Az öreg mindig betalál.Sierra írta: Lol Benzemának is van gyereke? Ráadásul nem is egy? Hát ezt kurvára vágtam.Ráadásul a kislány milyen nagy már. Meg lehet vhol azt nézni, hogy kinek van már felesége, gyereke a csapatban?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 30., péntek 19:47
Az öreg mindig betalál.Sierra írta: Lol Benzemának is van gyereke? Ráadásul nem is egy? Hát ezt kurvára vágtam.Ráadásul a kislány milyen nagy már. Meg lehet vhol azt nézni, hogy kinek van már felesége, gyereke a csapatban?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. október 30., péntek 19:37
Jól emlékeztem, hogy egyszer könyvjelzőztem ilyesmi oldalt, meg is találtam, tessék (ahogy látom frissítik rendesen)Sierra írta: Lol Benzemának is van gyereke? Ráadásul nem is egy? Hát ezt kurvára vágtam.Ráadásul a kislány milyen nagy már. Meg lehet vhol azt nézni, hogy kinek van már felesége, gyereke a csapatban?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 30., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 30., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. október 30., péntek 18:31
Zidane meccs előtti sajtóban:Realista24 írta: .@Benzema approached @vinijr in today's training session and clarified what happened in Germany. Neither of them wanted to give too much importance to the topic as it was something that happened in the heat of the moment. The Brazilian accepted Karim's explanation. [@Marca]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 29., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 29., csütörtök 12:51
mocsok írta: Ugye írtátok páran hogy ez mennyire elveszi szegény vini önbizalmat és ezért béna.
De nem ez után volt az hogy a brazil adott taktikai utasításokat benzemanak és mendynek?
Nekem abból a jelenetből nem az jött le, hogy annyira összetört volna.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2020. október 29., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. október 29., csütörtök 12:18
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 29., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. október 29., csütörtök 10:42
Én imádnék Higuain és Özil féle igazolásokat, akiket 4x annyiért adunk el mint veszünk, és utána futja értelmes játékosra isRealista24 írta: Nem akarok itt több Higut meglátni. Köszi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 28., szerda 21:28
Vini: Skacok, keveset passzoltok...Realista24 írta: https://twitter.com/ElGatoKBenzema/stat ... 99361?s=09
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. október 28., szerda 21:24
Jaj de tul lett ez fujjva. Amugyis Benzirol van szo, tamadjak ahol lehet. En szemely szerint leszarom,kapja ossze magat Vini is meg a tobbiek is.Realista24 írta: https://twitter.com/ElGatoKBenzema/stat ... 99361?s=09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 28., szerda 21:13
Nem full nyeretlen, seholsem bizonyított félamatőr arcok mellett kellett volna letenni a voksot. Ennyi.kiserik írta:Ez itt már nagyon off, de ha mindenkit kölcsön adtunk volna, akkor ki játszana? Valaki (ZZ vagy vezetés) a brazilok mellett tette le a voksát, mint cserejátékosok. Olyan is kell egy csapatban.Pad'em írta:
Nem keverném ide azokat, akik elmennek kölcsönbe fejlődni, lsd. Kubo, vagy akár Brahim. Kubo első EL meccsén speciel krvajól játszott, gól+gólpassz. A braziloknak is ezt az utat kellett volna bejárniuk, a probléma az áruk volt, meg, hogy pont eladtuk CR-t és valaki megborult a stábban, hogy majd Vini itt berobban valamiféle üstökösként. Rodrygót miért nem adtuk kölcsön, az rejtély. Reiniernél legalább már rájöttünk, pech, hogy pont szar helyre sikerült őt meg küldeni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 28., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. október 28., szerda 20:17
Gratulálok.AdamTaylor írta:csak hogy ne kelljen sokat keresgélni.petiamadridista írta: Lassan elkezdek Higuaín best of Real Madrid videókat nézegetni, mert bőven ezerszer jobb játékos volt mint a Diaz,Vinijuni, Rodrygo, Jovic, Kubo, Brahim, Mahim, Sehim ....faszom tengely..
https://www.youtube.com/watch?v=flH6DLGblvg
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 28., szerda 20:15
Ez itt már nagyon off, de ha mindenkit kölcsön adtunk volna, akkor ki játszana? Valaki (ZZ vagy vezetés) a brazilok mellett tette le a voksát, mint cserejátékosok. Olyan is kell egy csapatban.Pad'em írta:Nem keverném ide azokat, akik elmennek kölcsönbe fejlődni, lsd. Kubo, vagy akár Brahim. Kubo első EL meccsén speciel krvajól játszott, gól+gólpassz. A braziloknak is ezt az utat kellett volna bejárniuk, a probléma az áruk volt, meg, hogy pont eladtuk CR-t és valaki megborult a stábban, hogy majd Vini itt berobban valamiféle üstökösként. Rodrygót miért nem adtuk kölcsön, az rejtély. Reiniernél legalább már rájöttünk, pech, hogy pont szar helyre sikerült őt meg küldenipetiamadridista írta: Lassan elkezdek Higuaín best of Real Madrid videókat nézegetni, mert bőven ezerszer jobb játékos volt mint a Diaz,Vinijuni, Rodrygo, Jovic, Kubo, Brahim, Mahim, Sehim ......![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. október 28., szerda 20:13
Foci szeretőként mit is lehetne mondani erre..nagyonhiányzik.AdamTaylor írta:csak hogy ne kelljen sokat keresgélni.petiamadridista írta: Lassan elkezdek Higuaín best of Real Madrid videókat nézegetni, mert bőven ezerszer jobb játékos volt mint a Diaz,Vinijuni, Rodrygo, Jovic, Kubo, Brahim, Mahim, Sehim ....faszom tengely..
https://www.youtube.com/watch?v=flH6DLGblvg
![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem