Szerintem se lehet most ezt a bíróra fogni (BTW 1 hete még azt olvastam, hogy mindenki legjobb barátja, Lahoz fogja vezetni).
Casemiro belépője szerintem nem volt tizi, ahogy Varane "kezezése" sem. Lenglet hülyeségét sajnos bőven be lehetett fújni, nem 2 tizedmásodpercig fogta Ramos mezét. Teljesen amatőr hiba VAR mellett, úgy, hogy nem valószínű, hogy onnan veszélyesen fejelhetett volna Ramos. És ráadásul már volt egy sárgája... Teljesen idióta a csávó, volt már ilyen, hogy teljesen értelmetlen szabálytalanságért megkapta a 2. sárgát.
Az meg aggasztó, hogy Koeman nekiáll bírózni, amikor a 80. percig b.szott bele cserélni és átrendezni a teljesen logikátlanul felforgatott kezdőjét. Ha tényleg kontrákra akartunk volna menni, akkor ott van Dembele aki legalább erre használható és ott van Pjanic aki pontosan előre tudja vágni.
És szerdán Juventus, abból is simán lehet zakó még CR nélkül is, de remélem ott legalább bejátssza magát a kezdőbe Araujo, mert ez a Pique-Lenglet páros életveszély, és évek óta ezt kell nézni.
Ez a Dest úgy néz ki, hogy legalább Roberto-t már ki tudja szorítani, még Busquets-et kivágnák és valamelyik jómadár kh (főleg a francia) helyére berakná Araujo-t még lenne is keresnivalónk. De ezekkel egyelőre magát lövi lábon Koeman...
Be lehetett volna ezt húzni, ha nem forgatja fel értelmetlenül a kezdőt az őrnagy, vagy legalább időben rendesen cserél. Nem volt ez olyan acélos Madrid. Asensio-n meg is lepődtem kb. a 20. percben, hogy pályán van, Vinicius-t nem kell magyarázni. Mondjuk azért Kroos nagyot játszott (hogy rohadna meg

), meg azért Modric-ban is van még kraft, ha csak ilyen 30 percekre is.
Maga a meccs viszont sokkal élvezhetőbb volt, mint amire számítottam, és nagyon nagy durvulások sem voltak szerencsére.