Karim Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Karim Benzema - 9
Nyilván balfaszság volt,hogy pont elkapta egy kamera de attól még igaza van, a tévé előtt fog kihullani a hajam ha ezt a vini junit még sokáig kell nézegetnem, akkor mit érezhetnek ők a pályán?
Persze, Benzi sincs nagy formában de lassan belefog ő is fáradni abba,hogy vicc kategória emberekkel van körülvéve.
Reméljük Hazard-ot most már láthatjuk 3-4 hónapot egyhuzamban focizni a balon.
Persze, Benzi sincs nagy formában de lassan belefog ő is fáradni abba,hogy vicc kategória emberekkel van körülvéve.
Reméljük Hazard-ot most már láthatjuk 3-4 hónapot egyhuzamban focizni a balon.
Ez annyirol árulkodik, hogy több a kamera meg egyre jobbak a mikrofonok. Ennél ezerszer keményebb vélemények vannak még beszolasok vannak minden csapatnál. Meg úgy általában az emberek között.ToniKroos írta: Ha Vini buta, akkor ez Karimról is legalább annyira elmondható. Az ilyet miért kamerák előtt kell megbeszélni, mikor előtte jöttek ki az öltözőből? De amúgy ilyeneket, hogy mondhat valaki a csapattársára, főleg úgy, hogy ő is legalább akkora flop idén és a társa se játszott finoman szólva se kiemelkedő meccset.
A másik meg, hogy múltkor Isco elégedetlenkedett, most Benzema mond ilyeneket, ezek nem vetnek jó fényt a csapatra és árulkodó arról is milyen a morál most a csapatnál.
Ez is egy olyan dolog, hogy mindenkinél kell lennie annyi esznek, hogy kB magadban sem mondhatsz ki semmit, mert azt is elkapja egy kamera vagy mikrofon.
Ha Vini buta, akkor ez Karimról is legalább annyira elmondható. Az ilyet miért kamerák előtt kell megbeszélni, mikor előtte jöttek ki az öltözőből? De amúgy ilyeneket, hogy mondhat valaki a csapattársára, főleg úgy, hogy ő is legalább akkora flop idén és a társa se játszott finoman szólva se kiemelkedő meccset.
A másik meg, hogy múltkor Isco elégedetlenkedett, most Benzema mond ilyeneket, ezek nem vetnek jó fényt a csapatra és árulkodó arról is milyen a morál most a csapatnál.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jó nagy hülyeség volt ez a Vini kibeszélés, a média már rá is ugrott, ez az egész csapatnak kellemetlen, már látom, hogy ZZ-t folyamatosan erről fogják faggatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A gólja nagyon szép volt, kevesen képesek ilyen mozdulatra, de ő is nagyon gyenge eddig idén...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Özil statja kemény.
Szerintem harmad annyi alkalommal volt a Nou-ban Clasico-n, mint a többi név a listáról.
Szerintem harmad annyi alkalommal volt a Nou-ban Clasico-n, mint a többi név a listáról.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benzema has more El Clasico assists than Messi, Xavi & Iniesta at the Camp Nou.
Most #ElClasico assists at Barça's stadium in the last 25 years:
6 BENZEMA & Guardiola
5 Özil, Iniesta & Messi
Most #ElClasico assists at Barça's stadium in the last 25 years:
6 BENZEMA & Guardiola
5 Özil, Iniesta & Messi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont ezt figyeltem ma is. Modric vagy Marcelonak kellett volna tovább rakni, pont úgy amihez nagyon ért, de belehibázott. Ahogy az egész csapat, úgy ő is nagyon formán kívül van sajnos.kiserik írta: Én többször megfigyeltem, hogy bele bele hibázik olyanokba (csel, mozdulat, passz) amit máskor simán megoldott. Erre írtam, hogy nem elég éles. Valószínűleg a szokásos őszi erőnléti edzések miatt lehet.
Én többször megfigyeltem, hogy bele bele hibázik olyanokba (csel, mozdulat, passz) amit máskor simán megoldott. Erre írtam, hogy nem elég éles. Valószínűleg a szokásos őszi erőnléti edzések miatt lehet.Realista24 írta:Én nem láttam hogy ez miatta lett volna. Sőt, sztem keveset találkozott a labdával.kiserik írta:
Abban igaza van, hogy 6 meccs, 500 perc, 1 gól 1 gp. Valahogy nem elég éles idén.
A többit leirta a kolléga.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ateeemadrid
Azé gecc ez a támadósor, leírni is vicc. Ilyen Sevilla Valencia kaliber.Babinho írta: Hazard, Asensio, Lucas, Isco, Jovic, Mariano, Rodrygo nem találja magát, ha már támadósor...
Nem vinit esbenzemat venném elő, hogy miért nem ők lövik meg a fentiek góljait. Az a gyenge, hogy ilyen tamadósorunk van és a névsornál még alábbmennek a lerakott teljesítménnyel.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha cavani vagy Lewandowski lenne ott helyette akkor se lenne jobb mert nincs tamadojatekunk. Nulla azaz 0 kidolgozott akcio van.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem láttam hogy ez miatta lett volna. Sőt, sztem keveset találkozott a labdával.kiserik írta:Abban igaza van, hogy 6 meccs, 500 perc, 1 gól 1 gp. Valahogy nem elég éles idén.Babinho írta:
Tudom hogy rögtön itt vagy ha őt kell kritizálni, de most nincs igazad.![]()
Megélénkült az osszjatek elől a beállása után
A többit leirta a kolléga.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igazából annyit tett hozzá, hogy próbált lemozogni és visszalépni, de amúgy haszna nem volt sok, mert nem ott voltunk szarok. Teljesen felesleges volt a 3 kkp ebben a formában.
Nem volt jobb oldal cserébe aszenszaóval meg Mendyvel...
Nem volt jobb oldal cserébe aszenszaóval meg Mendyvel...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hazard, Asensio, Lucas, Isco, Jovic, Mariano, Rodrygo nem találja magát, ha már támadósor...
Nem vinit esbenzemat venném elő, hogy miért nem ők lövik meg a fentiek góljait. Az a gyenge, hogy ilyen tamadósorunk van és a névsornál még alábbmennek a lerakott teljesítménnyel.
- ateeemadrid
Karimot meg amúgy akár Jovicot is annyiból talán lehetne védeni, hogy teljesen ötlettelen szar a támadójátékunk, illetve van a keretben 23 szélső, ezek közül mind hulladék Vinit leszámítva, szóval nincs egyszerű dolguk. Szerintem berakhatnál ide szinte akármilyen csatárt, nem lenne jelentős az előrelépés.Remy írta:Jelenleg olyan helyzetben vagyunk, hogy ki a ****t érdekel most ez? A góllövés élénküljön már meg, mert elképesztő az, hogy BÁRMILYEN ELLENFÉL ellen úgy kell elkezdeni a meccset, hogy talán nyerünk... Egy Real Madridnál. Izgulni kell, BÁRKI ELLEN.Babinho írta:
Tényleg Vini az egyetlen ember akiben bízni lehet.
Karim sem találja magát, sajnos ez van.
Abban igaza van, hogy 6 meccs, 500 perc, 1 gól 1 gp. Valahogy nem elég éles idén.Babinho írta:Tudom hogy rögtön itt vagy ha őt kell kritizálni, de most nincs igazad.Realista24 írta:Nulla.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jelenleg olyan helyzetben vagyunk, hogy ki a ****t érdekel most ez? A góllövés élénküljön már meg, mert elképesztő az, hogy BÁRMILYEN ELLENFÉL ellen úgy kell elkezdeni a meccset, hogy talán nyerünk... Egy Real Madridnál. Izgulni kell, BÁRKI ELLEN.Babinho írta:
Tényleg Vini az egyetlen ember akiben bízni lehet.
Karim sem találja magát, sajnos ez van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Tudom hogy rögtön itt vagy ha őt kell kritizálni, de most nincs igazad.Realista24 írta:Nulla.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nulla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema