uristen, most nezem en is, hogy mit csinaltak...okadok.realistahuni írta: A league sbc-k voltak az egyike a kevés élvezhető dolognak a játékban, ezt is sikerült szétkúrni.
kb milliokat lehetett csinalni belole atlag alatti pack luckkal is.
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. november 9., hétfő 18:48
uristen, most nezem en is, hogy mit csinaltak...okadok.realistahuni írta: A league sbc-k voltak az egyike a kevés élvezhető dolognak a játékban, ezt is sikerült szétkúrni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. november 9., hétfő 7:24
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. november 6., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. november 5., csütörtök 19:32
Kösz kösz!!Caraway írta:Ea Twitter oldala;reeed_ati írta: Skacok! Lesznek érkező új kártyák mostanság?, mert van 20pakkom, el kéne nyitni, csak nem tudom, hogy várjak-e még vele?
Azt amúgy hol tudnám legjobban nyomon követni, hogy mikor éppen mi fog érkezni?![]()
https://mobile.twitter.com/easportsfifa
Eszerint holnap pont jonni is fognak rttf kartyak.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. november 5., csütörtök 19:23
Ea Twitter oldala;reeed_ati írta: Skacok! Lesznek érkező új kártyák mostanság?, mert van 20pakkom, el kéne nyitni, csak nem tudom, hogy várjak-e még vele?
Azt amúgy hol tudnám legjobban nyomon követni, hogy mikor éppen mi fog érkezni?![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. november 5., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. november 3., kedd 18:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 31., szombat 20:45
A van dijk nem tudom milyen packbol lett csutortokon wl-en 11winre kaptam rewardot es abba volt.gaborz1 írta:Mit adsz-veszel, ha nem top secret.Galacticos írta:emilio butragueñot nyitottam 87est![]()
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. október 31., szombat 20:25
Mit adsz-veszel, ha nem top secret.Galacticos írta:emilio butragueñot nyitottam 87est
HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 30., péntek 23:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 30., péntek 19:12
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. október 30., péntek 18:42
Kb a fele eladasokbol van (nagyreszt mane es totw rashford), es a masik fele meg "adok-veszekbol".gaborz1 írta:2,5 milla szép summa ilyen rövid idő alatt.hala real írta: Ez az en hulyesegem, de a jatek ilyen korai szakaszaban nem szeretek jatekosokat venni![]()
Van jelenleg 2.5 milliom, a csapatom meg kb er 170 k-t, az is csak az untradeable ederson es wijnaldum miatt![]()
WL kimarad, mert par napig nincs netem. Nektek sok szerencset.![]()
Miből sikerült ekkorát szakítanod?![]()
Igen, ot kineztem marGalacticos írta:Helyedbe azert egy puskasra csak beruhaznek
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 30., péntek 18:20
En is ezt varom, lautaro vagy lukaku benne lesz arra lehet lecsapok de felo hogy 500k felett lesz.Marci77 írta: Basszus,Paulinhomat délelőtt akartam megvenni a csapatomba,de 150 alatt nem tudtam snipeolniMost 190k. (Azért is raktam bele a csapatomba előre,mert ígyis úgyis megveszem,de szívás
Ugyanis jön Alex Teixeira rulebreakers elvileg. Ahogy DiMaria,Kroos(sokat emelnek a pacen majd),Lukaku,Reus,Pogba,Van Aanholt,Opara,Gimenez,Calhanoglu is. Ha igaz a leak.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. október 30., péntek 18:09
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. október 30., péntek 18:01
Jó eléggé,szerdáig az alapját használtam,most kiszedtem az upgradet. Ha nem kínai ligás lenne,25-30k-ba kerülne legalább, nem 1be. Jól lő,jól passzol,szabadot is tud rúgni,4*4*,magas,szóval kapu elé érkezve levegőben is veszélyes. Fel is ívelheted rá kapussal,ha úgy van. Egy enginet ráraksz,korrekt a sebessége CAMban,és méginkább dob a passzolásán. Nem a legfürgébb/fordulékonyabb,de bőven ellensúlyozza. Ez az SBCs verzió meg mégjobb sebességben,meg mindenben. belefér a Phys downgrade.ferni írta:Talisca milyen?Marci77 írta: Nekem EZ a csapatom. 4321et,442t,4222t vagy 5212t játszok. Utóbbiban Semedo rcb,Traoré rwb,tökéletes leosztás. Traoré erős,gyors nem para,hogy nem jó a defendingje,mert lefutóm,elnyomom az ellenfelet. Semedo meg M/H,szóval a workrate nem zavar be,cserébe jó biztosíték a sebességével kiugratásoknál. Talisca parádé. Lucast használom többször,még ha Dembele is max chemes,mert valahogy jobban megy vele ha ST. Szélen jobb Dembele. Mondjuk kiszedtem Mukielet,és van untradeable Walkerem is,szóval alakíthatnék bárhogyanVaranet lehet beteszem Militao helyett,és Diego Carlos csak 8 chem. egyelőre elégedett vagyok. Allan nem rossz,bár Llorrentével se volt gondom aki előtte volt.Sőt.Most gyűjtök pénzt, meg untradeable játékosokat,aztán 1-2 hétig legalább elleszek ezzel a csapattal.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. október 30., péntek 17:00
Talisca milyen?Marci77 írta: Nekem EZ a csapatom. 4321et,442t,4222t vagy 5212t játszok. Utóbbiban Semedo rcb,Traoré rwb,tökéletes leosztás. Traoré erős,gyors nem para,hogy nem jó a defendingje,mert lefutóm,elnyomom az ellenfelet. Semedo meg M/H,szóval a workrate nem zavar be,cserébe jó biztosíték a sebességével kiugratásoknál. Talisca parádé. Lucast használom többször,még ha Dembele is max chemes,mert valahogy jobban megy vele ha ST. Szélen jobb Dembele. Mondjuk kiszedtem Mukielet,és van untradeable Walkerem is,szóval alakíthatnék bárhogyanVaranet lehet beteszem Militao helyett,és Diego Carlos csak 8 chem. egyelőre elégedett vagyok. Allan nem rossz,bár Llorrentével se volt gondom aki előtte volt.Sőt.Most gyűjtök pénzt, meg untradeable játékosokat,aztán 1-2 hétig legalább elleszek ezzel a csapattal.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 30., péntek 16:13
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. október 30., péntek 15:44
2,5 milla szép summa ilyen rövid idő alatt.hala real írta: Ez az en hulyesegem, de a jatek ilyen korai szakaszaban nem szeretek jatekosokat venni![]()
Van jelenleg 2.5 milliom, a csapatom meg kb er 170 k-t, az is csak az untradeable ederson es wijnaldum miatt![]()
WL kimarad, mert par napig nincs netem. Nektek sok szerencset.![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. október 30., péntek 15:39
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem