Elvileg ma bent voltak a klubnal a jatekosok ugyvedjei, cel a fizuk drasztikus csokkentese.
Van baj, Bartomeu remelem elete vegeig sunt fog szarni.

HozzászólásSzerző: Petr » 2020. október 30., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 30., péntek 14:49
06-07 season, Real Madrid espanol 4-3, grand Pipita Higu!davi10 írta:6-1Tjacks írta:
Előrébb lennénk vele biztosan, de amikor nagy a tét akkor érdekes nem láttam vezérként előrelépni, flopgyanús a csávó.
![]()
()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 30., péntek 11:39
6-1Tjacks írta:
Előrébb lennénk vele biztosan, de amikor nagy a tét akkor érdekes nem láttam vezérként előrelépni, flopgyanús a csávó.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 30., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 30., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. október 30., péntek 10:37
Én most nem csak Neymarról, hanem úgy általánosságban írtam. Lehet az Pogba, Sané, Lukaku, XY tökmind1 nem érdekel csak a pályán mutatott játék, ha előrébb vagyunk jöjjön és kész. Mi a meccs elé ülünk le, többit intézze az edző.Realista24 írta: Tudtam nem kellett volna felhoznom Neymar nevét, mert itt most megint menni fog, hogy ki hozná és ki nem![]()
![]()
De hülye vagy R24.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 30., péntek 10:11
Ez itt már nagyon off, de a Real védelmével is azt csinált amit akart.Tjacks írta:Neymar nyilván az egyik legnagyobb név, gyakorlatilag példaképe sok millió gyereknek. És itt van a legnagyobb probléma hogy sokan ezt az okádék-fetrengős-anyázós stílust akarják majd felvenni.impossible írta:
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amíg a pályán le rakja a teljesítményt én pont leszrm hány brazil tinit húz fel éjszakánként. Persze amint elkezd a hülyeség felülkerekedni (Bale, Balotelli, Dembele, stb) a teljesítményén akkor mehet Kínába levezetni, kezdem unni mar, hogy mindenki külső dolgok miatt ítélünk el, mikor meg a pályán 5x előrébb lennénk velük, mint ezzel a fogykos kerettel.
R24: igen, hiba volt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 30., péntek 10:08
Neymar nyilván az egyik legnagyobb név, gyakorlatilag példaképe sok millió gyereknek. És itt van a legnagyobb probléma hogy sokan ezt az okádék-fetrengős-anyázós stílust akarják majd felvenni.impossible írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amíg a pályán le rakja a teljesítményt én pont leszrm hány brazil tinit húz fel éjszakánként. Persze amint elkezd a hülyeség felülkerekedni (Bale, Balotelli, Dembele, stb) a teljesítményén akkor mehet Kínába levezetni, kezdem unni mar, hogy mindenki külső dolgok miatt ítélünk el, mikor meg a pályán 5x előrébb lennénk velük, mint ezzel a fogykos kerettel.Tjacks írta:
Pont Neymar a legjobb példa arra hogy hiába az egyik legtechnikásabb játékos ha annyi esze van mint egy zsák szotyinak. Hálisten hogy a prime Neymar is elkerült minket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 30., péntek 9:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 30., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 30., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. október 30., péntek 9:46
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amíg a pályán le rakja a teljesítményt én pont leszrm hány brazil tinit húz fel éjszakánként. Persze amint elkezd a hülyeség felülkerekedni (Bale, Balotelli, Dembele, stb) a teljesítményén akkor mehet Kínába levezetni, kezdem unni mar, hogy mindenki külső dolgok miatt ítélünk el, mikor meg a pályán 5x előrébb lennénk velük, mint ezzel a fogykos kerettel.Tjacks írta:Pont Neymar a legjobb példa arra hogy hiába az egyik legtechnikásabb játékos ha annyi esze van mint egy zsák szotyinak. Hálisten hogy a prime Neymar is elkerült minket.Realista24 írta:
Nyilván, nézzünk csak tíz évetNézzünk inkább húszat aztán akkor talán abbahagyod a témát.
De maradjunk a tíz évnél. Neymarban egymagában több finesz van, mint az egész spanyol válogatottban.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 29., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 29., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 29., csütörtök 20:56
Nem téged butáztalak le, hanem ezt a kijelentést. Szerintem egyáltalán nem igaz, és akkor még enyhén fogalmaztam.Realista24 írta: De bátran megcafolhatod ervekkel, mintsem azzal hogy lebutazol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 29., csütörtök 20:40
Az a durva hogy valóban nem az, ez pedig a spanyolokat minősíti meg inkább.Sierra írta:Imádom az ilyen buta kijelentéseket.Realista24 írta: Neymarban egymagában több finesz van, mint az egész spanyol válogatottban.Kicsit sem elfogult. Úgy van beállítva mintha valami foci-zsonglőr isten lenne.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 29., csütörtök 20:17
Imádom az ilyen buta kijelentéseket.Realista24 írta: Neymarban egymagában több finesz van, mint az egész spanyol válogatottban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 29., csütörtök 19:56
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 29., csütörtök 19:38
Pont Neymar a legjobb példa arra hogy hiába az egyik legtechnikásabb játékos ha annyi esze van mint egy zsák szotyinak. Hálisten hogy a prime Neymar is elkerült minket.Realista24 írta:Nyilván, nézzünk csak tíz évetJim írta:
Ha az elmúlt 10 évet nézzük a brazilok sem bővelkednek szupertehetségekben...
Vagy csak nekem magas a mérce
Lásd Roberto Carlos Ronaldo![]()
Nézzünk inkább húszat aztán akkor talán abbahagyod a témát.
De maradjunk a tíz évnél. Neymarban egymagában több finesz van, mint az egész spanyol válogatottban.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 29., csütörtök 19:36
Faustnál a pontFaust írta: Jo de ez sem megoldas hogy megveszunk ilyen jottment arcokat 40-50 millio kozott csak azert, mert brazilok, es mert tudnak egy egyeneset rugni a labdaba. Mar amelyik, ugye.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem