Lucas Vázquez beadásai ma sem javultak semmit
Engem nem az ivelgetes zavar, hanem hogy nem tudunk beadni es nincs kozepen alap esetben senki. Tehat tok felesleges.
Így van, teljesen felesleges erre játszani; egyrészt a fejjel legerősebb játékosaink a khv. Kapitány és a védekező kp-s Casemiro, míg Karim továbbra sem vérbeli centert játszik, arról nem is beszélve, hogy szélről abszolút nincs olyan játékosunk, aki képes odarúgni a labdát ahova kell.
ez a vinisziusz kész katasztrófa.
Én ma lemondtam róla végleg; nem kell erőltetni, ami nem megy! És akkor itt érdemes megjegyezni a vezetés felelősségét is, hogy covid ide-oda, azért lehet egy hangyafasznyit nagy luxus 2 évig rendezetlenül, megoldatlanul hagyni a szélső bekk pozíciókat, a csatársorról már nem is beszélve, ami 3. éve konvergál siralmasan a 0-hoz! Csak reménykedhetünk, hogy ez a nagy tartalékolás és az all-in M'Bappéra nem fog idő előtt Zizou fejébe kerülni!

Kapják össze magukat a srácok (főleg Varane, Karim, Hazard és Asensio kell, hogy előlépjenek) a Mesterrel egyetemben, mert nagyot kell menni innentől kezdve, de képes rá ez a társaság még így leélve is!