sebydani írta:Neked elhisszük, bizonyítottál elegettorjack írta: Ha a tegnapi után azt mondom, hogy kimentem rágyújtani, nem fogjátok elhinni...pedig tényleg![]()
Tolok még egyet, hátha![]()
![]()
félsiker

HozzászólásSzerző: torjack » 2020. október 28., szerda 22:53
sebydani írta:Neked elhisszük, bizonyítottál elegettorjack írta: Ha a tegnapi után azt mondom, hogy kimentem rágyújtani, nem fogjátok elhinni...pedig tényleg![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. október 28., szerda 22:48
Neked elhisszük, bizonyítottál elegettorjack írta: Ha a tegnapi után azt mondom, hogy kimentem rágyújtani, nem fogjátok elhinni...pedig tényleg![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2020. október 28., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. október 28., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 25., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. október 25., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 25., vasárnap 18:05
Nagy reklámot kapott, az is valami.'shutterisland írta: mondjuk az 5. kelejancsi fikazo posztot nyomja ma mar ki a trollfoci, kicsit szerintem tul lett fujva.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 25., vasárnap 17:40
A többi szakértőhöz képest kiemelkedően bánik a szavakkal, nem álintelligens. Beleáll a kényesebb témákba is, nem csak futballban. A M.L dolgot kb. senki nem merte volna megírni abban a pozícióban. Szerintem jók a véleménycikkei is. A mai média felhozatalban nálam ez már bőven megüti a mércét.Swineherd írta:Ez komoly? Miből látszik ez?flori írta: egy intelligens, művelt fazon
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. október 25., vasárnap 17:05
Ez komoly? Miből látszik ez?flori írta: egy intelligens, művelt fazon
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 25., vasárnap 15:38
HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. október 25., vasárnap 14:14
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 25., vasárnap 14:09
Marky írta:Megvalthatta volna, ha o is ugy idomul a kozeghez, ahogy Hegedus Henrik. Baromi jo irasai voltak, de amiota a kiralyi tv-ben osztja az eszt, azota szinte csak a sablonokat hozza.realistahuni írta: janika meg maradt az örök ígéret aki megválthatta volna a magyar szakértői közösség világát.
Kele elvesztette a Spileres allasat, mert nem tartotta a szajat es kritizalni mert. Szamomra sokkal hitelesebb egy ilyen alkat, mint valaki, aki feladja a tobb szaz fos bloggerkozosseget (NST) azert, hogy hetente elmondjon par sablonos kozhelyet a tv-ben.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 25., vasárnap 14:07
Megvalthatta volna, ha o is ugy idomul a kozeghez, ahogy Hegedus Henrik. Baromi jo irasai voltak, de amiota a kiralyi tv-ben osztja az eszt, azota szinte csak a sablonokat hozza.realistahuni írta: janika meg maradt az örök ígéret aki megválthatta volna a magyar szakértői közösség világát.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. október 25., vasárnap 13:39
Nem jók azok sem már, ugyanaz a kaptafa, elmegyünk-evésivás-sablon interjú legtöbbször beszélni alig tudó emberekkel-meccs-evésivás. Viszont amit nem lehet elvenni tőlük, hogy működik és pénzt csinálnak belőle, van nézettség, szponzoráció. janika meg maradt az örök ígéret aki megválthatta volna a magyar szakértői közösség világát.'shutterisland írta: igen, amugy a trollfocisokkal is elszallt a vilag.
a videoik jok, amikor mennek videkre megyei meccsekre, szeretem a hangulatat.
de neha vannak arcos posztjaik es szepen belealltak mar normalis kommentelokbe is.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 25., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 25., vasárnap 13:22
Persze hogy olvassa, az összes valamire való honi barca drukker a madridom csecsén csüng.flori írta: Madrid es Ramos gyulolo. Ezt elfogadtam, a tobbi velemenye viszont gyakran talalkozik az enyemmel. Elmondja a meglatasait, kicsit magas lorol ugyan, de ezerszer inkabb o, mint salec.
A forumot meg fix olvassa, egyszer kiraktam profilkepnek a kepet es irt az oldalnak.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 25., vasárnap 12:54
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. október 25., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 25., vasárnap 12:37
Mondjuk igaza van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. október 25., vasárnap 12:33
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem