Steve írta:
Hallod ti itt kevertek mindent egybe.
Érzéseket, Balet, nincs jobb, jövő, ő legalább futna, mindenki rossz volt, statisztikák, hogy a szertáros kevesebb labdát adott el..stb stb
Engem ez nem érdekel.
Ma ez a gyerek nem tudott levenni egy labdát, minden elpattant. Ma ez a gyerek kilőtte a világítást kapuval szemben. Elhagyta a labdát, esett-kelt..stb stb.
Isten irgalmazzon nekünk és legyen belőle valaha focista én lennék a legboldogabb. De ne égesse a Real Madridot se ő, sem más ilyen elfogadhatatlan produkcióval a támadósorban, egy BL meccsen. Ráadásul fontos meccsen.
+1
A gyerek kurva szar.
És a vezetőség okádék munkájának az eredménye.
Ha ő egy portoban kölcsönben csinálja ezt úgy h kb 10 miskáért jött akkor azt mondom ok.
Nem érdekel.
De valamiért a fejesek úgy döntöttek h többnyire ilyen szarokat veszünk drágán.
Most nem kell Hazarddal jönni. Persze nagy sülés az az ember EGYELŐRE, de ha vegre nem sérül le játszik kb 5-10 meccset zsínórban kurvára érezni fogjuk az egetverő különbséget.
Az h van egy ilyen Hazard igazolásod. Ez benne van.
De egy Vini, Ridrýgo, Jovic sor, egy gyakorlatilag keretenkívülivé váló Bale, egy már a sérülése előtt is látható volt h nem szupersztá anyag Asensio...
Ez a gáz. És akkor a teljesen leépített Jamesről nem beszélek.
Morata mennyivel volt jobb csatár mint Jovic?? Kb 5ször jobb. Érted Morata. Nem R9, hanem Morata.
Ennyi fos igazolást, írtó drága noname szart....
Pénzelkúrásért valaki vállalhatná a felelősséget. De tényleg. Ez egy leépített elmenedzselt csapat. Senki nem kényszerítette ezt. CR7 hiányából már rég ki kellett volna jönni.
Sztem Szoboszlai százszor jobb játékos mint a 2 brazil.
Ezt teljesen komolyan így gondolom.