Realista24 írta: Majd ha jobban védekezik mint Mendy, akkor szólj.

Neked ő is kevés?
Oké nálam is Roberto Carlos a mérce
de sajnos azok az idők már elmúltak..,
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 2., hétfő 15:05
Realista24 írta: Majd ha jobban védekezik mint Mendy, akkor szólj.
HozzászólásSzerző: NewZoo » 2020. november 2., hétfő 11:59
Regu tudna beugrós lenni jobb oldalon is? Mert ha igen akkor szerintem lehetne elég perce.reeed_ati írta: Szerintem vannak olyan meccsek, amikor egy Regu hasznosabb lenne, mint Mendy, amikor beton védekezés kell, akkor nyilván a francia, de támadásban jobb a spanyol, védekezésben meg Marcinál jobb sokkal, szóval baromi sokszor lehetne használni őt is..
Itt az a nagy kérőjel, hogy folyamatos játék hiányában, formában lehet-e tartani két játékost, ha felosztod a játékperceiket?? Amekkora terhelés megy, szerda szombat ritmusban, ez szerintem simán megoldható, Marci is játszik elég sokat..
Nem mellesleg továbbra is fontos lenne a madridi szív a csapatba, aki meghal a mezért, ez most Ramos, de ki lesz majd utána?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. november 2., hétfő 11:26
Van visszavásárlási opció 21 és 22 nyarán is ráFenoo írta:realistahuni írta: Regut meg remélhetőleg okosabban értékesítjük mint Hakimit.
Reguilont már eladtuk 30 millióért.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. november 2., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. november 2., hétfő 11:11
realistahuni írta: Regut meg remélhetőleg okosabban értékesítjük mint Hakimit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 2., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 2., hétfő 10:28
Ez már off, de...realistahuni írta: Padra luxus egy Regu pont ahogy Hakimi, annál többet tudnak mindketten.
Mendy védekezésben bőven top 3 a posztján, ha Zidane marad vele fogunk tervezni úgyis. Regut meg remélhetőleg okosabban értékesítjük mint Hakimit.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. november 2., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. november 2., hétfő 10:10
Marcelo helyett jó lenne, ha végig hozza magát odaát.Süti írta: Marci helyére vastagon elfér jövőre szerintem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 2., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 2., hétfő 6:36
Majd ha jobban védekezik mint Mendy, akkor szólj.Jim írta:nem semmiRemy írta: Regu gp, BALE gól! Na, remélem ezek után meg is veszik a walesi vadlovat.![]()
![]()
és reméljük Reguilón visszajön, már több gólpassza van, mint a szélső hátvédeinknek összesen
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 1., vasárnap 22:03
nem semmiRemy írta: Regu gp, BALE gól! Na, remélem ezek után meg is veszik a walesi vadlovat.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 1., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 1., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 31., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 26., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 25., vasárnap 19:31
Én arra reagáltam, hogy meg sem közelítik a Real-Barca dominanciáját. A Barcáét már talán túl is szárnyalták, ami minket illett, ez még várat magára, de tény, hogy jelenleg ők a legveszélyesebbek abból a szempontból, hogy kiépíthetnek egy BL-sorozatot.Realista24 írta:
10ből 2 győzelem már dominancia?
Amúgy most visszanéztem, és a BM a két döntőben a Dortmundot és a PSG-t verte. A Chelsea ellen már bukó volt.
A Liverpool a Tottenhamet.
Nekünk jutott kétszer Atlético, egy Juve és egy Liverpool.
A Barca a ManU-t és a Juvét verte.
EL szintű döntőket valóban szépen behúzták a bajorok.
Flame on.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 25., vasárnap 10:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 25., vasárnap 10:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 25., vasárnap 9:51
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem