Steve írta:
Szerintem rohadt türelmesek vagyunk ezzel a gyerekkel! Komolyan, itt mindannyian.
Itt elit focistákat kezdett ki a fórum népe. Végig nézed a Real történelmi támadóit hosszú évtizedekig vissza és elsírod magad.
Erre itt van egy nem éppen zseni gyerek, akinek konkrétan alapvető labdakezelési gondjai vannak a meccsen, kaput eltalálni nem tud és mindenki csak kussol..
Nem tudom, már nekem kellemetlen ezt nézni. Türelmes vagyok, adnám az esélyt, de olyan szinten barmolja szét a csapatot és a támadásokat, hogy az elviselhetetlen.
Nagyon elkeserít ez az egész. Ha ez a kp-n,akár védelemben lenne lenyelném, de a Real Madrid támadósorába a világ elitje vágta mindig a gólokat, most meg focizni nem tud.
Leszarom kiserik statisztikáit és kimagyarázásait, vagy valami focit nem néző ember hisztijét aki nekem esik. Ezt a focit szerető embernek ma is fájt nézni.
Modric beallasaig az egesz csapat jatekat fajt nezni. Lehet hogy 2-2 lett, de itt ezen a meccsen szinte az osszes problema kiutkozott, es 2-0-nal tobbszor is az utolso pillanatban uztuk meg a nagyobb zakot. Ne felejtsuk el, az egesz csapat kurva szar volt, a vegen osszekaptak magukat, de attol ez meg hig fos volt. Nem Vinit kell basztatni, hanem a csapatot kollektiven es Zz-t. Bar ugy latom, most Vini van a celtabla kozepen, felvaltva Asensioval. Nem csak Zz hibaja, hogy probalja a szarok kozul a kevesbe szarabbat jatszatni. Ugyanis, elegge behataroltak a lehetosegei. A Rodrygo/Vini/Asensio/Isco/Jovic/Lucas hatosbol muszaj jatszatnia egy vagy legalabb ket jatekost, tobb okbol is.
Na mindegy. Tenyleg suta ez a Vini, de meg mindig o a kevesbe rosszabb. Es tartom, hogy lesz meg belole focista. Na persze nem Modric fele jatekos, hanem a jelenleginel ugyesebb, osszeszedettebb. Mar csak azert is, mert ennel nincs lejjebb egy Real Madridban.
Inkabb nezem Vinit, akarmilyen balfasz is, mint Balet-t, vagy Iscot...