Nem is ertem, mire fel itten ez a nagy negativitas, kocsog forumozok.Corleone írta:Szeptemberben a GetafenakFaust írta:Mikor rugtunk utoljara negy golt?![]()
![]()
Amugy iden februarban az Osasunanak, akkor is 4-1 lett az eredmeny.

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 31., szombat 16:56
Nem is ertem, mire fel itten ez a nagy negativitas, kocsog forumozok.Corleone írta:Szeptemberben a GetafenakFaust írta:Mikor rugtunk utoljara negy golt?![]()
![]()
Amugy iden februarban az Osasunanak, akkor is 4-1 lett az eredmeny.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 31., szombat 16:53
HozzászólásSzerző: Corleone » 2020. október 31., szombat 16:07
Szeptemberben a GetafenakFaust írta:Mikor rugtunk utoljara negy golt?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 31., szombat 16:04
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. október 30., péntek 16:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 16:50
Te magad írtad, hogy nem vagyunk esélyesek. Akkor nem mindegy?Anthony írta: Jaja, s a többi évet akkor elfelejtjük. Lehet így is gondolkodni..
HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. október 28., szerda 10:46
Ami valahol igaz is, hisz azért vannak abszolút pozitívumok is. Itt inkább egyszerű szurkolói gyarlóságról van szó, mikor ilyen helyzetben előtör az emberből a frusztráltság akarva akaratlanul is a nosztalgia okozta kontraszt végett.Én nem láttam annyira vészesnek ezt a meccset.
Mint mondtam, idén 19-re lapot húztunk (valahol abszolút érthető és a vezetés részéről is védhető, de merész és igen optimista módon), ami ha bejön Perez apónak, akkor végleg mennybe megy elnökként az öreg! Én csak azt szeretném, hogy a 2 világklasszis öregünk kapja meg a megérdemelt szerződéshosszabbítását, Zizou élje túl ezt a kemény szezont a végéig és a csapat la. otthon spanyol földön hozza az elvártat a bajnokságban illetve a kupában egy jó Hazarddal és hasznosabb Asensioval. Aztán nyáron pedig jöhet a forradalom az átigazolási piacon...Világos, hogy a BL iden sem elvaras. Nem is lehet az. Iden is csak vegetalunk, bajnoksagban arany/ezüst meglesz. Pont.
Alapbol egy generációváltás nehezndolog, add hozzá, hogy covid van, stadion van, spórolás van. Remekül van kezelve ennek ellenére is a büdzsé.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 28., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 28., szerda 10:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 28., szerda 10:29
Hany blt nyertunk csoport kettorol?Anthony írta:Szembejön egy csoportelső, ami általában nem túl előnyös.Realista24 írta:Mert mi történik, ha másodikként megyünk tovább?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 28., szerda 10:14
Szembejön egy csoportelső, ami általában nem túl előnyös.Realista24 írta:Mert mi történik, ha másodikként megyünk tovább?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 28., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 9:15
Mert mi történik, ha másodikként megyünk tovább?Anthony írta:Kell idegeskedni, mert egy bőven nyerhető csoportba kerültünk, mint első kiemeltek. A végső győzelem nem elvárás, de meg kellene nyerni a csoportot, hogy ne pottyanjunk ki az első körben egy erős csapat ellen.realbeckham írta: Cseppet sem kell idegeskedni, vagy tv t kinyomni. Világos, hogy a BL iden sem elvaras.
Ez nálam azért elvárás lenne.
Szerencsére ócska a csoport, 2 kör után egyetlen győzelme a Sahtarnak van, az összes többi meccs X lett. Még be lehet húzni a csoportot, és be is kell!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. október 28., szerda 9:11
Kell idegeskedni, mert egy bőven nyerhető csoportba kerültünk, mint első kiemeltek. A végső győzelem nem elvárás, de meg kellene nyerni a csoportot, hogy ne pottyanjunk ki az első körben egy erős csapat ellen.realbeckham írta: Cseppet sem kell idegeskedni, vagy tv t kinyomni. Világos, hogy a BL iden sem elvaras.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 28., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 28., szerda 9:00
Asensio szerintem is kicsit jobb volt.Nyilván nem rúgott gólt, nyilván ez még mindig magyon kevés egy Real Madrid kezdőjébe a BL-ben,de kicsivel mintha kapura törőbb lett volna.Realista24 írta:Szerintem sem volt gond a meccsel. Most legalább támadtunk, akartunk, és a szerencse is mellénk állt.ikelemen5 írta: Én nem láttam annyira vészesnek ezt a meccset.
Kis túlzással az első két alkalommal, amikor a kapunál jártak, gólt szereztek.
Bunkerező kiscsapatnak tűntek.
Hazardban volt tempó, remélem nem serul le újra, mert klasszisokkal jobb, mint Vini.
Tegnap Asensio sem baszott fel.
Casemiro.![]()
Modric.![]()
Asensio jobb volt, Vinicius meg továbbra is buta és kevés.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. október 28., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 8:42
Szerintem sem volt gond a meccsel. Most legalább támadtunk, akartunk, és a szerencse is mellénk állt.ikelemen5 írta: Én nem láttam annyira vészesnek ezt a meccset.
Kis túlzással az első két alkalommal, amikor a kapunál jártak, gólt szereztek.
Bunkerező kiscsapatnak tűntek.
Hazardban volt tempó, remélem nem serul le újra, mert klasszisokkal jobb, mint Vini.
Tegnap Asensio sem baszott fel.
Casemiro.![]()
Modric.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 28., szerda 8:41
én is így terveztem, hogy kinyomom a TV-t a fenébe, de mondom, hátha összehozzák a csodát, hátha sikerül valamit csinálniuk. Aztán valahogy csak-csak összejött.wZoLee7 írta: 2 gólos hátrányban halál nyugodtan mentem el aludni mert baromira álmos voltam. Játékosok nélkül ilyen lesz ez a szezon, nem kell minden meccs után kiborulni ami nem jön össze.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. október 28., szerda 7:54
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem