dobhat még valamit a meccsen,mikor Balorallinel elszakad a cérna.... :mrgreen:
Valami hasonlót várok én is, nyomunk 70 percig, a Milan 15 emberrel ( :mrgreen: ) védekezik, aztán Sánchez hátáról bepattan a labda, 1-0, a Milan kitámad, de nem tudnak eljutni a gólig, és vagy kihúzzuk 1-0-val a meccs végéig, vagy rúgunk még egyet a hosszabbításban.
B verzió: a Milan talál egy gólt az első tíz percben, aztán jöhet a busz. :lol:

Balotelli amúgy megsérült a Milan csütörtöki edzésén, a tegnapi bajnokin nem is játszott (az Udinese ellen), szóval lehet, hogy nem fog fejfájást okozni nekünk kedden.

Pedig biztosan jól ellennének Sergióval. :mrgreen:

Más: bonyolódik a Ter Stegen-ügy, a játékos ügynöke azt nyilatkozta, hogy tárgyalnak a Mönchengladbachhal egy esetleges szerződéshosszabbításról.

Vissza: