34 bajnoki címet nyertünk, de ez most úgy hangzik, hogy csak akkor tudtuk megtenni, amikor mindenki más válságban volt.R. Carlos írta:Szerintem azért a bajnokságot vagy a kupát realitás lehetne elhozni, főleg, hogy áll a bál a Barcánál, és az Atletico sincs toppon. Nem idegeskedek persze emiatt, de a büdös életbe nem lesz többet ekkora szerencsénk.Realista24 írta: Mennyit stresszeltek
Én ilyenkor vagyok a legnyugodtabb.
A keret kevés. A játék szar. Covid van. Nincs elvarasom. Nulla kupas szezon a realitas. Ha nyerünk valamit, parádé.
Sokkal idegesítőbb volt pontrekorddal másodiknak lenni. Domináns csapattal BLbol kiesni. Hazai pályán spanyol kupát bukni, amikor jobbak voltunk.
Amikor benne van a csapatban a triplazas és nem nyerünk semmit, na az mocskos idegesítő. De most? Nincs értelme. Csinalhattok bármit, egy évig ez lesz a keret.
Nekem már az siker lesz, ha ZZ marad az edző, hátha jövőre már igazolunk, Hazard települ és Ödegaard beepul.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem azért a bajnokságot vagy a kupát realitás lehetne elhozni, főleg, hogy áll a bál a Barcánál, és az Atletico sincs toppon. Nem idegeskedek persze emiatt, de a büdös életbe nem lesz többet ekkora szerencsénk.Realista24 írta: Mennyit stresszeltek
A keret kevés. A játék szar. Covid van. Nincs elvarasom. Nulla kupas szezon a realitas. Ha nyerünk valamit, parádé.
Sokkal idegesítőbb volt pontrekorddal másodiknak lenni. Domináns csapattal BLbol kiesni. Hazai pályán spanyol kupát bukni, amikor jobbak voltunk.
Amikor benne van a csapatban a triplazas és nem nyerünk semmit, na az mocskos idegesítő. De most? Nincs értelme. Csinalhattok bármit, egy évig ez lesz a keret.
Nekem már az siker lesz, ha ZZ marad az edző, hátha jövőre már igazolunk, Hazard települ és Ödegaard beepul.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mennyit stresszeltek 

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ez jogos is, ugyanakkor azt azért leszögezhetjük, hogy mostanra elégé kicsúcsosodott, hogy bőven lett volna min javítani (volt is rá lehetőség) és hogy névre talán, de hogy minőségben már nagyon távol vagyunk (tele felesleges, haszontalan játékosokkal) a szűk elittől az is biztos (Perezék 19-re lapot húztak idén). Ami pedig a támadórészleget illeti; szegény Öcsi bácsi Don A. Di Stéfanoval együtt forog a sírjában, nyugodjanak békében; akkora szégyen, gyalázat és méltatlan ehhez a címerhez!egy Bayern ellen lehet gyenge keretezni. egy Gladbach ellen nevetséges.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Lehetne egyenként mindenkit bsztatni, de az az igazság, hogy hosszú ideje full esetleges a játékunk, semmi tudatosság nincs. Az egész idényben nem volt még két hasonló gólunk Ramos panenkait leszámítva. Szégyen az egész
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egy Bayern ellen lehet gyenge keretezni. egy Gladbach ellen nevetséges.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Lucas Vázquez beadásai ma sem javultak semmit
Így van, teljesen felesleges erre játszani; egyrészt a fejjel legerősebb játékosaink a khv. Kapitány és a védekező kp-s Casemiro, míg Karim továbbra sem vérbeli centert játszik, arról nem is beszélve, hogy szélről abszolút nincs olyan játékosunk, aki képes odarúgni a labdát ahova kell.Engem nem az ivelgetes zavar, hanem hogy nem tudunk beadni es nincs kozepen alap esetben senki. Tehat tok felesleges.
Én ma lemondtam róla végleg; nem kell erőltetni, ami nem megy! És akkor itt érdemes megjegyezni a vezetés felelősségét is, hogy covid ide-oda, azért lehet egy hangyafasznyit nagy luxus 2 évig rendezetlenül, megoldatlanul hagyni a szélső bekk pozíciókat, a csatársorról már nem is beszélve, ami 3. éve konvergál siralmasan a 0-hoz! Csak reménykedhetünk, hogy ez a nagy tartalékolás és az all-in M'Bappéra nem fog idő előtt Zizou fejébe kerülni!ez a vinisziusz kész katasztrófa.

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
Értem én, hogy gyenge a keret és egyet is értek vele, viszont ez nem mentség arra, hogy a támadások alatt alig mozgunk. Az esetek nagy részében mindenki sétálgatva nézi a labdás embert. Így nagyon nehéz, főleg, hogy ellenünk mindenki betömörül védekezni.
Gyenge a keret ide vagy oda, játékban akkor is sokkal több kéne, hogy benne legyen, ha még eredményben nem is.
Gyenge a keret ide vagy oda, játékban akkor is sokkal több kéne, hogy benne legyen, ha még eredményben nem is.
Hiába lenne Cavani, a sablon maradna. Sajnos ZZ gyakorlatilag másfél éve ugyanazt a kezdőt küldi ki, ugyanolyan szellemben, ugyanolyan taktikával. Néha feltüzeli őket, de 90%-ban ugyanazt a sablonos sz.rt játssza a csapat.realistahuni írta: Az hogy ívelgetünk több problémának az összetétele. Először is kreativitás hiánya és az 1v1+ek hiánya a támadóinktól, illetve az ellenfeleink láthatólag nagyon jól fel tudnak készülni ránk, mert kiszámítható, sablonos a játék. Egy Cavani ezért is lett volna jó, mert jól érkezik a beívelt labdákra és sokszor kihúzott volna a szarból. Jovics nem fog kihúzni, mert lassú, alacsony és fogalmatlan. BL érdekes lesz, viszont ha továbbjutunk is jó eséllyel második helyen fogunk, akkor meg a nagyok közül valaki kegyetlenül el fog taposni.
Ettől a kerettől sajnos a bajnoki top 4 lehet a reális elvárás, ezen felül minden csak extra.
Nincs sok a keretben, de az a kevés sincs maximálisan kihasználva.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az hogy ívelgetünk több problémának az összetétele. Először is kreativitás hiánya és az 1v1+ek hiánya a támadóinktól, illetve az ellenfeleink láthatólag nagyon jól fel tudnak készülni ránk, mert kiszámítható, sablonos a játék. Egy Cavani ezért is lett volna jó, mert jól érkezik a beívelt labdákra és sokszor kihúzott volna a szarból. Jovics nem fog kihúzni, mert lassú, alacsony és fogalmatlan. BL érdekes lesz, viszont ha továbbjutunk is jó eséllyel második helyen fogunk, akkor meg a nagyok közül valaki kegyetlenül el fog taposni.
Ettől a kerettől sajnos a bajnoki top 4 lehet a reális elvárás, ezen felül minden csak extra.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szörnyű, hogy már olyan dolgokat kell díjazni, hogy Asensio amiatt volt jobb néhány társánál, mert a lövései legalább elmentek a kapuig és sikerült eltalálni neki. 
Vinicius elképesztő mélyrepülésben, nem kell sorolni a "cseleit" + a "lövése"...
kabaré.
Isco nem szabad, hogy csere szinten is közel kerüljön a csapathoz, ha a pályán lenne akkora hozzáállása, mint a hétvégi szagértése...
Lucas Vázquez beadásai ma sem javultak semmit, de az ember sprintben képes volt közlekedni minden elrontott dolga után az utolsó percekben is, nem tudok rá rosszat mondani, bárcsak ennyi probléma lenne a többivel.
+Ramos.

Vinicius elképesztő mélyrepülésben, nem kell sorolni a "cseleit" + a "lövése"...

Isco nem szabad, hogy csere szinten is közel kerüljön a csapathoz, ha a pályán lenne akkora hozzáállása, mint a hétvégi szagértése...

Lucas Vázquez beadásai ma sem javultak semmit, de az ember sprintben képes volt közlekedni minden elrontott dolga után az utolsó percekben is, nem tudok rá rosszat mondani, bárcsak ennyi probléma lenne a többivel.

+Ramos.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
Azt nem értem, hogy ha már beadásokra játszunk akkor miért nincs a kapu előtt senki? Amikor néha van, akkor is az szokott történni, hogy vannak 2-en a röviden de a beadás a hosszúra megy, ki érti ezt?
Két lehetőség van, vagy totál nincs megszervezve semmi vagy a szélsővédők nem tudják odarúgni a labdát ahova kéne. Az első ZZ-re nézve szomorú, a második pedig a játékosokra.
Két lehetőség van, vagy totál nincs megszervezve semmi vagy a szélsővédők nem tudják odarúgni a labdát ahova kéne. Az első ZZ-re nézve szomorú, a második pedig a játékosokra.
Siralmas ez csapat. Lehozzuk Barca ellen tok szepen, erre elotte utan egy tal kula.
Lassan mar tenyleg nem melto ehhez a csapathoz ez a szereples + jatek. Ennel azert jobb a keret...
Aki viszont szemetszuro az Mendy meg Vinicius... az egyik meg hagyjan, mert csak tamadni nem tud (bar kb sir nala is a labda), de ez a Vinicius bazzeg, ez egy igazi fos. Hogy a rakba kerulhet egy ilyet botlabu a Real kozelebe?? Meg braziliaban is padoznia kene kb.
Lassan mar tenyleg nem melto ehhez a csapathoz ez a szereples + jatek. Ennel azert jobb a keret...
Aki viszont szemetszuro az Mendy meg Vinicius... az egyik meg hagyjan, mert csak tamadni nem tud (bar kb sir nala is a labda), de ez a Vinicius bazzeg, ez egy igazi fos. Hogy a rakba kerulhet egy ilyet botlabu a Real kozelebe?? Meg braziliaban is padoznia kene kb.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a vinisziusz kész katasztrófa. fejlődik vissza abból a kevésből is ami volt neki. eddig szinte minden meccsen volt neki 1-2 életveszélyes megindulása, képes volt kicselezni 2 védőt, összehozta a tiziket. most semmi csak a pofa. ja és közben a szarságai ugyanúgy megvannak.
én eddig értékeltem a kisgyereket, de amit a mai meg az előző meccsen csinált az brazíliában is kevés.
jovicsról meg jó gyorsan lemondott zz.

egyébként a második gólunk zseniális volt. modric meglátása, ramos nem kapura fejel hanem társhoz, casemiro bepassz a kapuba. csak kár, hogy ehhez sem volt köze senkinek, csak a régi motorosoknak.
én eddig értékeltem a kisgyereket, de amit a mai meg az előző meccsen csinált az brazíliában is kevés.
jovicsról meg jó gyorsan lemondott zz.

egyébként a második gólunk zseniális volt. modric meglátása, ramos nem kapura fejel hanem társhoz, casemiro bepassz a kapuba. csak kár, hogy ehhez sem volt köze senkinek, csak a régi motorosoknak.
- Galacticos
Engem nem az ivelgetes zavar, hanem hogy nem tudunk beadni es nincs kozepen alap esetben senki. Tehat tok felesleges.
Lucas beadasai meg egyenesen botranyosak szarok! De tenyleg.. Korulbelul 10beadasa biztos hogy volt, vagy az elso vedobe elakadt vagy atrugta a hosszura ahol senki se jott, katasztrofa.
Lucas beadasai meg egyenesen botranyosak szarok! De tenyleg.. Korulbelul 10beadasa biztos hogy volt, vagy az elso vedobe elakadt vagy atrugta a hosszura ahol senki se jott, katasztrofa.
- whitemadrid
Hát azért lehet szidni a játékosokat jogosan.
De azért ZZ nek is van az ilyen meccsekhez és a kerethez , játékon kívüli játékosokhoz köze.
Nem mondom, hogy mondjon le de remélem qrvara összeszedi ő is, h mit akar ebből a Madridbol építeni es mostmár lesz is komoly igazolás ehhez.
Így nagyon nagy szenvedés lesz ez a szezon.
De azért ZZ nek is van az ilyen meccsekhez és a kerethez , játékon kívüli játékosokhoz köze.
Nem mondom, hogy mondjon le de remélem qrvara összeszedi ő is, h mit akar ebből a Madridbol építeni es mostmár lesz is komoly igazolás ehhez.
Így nagyon nagy szenvedés lesz ez a szezon.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez ma ZZ-től katasztrófa volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- BlancoMark
Inter ellen nem lehet nem nyerni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi Torjack. Írd a többihez.
A csapatról nem akarok beszélni.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa