Professore írta:
Memória habos nem, de volt 3 pár ilyen márkájú cipőm. Hát mit mondjak nem rossz de többet nem veszek tőlük egy darabig. Nekem szélesebb làbfejem van és még így is kényelmes meg a felső rész az bírja a strapát, ezért vettem. A gyenge pont az a belső bélés meg a talpbetét. Mindegyiknél gyorsan kiszakadt az anyag a sarokrésznél, az egyiknek meg a talpbetétjéről egyszerűen kezdett lejönni a szövet borítás, egyiknek meg félév alatt kvázi elkopott a talprésze. A lényeg hogy 2 párt úgy selejteztem le hogy ránézésre (külsőleg) még rendben volt de viselve már kényelmetlen. Kár hogy ezekre nem figyelnek oda mert másképp jó lenne.
Ezt én is így vettem észre, külsőre a cipővel nincsen semmi gond, de ami a belső talpbetétet illeti, azon rettenetesen meglepődtem, hogy a fenébe ment tönkre ilyen hamar a sarok résznél. Full benyomódott.
Nemrégiben vettem egy Puma sportcipőt Hervisben, 2 hét után elenegedett az orránál lévő rész, vittem is vissza panaszkodni. x éve vettem már 1 Pumát, azzal semmi gondom nem volt, rengeteg km-t tettem már bele utazások, kirándulások során. Ezért is furcsálltam, hogy ez most mi?!
Napi használatra, amíg az idő engedi én is inább futócipőt használok, azok masszívabbak, jobban bírják a strapát.