Ez már kevésbé tetszett.
Igazuk volt azoknak, akik szerint tényleg ez a film jelentette az Alien-filmek romlását.
A végső megoldás? De Ripley, miért?
Majd valamikor jövök a következő résszel is.
Még ma elkezdem a T3-at vagy a Fejvadászokat.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 21., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 21., hétfő 21:58
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Visszamentek az időben. A saját kamerájukat találták meg ott a bunkerban. De rengeteg logikai baki van benne, ha így visszagondolok.Tádám írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De most akkor ezek kiteleportáltak vagy mi ? Meg ott az ajtó zárva volt, és oda nem tudtak bemenni, szóval nem értem ezt. Ja, vannak itt érdekes dolgok...![]()

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. október 21., hétfő 21:55
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És tényleg a gollem hasonmások voltak a háttérben... visszanéztem most.soadroli írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy ketten voltak akkor. Én négykézláb mászó embereknek néztem őketTádám írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ott a hegyeknél kint beszélgetnek ketten, a távolban az a lény nekem olyan volt, mint egy farkas, vagy valami állat.. mi akart az lenni a Jeti?
amúgy nekem nem tetszett, főleg a vége miatt. Azt hiszem 4est adtam rá.Ja, meg kik lőttek rájuk?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 21., hétfő 21:48
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy ketten voltak akkor. Én négykézláb mászó embereknek néztem őketTádám írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ott a hegyeknél kint beszélgetnek ketten, a távolban az a lény nekem olyan volt, mint egy farkas, vagy valami állat.. mi akart az lenni a Jeti?
amúgy nekem nem tetszett, főleg a vége miatt. Azt hiszem 4est adtam rá.

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. október 21., hétfő 21:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor ott a hegyeknél kint beszélgetnek ketten, a távolban az a lény nekem olyan volt, mint egy farkas, vagy valami állat.. mi akart az lenni a Jeti?soadroli írta:Halálhegy - A Dyatlov-rejtély
Huhh, tetszett is meg nem is. Ezt azért olvassa el előtte az, aki meg akarja nézni a filmet. Nagyon érdekes.
Az eleje kicsit unalmas, de aztán elég pörgős lesz a tempó, főleg a végére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha jól figyelsz, akkor 2x is lehet látni a háttérben valami lényt, egyszer kint a hegyekneknél, mikor a kamera lent van földön, és ketten ott beszélgetnek, egyszer meg a bunkerben. A végén meg az az időutazás...érdekes Aki szereti az ilyen filmeket, mindenképp adjon neki egy esélyt, azaz imdb 5.3 szerintem nagyon kevés.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy az elején kicsit csalódtam, azt hittem az eredeti történetet filmesítik meg, úgy sokkal jobb lett volna. Nálam egy 7-est megér.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 21., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 21., hétfő 21:31

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 21., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 21., hétfő 21:24
messideco írta:Terminator 2
8/10
nem értenek hozzáFaust írta:Whhhaaaaaat?
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 21., hétfő 21:22
Whhhaaaaaat?messideco írta:Kevéssé fektették a hangsúlyt a technológiára
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 21., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 21., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 21., hétfő 20:13
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 21., hétfő 19:58
Bizony jó!soadroli írta:Tegnap megnéztem a Beszélj hozzá! c. filmet. Nagyon erős film, odarogasztott a képernyő elé. Aki szereti a jó drámákat, annak ajánlott. Amúgy az igaz hogy a rendező meleg?(Almodovar)
Wikipédia írta:Homoszexuális beállítottságát nyíltan vállalja, azonban filmjei központi témája majdnem minden esetben a nő.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. október 21., hétfő 16:26
igen, az új filmről beszélek, és még barátnőmnek se tetszett, szóval... csak saját felelősségreÉn egy '79-es Time after time-ot láttam ezzel a magyar címmel, de gondolom az idei romkomról van most szó, mert amit én láttam, az egész jó volt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 21., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 21., hétfő 15:50
Nálam is nagy kedvenc a Megtört ölelések mellett, de a Volver, a Mindent anyámról és A bőr, amelyben élek is zseniális. Ráadásul a zenék is fantasztikusak ezekben a remekművekben.portillo írta:Nem tudom, de Almadovar legjobb filmje szerintem, viszont a többi is jó, hasonló stílus.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 21., hétfő 15:36
Nézd meg még egyszer, egyszerűen minden újranézéssel jobb az a film. Isteni.Tádám írta: Kár, hogy a Fountain-t már láttam..
Én egy '79-es Time after time-ot láttam ezzel a magyar címmel, de gondolom az idei romkomról van most szó, mert amit én láttam, az egész jó volt.Tegnap megnéztük az Időről időre című filmet. Ne kövessétek el ezt a hibát. Volt valakinek szerencséje még ehhez a filmhez?
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. október 21., hétfő 10:51
Nem tudom, de Almadovar legjobb filmje szerintem, viszont a többi is jó, hasonló stílus.soadroli írta:Phoenix*
Tegnap megnéztem a Beszélj hozzá! c. filmet. Nagyon erős film, odarogasztott a képernyő elé. Aki szereti a jó drámákat, annak ajánlott. Amúgy az igaz hogy a rendező meleg?(Almodovar)
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. október 21., hétfő 10:40
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem