jaja, ez nem egy rossz szabály egyébként.lestat írta:
Hat meg is választották 2x
08ban meg 4 évvel később ismét.
hoznék valami életkorit is a történetbe, vicc, hogy két vén kettyós nyugdíjas korú ember küzdelméről szól a választás.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 3., kedd 12:32
jaja, ez nem egy rossz szabály egyébként.lestat írta:
Hat meg is választották 2x
08ban meg 4 évvel később ismét.
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. november 3., kedd 12:28
Hat meg is választották 2x69erssam írta: Nem vagyok szaki a politikában, pláne nem az amerikaiban, de Obama még nem indulhatott? Talán annyi infóm van, hogy 2ször lehet egy elnököt újramegválasztani.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2020. november 3., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 3., kedd 12:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 3., kedd 11:37
Navas és Vallejó.MorataMartin írta: Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
HozzászólásSzerző: géza » 2020. november 3., kedd 11:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. november 3., kedd 10:44
van egy névre szóló mezem Kroostól. még fénykoromban kaptam speciel tőle, az ügynöke általMorataMartin írta: Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 3., kedd 10:42
A csendes többség dönt a hangos kisebbséggel szemben.Caraway írta: Ki nyer ma? Biden vagy Trump?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2020. november 3., kedd 10:05
Szép lista elismerésem:D Nekem nincs ilyen veretes listám: MORATA, Bale, Modric, Suker, Granero, Diego Lopez, Rafa Garcia Cortes (https://en.wikipedia.org/wiki/Rafael_Ga ... ort%C3%A9s), Alvaro Benito. Autogramom pedig van Cristiano Ronaldótól és Kakától.Realista24 írta:ZZ-vel "találkoztam" amikor Valdebebasban tartott edzést még a Castillának, de szóltak, hogy oda ne merjek mennifüst írta:
Perez? Mit akart tőled?![]()
ZZ még bakancsilistás ha jól látom, így is elismerésem!látták a szememben, hogy készlülök valamire
Pereznek meg eladtam a gyerek játékjogát![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 3., kedd 9:44
ZZ-vel "találkoztam" amikor Valdebebasban tartott edzést még a Castillának, de szóltak, hogy oda ne merjek mennifüst írta:Perez? Mit akart tőled?Realista24 írta:
BENZEMA, C. Ronaldo, Ramos, Casemiro, Pepe, Varane, Navas, Kroos, Nacho, Bale, Modric, Kovacic, James, Mendy, Carvajal, Courtios, Luca Zidane, Vallejo, Perez és Butragueno.![]()
ZZ még bakancsilistás ha jól látom, így is elismerésem!
HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 3., kedd 9:43
Perez? Mit akart tőled?Realista24 írta:
BENZEMA, C. Ronaldo, Ramos, Casemiro, Pepe, Varane, Navas, Kroos, Nacho, Bale, Modric, Kovacic, James, Mendy, Carvajal, Courtios, Luca Zidane, Vallejo, Perez és Butragueno.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 3., kedd 9:41
BENZEMA, C. Ronaldo, Ramos, Casemiro, Pepe, Varane, Navas, Kroos, Nacho, Bale, Modric, Kovacic, James, Mendy, Carvajal, Courtios, Luca Zidane, Vallejo, Perez és Butragueno.MorataMartin írta: Nem tudom jó-e a kérdés ide, de végül ideírom:D Nektek hány (volt) Real Madrid játékossal van közös képetek, vagy autogramotok? És persze kikkel vagy kiktől?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. november 3., kedd 9:09
videó van fent arról, ahogy az egyik elkövető lelő valakit az utcán.h3x0r írta:csak igy erdekesseg: https://www.reddit.com/r/ActualPublicFr ... ate_those/_Bushido_ írta: megőrült ez a világ.
Kellett őket beengedni...![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2020. november 3., kedd 8:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. november 3., kedd 8:44
csak igy erdekesseg: https://www.reddit.com/r/ActualPublicFr ... ate_those/_Bushido_ írta: megőrült ez a világ.
Kellett őket beengedni...![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 2., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: peadani » 2020. november 2., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 2., hétfő 18:35
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem