Semmi, ellenük fújnak mindig.ferni írta: Jött is a piros....
Meg mellé egy ajándék gól is....
Hát mi a makkom ez?......![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 31., szombat 22:29
Semmi, ellenük fújnak mindig.ferni írta: Jött is a piros....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 31., szombat 22:27
Az ég kék.ferni írta: Jött is a piros....
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. október 31., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. október 31., szombat 22:03
Megyeiben, ami tiszta, azt húzzuk szerelés ez.Kerlon írta: Nem gondoltam volna, hogy a rózsaszín szerelésünknél van-e undorítóbb, de ez a Barca rózsaszín-fekete-világoszöld überel mindent.![]()
![]()
![]()
Közben a pályán is alakítanak.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 31., szombat 22:03
ezért kéne Hazardnak formába rendülni, 1 jó Benzemával (AsensióvalKerlon írta: Közben a pályán is alakítanak.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 31., szombat 21:40
fújjDupla D írta:Az én szemem nem csak hozzászokott a rózsaszín mezünkhöz, hanem kimondottan tetszik.Kerlon írta: Nem gondoltam volna, hogy a rózsaszín szerelésünknél van-e undorítóbb, de ez a Barca rózsaszín-fekete-világoszöld überel mindent.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De a fekete lett a legjobb.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. október 31., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. október 31., szombat 21:34
Az én szemem nem csak hozzászokott a rózsaszín mezünkhöz, hanem kimondottan tetszik.Kerlon írta: Nem gondoltam volna, hogy a rózsaszín szerelésünknél van-e undorítóbb, de ez a Barca rózsaszín-fekete-világoszöld überel mindent.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 31., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 31., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 31., szombat 19:01
Kerlon írta: Nekem a tavalyi elégtétel volt. Vinicius és Mariano góljaival megvertük őket. Az kimaxolt mindent szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 31., szombat 18:56
Nekem a tavalyi elégtétel volt. Vinicius és Mariano góljaival megvertük őket. Az kimaxolt mindent szerintem.Sierra írta:Ez mai napig fáj nekem is nagyon, hogy az a sok alázós vereség... vagy még oda lehetne írni az otthon 0-4-et is. Nem igaz, hogy mi nem tudunk ilyen nagy arányban nyerni ellenük, állandóan ők aláznak csak.realistahuni írta: Személy szerint nekem van egy hiányérzetem, hogy az 5-0, 6-2, 5-1-es veréseket soha nem tudtuk istenigazából visszaadni( igaz esélyünk volt rá ha csak kicsit is jobban rúgdostuk volna be a százas ziccereket...)
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 31., szombat 18:46
Ez mai napig fáj nekem is nagyon, hogy az a sok alázós vereség... vagy még oda lehetne írni az otthon 0-4-et is. Nem igaz, hogy mi nem tudunk ilyen nagy arányban nyerni ellenük, állandóan ők aláznak csak.realistahuni írta: Személy szerint nekem van egy hiányérzetem, hogy az 5-0, 6-2, 5-1-es veréseket soha nem tudtuk istenigazából visszaadni( igaz esélyünk volt rá ha csak kicsit is jobban rúgdostuk volna be a százas ziccereket...)
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 31., szombat 18:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. október 31., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 31., szombat 11:14
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. október 31., szombat 11:09
wZoLee7 írta: Ugyes konyvelok vannak ott, megoldjak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 31., szombat 9:54
Ugyes konyvelok vannak ott, megoldjakPetr írta: A hirek szerint a klub jovo ev elejen csodot jelenthet, ha nem sikerul jovo het vegeig faragni az eves koltsegeken 190 millio euroval.
Elvileg ma bent voltak a klubnal a jatekosok ugyvedjei, cel a fizuk drasztikus csokkentese.
Van baj, Bartomeu remelem elete vegeig sunt fog szarni.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 30., péntek 23:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 30., péntek 23:49
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem